kızlar size bir sorum olacak
şu 3 krem var ya karıştırıp sürüyoruz (acnelyse+madecassol+hametan) bunları sizce dermaroller sürsek daha mı etkili olur yoksa yara falan mı yaparız
hmm ben de bu nivea sıkılaştırıcı yağı alacağımaynen ben de. her şeyi burada paylaşıyorum zaten haberleşiriz.
şu an ben sıkılaştırıcı yağ kullanıyorum sadece.çatlak görünümüzü azaltır yazıyor düzenli sürüyorum bakalım.
evet hala bakım planımı oluşturamadım yabence dermaroller den sonra madecassol+acnelyse sür [hatırlamıyorum nerde ama daha etkili olduğunu okudum ]... biraz bekle sonra aloe vera sür
sabahlarda A-E-C yağları karıştırıp sür masaj yaparak
ben memnunum canım genel olarak ama çatlaklarda henüz bir değişim göremedimhmm ben de bu nivea sıkılaştırıcı yağı alacağım
ben anlatığım gibi yapacağım inşallah bide ayda bir kere peeling yapacağım 30luk .evet hala bakım planımı oluşturamadım yaen etkilisi olsun 1yıl boyunca devam edeceğim sonuçta diye hala karar veremedim
peeling derken kimyasal peeling miben anlatığım gibi yapacağım inşallah bide ayda bir kere peeling yapacağım 30luk .
vitaminler de alacağım yanı resmen bütün param gidecek
hmmmm o zaman bu yıl sadece ya dermaroller ya peeling yapacağım ... çünkü peeling de çook güzel sonuçlar veriyoorpeeling derken kimyasal peeling mi
hem dermaroller hem peeling olmaaaaz
sakıııın valla iz bırakırsın sonra çatlaklar olsaydı keşke dersin sakın sakın
birini yap sadece
çatlaklar için en etkili tedavi bu ikisi canım zaten.hmmmm o zaman bu yıl sadece ya dermaroller ya peeling yapacağım ... çünkü peeling de çook güzel sonuçlar veriyoor
Walla hiç bilemiyorum Canım haklısın hassasız ben roller düzenli yapmıyorum zaten ama bi düşünelimcanım ikimizinde derisi hassas,sen de şu üçlü kremleri mi yapsan acaba?
Yaaaa evet bi kaç yabancı kişide de gördüm popomdaki çatlakları seviyorum sexi buluyorum diye benim de var ama ben iğreniyorum kendimdenkilodan dolayıya heryerde var
kalçalarımda
bacaklarımda / bacaklarım arasında (en çok beni rahatsız eden çatlakları)
dizlerim arkasında
popomda (aslında bunları seviyorum)
canım ben dermatoloğa bir sorayım en iyisi cildim hassas vs diye,ona göre yapalımWalla hiç bilemiyorum Canım haklısın hassasız ben roller düzenli yapmıyorum zaten ama bi düşünelim
canım ama onlarınki 1-2 tane ya da ince ince yani bizimki gibi fazla değil.Yaaaa evet bi kaç yabancı kişide de gördüm popomdaki çatlakları seviyorum sexi buluyorum diye benim de var ama ben iğreniyorum kendimden
Canım bazıları baya kötüydü bir iki değildi bende görünce çok şaşırmıştımcanım ama onlarınki 1-2 tane ya da ince ince yani bizimki gibi fazla değil.
bizde özgüven sorunu da var demek kiCanım bazıları baya kötüydü bir iki değildi bende görünce çok şaşırmıştım
Aynen işte gerçekten öyle bizde hem özgüven sorunu var ve bende giyemem aklım orda kalırama ben barışamam valla bu çatlaklarla.
bu halde bikini giysem aklım hep çatlaklarda olur,birisi göz ucuyla bile baksa rahatsız olurum.
canıım ciddi misin ne kadar süredir yapıyorsun bu rutini??Kızlar umarım birilerine yardımcı olabilirim. Ergenlik döneminde basen bel ve göğüslerimde çatlaklar oluştu kırmızı haldeyken önlem alabileceğimi bilmiyordum. Çatlaklarım daha sonra beyaz hale geldi ve senelerdir öyle. Bir dönem biooil kullandım ama kesinlikle hiç etki etmedi diyebilirim sadece nemlendirdi izleri azaltmaya yönelik sıfır etki. Şimdi size bir aydır kendi kafama göre uyguladığım ve ilk defa sonuç aldığım bi deneyimi anlatıcam umarım aksatmadan dener ve sizde sonuç alırsınız. Öncelikle haftanın en az 3 günü kahve limon saf zeytinyağını karıştırıp tüm vucuduma peeling yapıp çatlak olan bölgeleri iyice ovarak 15 dk kadar bekliyorum daha sonra banyoda serf bir lifle tekrar özellikle çatlak olan bölgelere masaj yapıp watsonstan aldığım bi vucut fırçasıyla bolca fırçalıyorum. Çıktığınızda nemlendirici sürmenize gerek bile kalmayacak. Bir süre bunu uyguladım ama çatlak görüntüsüne çok etki etmedi sadece çizgileri biraz daralttı diyebilirim. Gelelim ikinci aşamaya ikinci haftadan itibaren her banyo sonrası sadece çatlak olan bölgelere saf kantoron yağı sürüyorum ancak rengi kırmızı olan (teyzemin yaylasından geliyor herhangi bi yerden satın almıyorum ama aktarlarda bulabilirsiniz). Kantoron yağını her banyodan sonra sürüyorum ama önemli nokta bence banyoda fırça ile çatlak olan bölgeleri fırçaladıktan sonra yağı uygulamak. Bunu 1 aydır yapıyorum göğüslerimdeki çatlaklar %70 azaldı, belimdeki çatlaklar pek değişmedi gibi geliyor ve basenlerimdeki çatlaklar %50 azaldı diyebilirim. Tamamen geçmeyeceğini biliyoruz ama görüntüsünü bu şekilde en aza indirebilirsiniz. Tekrar söylüyorum çatlaklarım beyaz ve neredeyse 7 senelik. Yukarda yaptıklarım zaten daha önce siteden okuduğum yöntemler ama ben bu şekilde uyguladım umarım işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?