Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Sen vakit kaybetme canım acil çatlak tedavisi yapan doktorlara git dermaroller iğneli bi alet çatlaklar üzerinde gözle görülmeyecek delikler açıyo vücut orayı onarmaya çalışırken çatlaklarıda onarıyor bu sırada krem yağ falan sürersen süreci hızlandırırsın ama ben senin yerinde olmayı çok isterdim vakit kaybetmeden Bencede merkez yada doktora git başla bir şeylere dermaroller yazarsan internette çıkar bak bence oraya

Arkandayııımm biz bu illetten kurtulucaaz

yeni üye olmuşsun sakın kaçıp gitme haberleşelim ve cidden kurtulalım artık

Hayır hayıır ne kaçıp gitmesi ben bayadır forumda takılıyordum zaten ne merak etsem buraya bakıyordum bugüne kısmetmiş üye olmak :) sen de bu forumda ilk gözağrımsın sadece şu an forum özelliklerini öğrenmeye çalışıyorum ben netten zamanındabir şeyler araştırmıştım ekran görüntüsü aldıydım şimdi onları yollamayı deneyeceğim :)

tamamdır süper bize de atarsan beraber deneriz belki
ben de her yöntemi duymak istiyorum.dermaroller'lar ile başlayacağım ama sonuç vermezse başka şeyler de denemeden pes etmek yok

tamamdır süper bize de atarsan beraber deneriz belki
ben de her yöntemi duymak istiyorum.dermaroller'lar ile başlayacağım ama sonuç vermezse başka şeyler de denemeden pes etmek yok

Açıkcası dediğim gibi pek emin değilim amaa buraya da eklemeye çalışayımm :)

Eklentiler

• image.png
    135,4 KB · Görüntüleme: 275
  • image.png
    158 KB · Görüntüleme: 254
Açıkcası dediğim gibi pek emin değilim amaa buraya da eklemeye çalışayımm :)
Ve eveet ekleyebildiimm :) bi forumda şu merhemi çok önermişler işe yarar mı pek emin olamıyorum işte
geldi canım fotoğraflar
biliyorum burayı bir sürü yorum vardı çok güzel bilgiler vardı denemek lazım çoğunu:)
sıkılaştırıcı ürünler görünümü azaltıyor demiş doğru onu denemekle başlayacağım ben de.
3 tane merhem yöntemi var biri soyuyor falan dermaroller işe yaramazsa ona da geçeceğim.
yalnız dermaroller en işe yarayacak yöntem gibi geldi bize G greyfurt1992 ile.çünkü kremler sadece üst tabakaya etki ediyor ama çatlaklarda 3 tabaka yırtılıyormuş dermaroller en mantıklısı gibi geliyor şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…