ben bu vücut yağını gratis'ten indirimde aldım 32tl gibi bir şey indirimsiz fiyatı da 42 olmalıydı.Merhaba, demarolleri krem sürdükten sonra mi uyguluyorsunuz? Fiyat bilgisi de edinebilir miyim? :)
aynen artık bir şeyler yapmalıyız canım şurama kadar geldi.Başlayalım canım bişey yapmaya dermaroller va yağlarla yapacam bende birbirimize haber verelim takipte olalım hep
tamamdırSana başarılar diliyorum tatlım. Ben de bu sıra tca yapıyorum, bir sonuç alırsam bildiririm ^^ çatlaksız günler...
Kırmızı evet doktorda yeni dediBenden tavsiye kırmızıysa eğer hemen bi yönteme başla beyazken çok zor oluyor
o zaman şanslısın şu an kırmızı iken bence doktorun verdiği çatlak kremleri düzenli kullan + benim gibi dermaroller yap sen %50 değil %100 bile geçirirsin.Kırmızı evet doktorda yeni dedi
aynen,bir merkeze gidebilsen daha iyi olur canım aslında işini şansa bırakma benceMasal lina bence sadece kremle kalma bir doktor tv de hatırlamıyorum adını ama kırmızıyken %100 tedavi etmiş iki hastasını bence vakit kaybetme bu arada kremlerin adı ne
Dermoroller nedir?o zaman şanslısın şu an kırmızı iken bence doktorun verdiği çatlak kremleri düzenli kullan + benim gibi dermaroller yap sen %50 değil %100 bile geçirirsin.
bizimkiler beyaz olduğu için ancak azaltabiliriz
Kremi almadım malesef tekar gitmem gerek doktora yazdırmak içinMasal lina bence sadece kremle kalma bir doktor tv de hatırlamıyorum adını ama kırmızıyken %100 tedavi etmiş iki hastasını bence vakit kaybetme bu arada kremlerin adı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?