canım ikimizinde derisi hassas,sen de şu üçlü kremleri mi yapsan acaba?Haklısın ama ben çok düzenli roller yapmıyorum yara yapmaktan korkuyorum
canım bir marka var bangır bangır her yerde reklamı var ama bilmiyorum onu bence alma,cidden safını bulabilirsen süper olur.hey kızlar ben de dermaroller almayı karar verdim ..bu yıl sırf çatlarım için her şeyi başlacağım .
savaş başladı
bir yıl boyunca onu kullanacağim bakalım ne olacak
vitamin E,C almaya da başlacağim .
bio-oil ve vitamine A,E,C karıştırıp süreceğim vucutumda.
saf aloe-vera jeli çooooook iyi ama nerden alabilirim onu bilmiyorum
geçmiş olsun canımcanım bir marka var bangır bangır her yerde reklamı var ama bilmiyorum onu bence alma,cidden safını bulabilirsen süper olur.
kolay gelsin canım sana da bizimle de burada paylaş deneyimlerini
ben önce bir güzellik merkezine gideyim belki sonuç olur dedim ama pişman oldum. morarmalarım ve hafif yanıklarım geçsin ben de başlayacağım
aa bu marka harbi olabilir bak selülit kremi falan da çok meşhur bunun çünkü. ben de alabilirim canım sağ olaloe vera için ben bunu aldım
http://urun.n11.com/vucut-masaj-yagi/krauterhof-aloe-vera-jeli-100-ml-96-aloe-vera-P120726687
ne bilim 96% aloe-vera jeli dediler .. şimdi sürmeye başladım ..yüzümde bide sürüyorum . şimdiye kadar memnunum
aynen canım bence de! ben de inanıyorum pes etmeden yapınca sonuç alacağımıza.geçmiş olsun canım.. merak etmeyin ben hepsini paylaşacağım sizinle ...
ben ekimde başlacağım ama .. tatıl bitikten sonra tabiyani tatıl bir bitsin çünkü düzenli olarak krem ve yağı sürmem gerekecek .
ben dermaroller le güzel bir sonuç alacağıma çoook ınanıyorum ama sabırlı olmamız gerekiyor sadeceen azından bir yıl beklememiz gerek bence .. zooor ama başıracağııız
kilodan dolayıaynen canım bence de! ben de inanıyorum pes etmeden yapınca sonuç alacağımıza.
senin çatlakların nerelerde var? ve doğumdan mı kilodan mı oldu?
benim de popom dolu nasıl seviyorsunkilodan dolayıya heryerde var
kalçalarımda
bacaklarımda / bacaklarım arasında (en çok beni rahatsız eden çatlakları)
dizlerim arkasında
popomda (aslında bunları seviyorum)
ahhh canım ayneeenyanı ben supermodel gibi olmak istemiyorum .. sadece kendimi sevmek istiyorum o kadar . çatlaklarımı azaltabilirsem çook mutlu olacağım .. mükemmel olmaya mecbur değiliz ..
benimkiler de inci değillerbenim de popom dolu nasıl seviyorsunama ince incedir seninkiler benimkiler gibi olsa sevemezdin
benim de resmen her yerimde var. ama en çok bel,kalça,karındakiler rahatsız ediyor.
benimkiler ince ince değil hamilelik çatlakları gibi.geniş ve uzun,kırış kırış.
aynıın öyleahhh canım ayneeen
aklımı okudun resmen
zaten çatlakların (beyaz çatlakların) %100 bir çözümü yok. ben de öyle mükemmel kusursuz bir vücudum olsun derdinde değilim,sadece azaltayım ve çok göze batmasın rahat giyinebileyim istiyorumher kadında var yoksa çatlak.
incelteceğiz o zaman yetti bunlarbenimkiler de inci değiller
bana mı denk gelmiyor bilmiyorum ama benim çevremde herkes pürüzsüz resmenaynıın öyle
rahat giyebilmek için ,, belki de rahat bikini giyebilmek için deşortu giymeden .. yani ben denizdeyken çatlaklar olan kadınları gördüm bide rahat rahat bikini giyiyorlar valla helal olsun onlara işte eğer rahatsan ve kendini seviyorsan bunu yapabilirsin . eylül de tatıle çıkıyorum ablamla ve ilk defa bikini [şort giymeden] giymeyi karar verdim bana neee yaa
hhhhhh aynın çatlak olmayan kadın kadın değildirbana mı denk gelmiyor bilmiyorum ama benim çevremde herkes pürüzsüz resmen
valla %50 azaltayım takmayacağım ben de giyeceğim bikinileriçatlak olmayan kadın kadın değildir ,sadece görüntü kirliliği olmayacak kadar azalsın tamam
aynen ben de. her şeyi burada paylaşıyorum zaten haberleşiriz.hhhhhh aynın çatlak olmayan kadın kadın değildir
merak etme canım çatlaklarımızı azaltacağıııız . ben yağları sürmeye başladım ve retin A krem da alacağım ..param olduğundapeelling da yapacağım .. neyse özet olarak HERŞEYİ deneceğiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?