Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
demek ki beyaz çatlaklar da azalıyormuş oley be

canıım ciddi misin ne kadar süredir yapıyorsun bu rutini??
Bir aydır yapıyorum ama haftada 3 4 gün kahve peeling her gün banyodan sonra da kantoron yağ uyguluyorum. özellikle göğüsteki çatlaklarıma çok iyi geldi Kendi cilt yapınıza göre vucudunuzu fırçalarsanız bence oradaki deriyi yenilenme sürecine sokması etki ediyor olabilir daha sonrasında da etkili bir yağ uygulamak. Benim cildim çok hassas değil o yüzden ben sert fırça uyguluyorum tabiki yara yapmayacak kadar.

canım bunu da kesin deneyeceğim,kırmızı kantaron yağı yanıklara iyi geliyor diye biliyorum ben de demek çatlaklara da iyi geliyormuş.
çok sağ ol paylaştığın için

canıım ciddi misin ne kadar süredir yapıyorsun bu rutini??
yaa doğru ben de 2 haftadır vucut fırçasıyla bolca fırçalıyorum basen deki çatlakları ,ve çıktığımda yağı ,aloe vera ,sürüyorum , ve ben de etkisini gördüm yani 20% azaltılar bence .
ve sabahlar işe gitmeden önce acnelyse de sürüyorum soyulmayı başladım zaten , ve işten dondükten sonra madecassol sürüyorum .
basendeki çatlakları azaltılar . ama bacamdaki 10% diyebiliriz . yanı işe yarıyor gibi bakalım ben dermaroller başlamadan önce bu rutini devam edeceğim

Canım bende kantoran yağını kullandım aynen doğal köy yapımıydı ama malesef işe yaramadı 9 ay boyunca kahve limon yaptım kese yaptım ondan da sonuç çıkmadı sen fırça yapmışsın orda ayrılıyoruz ve farklı Zamanlarda yaptım ben belki ondan etki etmemiştir

Kuzum aslında hepsini üst üste yaparken ilk hafta tereddüt ettim alerji falan olurum diye neyse ki yapmadı.. Fırçanın oldukça etkili olduğunu düşünüyorum kahve limon bende de nemlendirme ve yumuşacık cilt dışında çatlaklara hiç etki etmedi sadece peeling olsun diye yapıyorum. Ama şöyle söyleyeyim asıl derin ve kalın görüntülü çatlaklar belimde onlarda henüz pek bir fark göremedim ancak göğsümdeki ince çatlakların görüntüsünü çok azalttı tabi kişiden kişiye değişir muhtemelen etkisi

Merhabalar catlaklari ile yillardir yasayan bir genc kizim. Omzumda kolumda gogsumde karnimda kisaca her yerimde var. Bu durum birkaç aydir beni depresyona soktu. Deli gibi gecirecek yöntem ariyordum.inanin her gördüğüm kadinin koluna bacağına bakıyorum. Surekli ağladığımi bilirim. Yontem araştırırken biodermogenesiyi duydum. İlk defa bu kadar kesin konusuyorlar diye arastirdim. Yeni bi yontem. Bi uzmanin çok başarılı demesiyle yakın sehir izmirde ozel bi deri klinigini aradim. Hatta o kadar kafama taktkm ki gidip onca yolu gorusmeye karar verdim. Sagolsun doktor cok anlayisli bi kadindi. Ben doldugum icin aglamaya başladım tabii. Neyse o tedaviyi anlatti. En az yuzde atmis basari dedi. Hatta yuzde yuz gecenler biler varmış. Hatta bir kadin ben ordayken geldi. Bacagina yaptırıyormus tamamen gecmis.benim çok fazla oldugu için yirmi seansta gecmeyecegini düşündüm. Ayni yere alti ay sonra yine ayni uygulama yapiliyormus ve yuzde yuz geciyor bu sekilde dedi. Cilt tipi cok onemli diye anlattı. Ben kilo verdigim ve biraz sarktigim için once ideal kiloya ulasip sikilasmam gerektigino soyledi. Siki vucutta daha az gorunuyormus catlaklar. Sadece agirlik kaldırma dedi. Ben aceleci olarak bari o zamana kadar nasil geciririm derdindeyim. Ne kullanabilirim dedigimde badem yagi veya normal nemlendirici kullan dedi. Hiçbir kremin etkisinin olmadigini söyledi. Lieracin başarılı oldugunu söyledim. Ona verecegin parayi tedavi icin biriktir dedi hakli ama durmadim tabi lieracin serumunu aldım. Böyle iste. Ben cok umutluyum. Basta inanamadim hatta. İmkansız gibi geliyor. Ama bu sefer yanildim galiba. Hepsi çok bilgili doktorlar ve izmirli kadinlar cok tutmus yontemi. Ben Durmuyorum tabii catlaklar fazla olunca, lieraci ufak bi bölgeye kullanıyorum. Bunu öneren eczacida en az uc kutu bitirmelisin dedi. Bad yagi ve nemlendirici sürüyorum. Bio oil kullanıyorum. Birde niveanin yeni cikan catlak yagini aldim. Böyle iste. Lieractan umutluyum. Etki ederse yazacagim. Biodermogenesiyi ise ancak onumuzdeki yaza yazarim. Haziran gibi başlayacağım. Birde doktor alti ay verilen surenin nedeninin o alti aylik surede catlaklarin tedavi olmaya devam edecek dedi . Umarim güzel haberler alırız ve onca zahmetime deger. Sevgiler gönderiyorum

çook sevindim inşallah işe yarar senin için ..
ama fıyatını çook merak ediyorum .ne kadar ?

canım yazdığın diğer topiğe de yazdım umarım sonuç alırsın ve bizimle güzel haberler paylaşırsın

Merhaba. Alintilama falan nasıl yapiliyo bilmiyorum ama konuyu acan arkadas a da size de yazıyorum bunu. Yazmam sakincali mi bilmiyorum ama istanbulda sordugum çok ünlü bir doktor 5 bin lira gibi bir hesap cikardi. Sadece kollara. Ama bu klinik 2, 500 dedi. Nakitte tabii ki. Sizlere tavsiyem adi bilinen yerler e yaptrmaniz. İzmir'de sadece orasi var sanırım m birde doktora hic etki etmeme gibi bi duruk var mi dedigimde olur mu öyle şey dedi. Yani en az kirk atmis oraninda. Ve kisiden kisiye diyor. Bunun yaninda bana sikilasmami söyledi. Diyetisyen arkadaşimda sikilasinca catlaklar yirtik gorunmez diyor. Spor yapacaksin demisti. Doktoru bir haftadir rahatsız ediyorum. Bu tedavinin etkisi yıllar sonra gecer mi diye. Tekrar catlak olusur mi diye. Kilo alirsan oluşur aka baska yerde dedi. Boyle iste kızlar.caresizlik insana durup dururken hic bilmediğin bi klinigi taksiye binip arattırıyor. Şehir degistiriyor. Birde doktor o kadar sempatik davrandi ki. Psikolojimin bozuk oldugunu anladi. Güzel bi konusma yapip bunu cozecegiz dedi. Dediklerini yapacağım artık. Tabii ki evde bos durmayacagiz ama böyle tedaviler gecirmek için şart. Arastirirsaniz çok basarili isimler övüyor bu tedaviyi. Ilk tedaviden catlagin dolmaya basladigini anlatti falan filan. Tekrar diyorum gidin basarili bi klinige uzmanindan ogrenin. birde unlu bi blogger fraksiyonel lazer ile cok azalttim demişti bana. Ama fraksiyonel lazer galiba dogum yapanlar icin. Bu dedigim tedavi eski catlaklarada etkiliymis

Canım seans basi değil de toptan alacaklar. Benimde fazla catlagim ama kendimize yatirim inanin krem sürüp fayda beklemei beni cok yordu. Derinin altında olduğu için çok cok etki etmiyor. Haftada en az iki kez yapacağız. Doktor tedaviyide anlatti. Asama aşama. Bundan daha iyisi ulkemizde yok diyor. Birde elele dergisinde bi köşe yazari kadinda yazmis. Beşinci seansta etki ettiğini. Mesela az bi yerdeyse on seans sürüyormus. Ama benim mayin tarlası gibi oldugu için yirmi bile az :)))

Tek bolgeye yapmalarinin nedenide pompaladiklari solüsyonlarin az bolgede etkili olmasi. Birde altı ay boyunca catlaklar azaliyormus etki sürüyor yani. O sure o yüzdenmis. Doktor bes yil sonra bile etki etmiş dedi. Bizim ülkemize neden gec geldiyse artık

canım bana pahalı gelmişti ve tek bölge yapıyorlar.
benim bütün vücudu yaptırmaya kalksam dünya pahası.
ama işe yarasa ben de yaptırırım her şeye rağmen
hmmm ne kadar olduğunu tahmin edebiliyorum o zaman .. ben bir yerde 800 seans için olduğunu okudum ve düşün eğer 20 seans yaptırmam lazımsa

teşekkürler canım .. inşallah senden güzel bir haber duyacağız

Mutlaka yazar ve destek olurum. Ama 800 nedir yani. Bu islem kirk dk suren bi islem . Peeling ile başlıyor. Dort asama uyguluyorlarmis genelde her seansta. Haftada bir az kalir dedi. Sadece kozmetik ürünler kullanip etkisi azalmasın dedi. İzmir yakinlarinda iseniz yardimci olurum. Ben her hafta iki uc kez gidicem maalesef . Maddi olarak bu da yuk ama catlagin verdigi psikolojik zararin yaninda bir hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…