Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
L Lalhilal canım bende umutluydum ama olumsuz şeyleri duyunca moralim bozuldu inancımı yitirdim aleti satan Adamla konuştum beni bir yere yönlendirdi kadına foto attım %70 etki eder dedi ama olumsuz şeyleri görünce kafamda soru işaretleri oldu

Tedavi bittikten sonra alti ay iyileşmeye devam ediyormus. Ben uzmani ile gorusunce icim rahatladim çünkü kadin bana olumsuz durumuda söyledi. Kolun zahmetli oldugunu soyledi. Cilt tipi çok onemli dedi. Zaten böyle bir şey e ihtiyaclari yok. Cidden iyi bi klinik. Soruyorum herkese. Pahali ve yeni bi sistem oldugu için haliyle bilen yok. Ben bile tesadüfen ogrendim. Bacaklarimda cok görünmüyor canım. Birkaç tane ust kısımda var. Dizimin arkasında var biraz asagilara dogru ufak ufak dikkatli bakinca görünüyor. Bir iki tane büyük var. Ben memnun kalirsam orayida dusunurum belki. Ama onceligim kol omuz ve gobek. Bu sistemi duymasaydim lazeri dusunecektim. Bi blogger anne cogunu lazerle azalttim demisti ama lazer yakiyor. Bu daha guvenli. Haa bu arada bacaklarimdakiler biy uzamasindan
Digerleri kilo alip vermekten. Hassas bi tenim var

Saol canım inş işe yarar bende artık umut etmek istiyorum

canım o kadar umut verici konuşuyorsun ki. ben yine de tekrardan umutlanmak istemiyorum ama senden haber bekliyorum.
hatta bence yaptırana kadar sen de bir şeyler yap,burada bizimle paylaş,iletişimi kesmeyelim lütfen.
ayrıca ben de kilo verme aşamasındayım sağlıklı yapıyorum ama spor destekli değil pek.spor olarak sadece kardiyo yaptım o da sıkılaştırmıyor.pilates yapacağım ben de. iyi ki üstüne basa basa söyledin en kısa zamanda başlayayım. teşekkür ediyorum canım
ben de çatlaklarımı başlamadan koyacağım foruma bu arada. benimkiler de çok geniş ve yırtık şeklinde.

İnşallah maddi durumu ayarlayip bahar yaz gibi kesin baslayacagim. Yoksa ailem beni evlatliktan atacaklar. Surekli koluma omzuma bakıyorum biktilar
valla aynen annem bıktı benden. bir de benim kalça bel de dolu olduğu için ondan yardım istiyorum bir şeyler sürerken falan yazık kadın da yıprandı benimle.

L Lalhilal burada yaptırıp memnun kalanlar da var ama yazıp kaçıyorlar resmen,sonra biz onlara ulaşamıyoruz. G greyfurt1992 ile yazdık ama forumda aktif bile değiller.bu yüzden reklam amaçlı olduğunu düşünüyoruz(maalesef)
sen de şu an nivea,bio oil vs kullanıyormuşsun. onlara takiben burada ol lütfen gitme. valla bizi umutlandırdın az da olsa, gidersen greyfurt ile ahımızı alırsın

Yok canım. Inan senin için actim hesabida. Acaba bi yararim olur mu diye. Isteyene numaramida veririm ozelden. Pazartesi tatil dönüşü memleketimdeki özel bi hastaneyle gorusecegim. Fikirlerini alacagim uzmanin. Benim hosuma giden su oldu. Estetisyen kadin bana yag ve krem kullan dedi. Yani pek bir seye gerek yok dedi. Ona vereceğin parayi tedaviye yatir dedi.yani kendinden emin.ben benim fazla catlagim var. Aynı yere bi daha yapar miyiz dedigimde alti ay suresi var dedi. Alti ay kendini yeniliyormus. Hatta hem yanindayken hemde telefonla konustugumuzda bes yil sonra bile etki ediyor dedi. Ben tabii panik olarak bunu bes yil sonra etkisi gececek olarak anladım :)) kadin bana güldü. Kol icin bi hastasinda yuzde kirk duzelme oldu bu benim icin az dedi. Bende en kotusunu dusundugum için bende de kirk olursa diye dusunup bi kez daha yapariz o zaman cdedim bu arada ben durmayqcagim tabii ki ne varsa surecegim. Sporu hem estetisyen hemde diyetiysen arkadaşim soyledi. Ben cok yakindim. Catlaklar artti diye. O da hemen sporsuz zayıfladin dimi dedi :)) aynen öyle dedim. Yani sikilasmak sart. Ceviz balik ve suyu eksik etmeyin. Birde bunu yazdim mi bilmiyorum ama estetisyen benim psikolojimi görünce bi hastaaindan bahsetti. Kadinin bacağında varmış. Tedavi sonucundan hepsi duzelmis. Kadin hala gosterip bi on seans daha yapalim mi gerçekten bitti mi diyormus. Insan inanamiyor tabii. Hatta kocasi bikmis durumdan, bana sen öyle olma dedi. Ilk duyunca bende inanamadim tabii. Yani bacak gibi eski catlak yerinin oldugu yerlere etki etmesi harika. Tedaviye kadar kolumun sikilasmasini umuyorum. Catlaklar belki kuculur. Ama sunuda itiraf edeyim. Çok yoruluyorum. O kadar kafama taktim ki bi anda otobuse atlayip sehir degistirdim. Kliniği yolda aradim falan. Umarım sonuc alirim. Mutlaka haber veririm zaten. Senin rutinini takip ediyorum

Kızlar ben yaklaşık 40 kilo kadar verdim bundan birkaç sene önce. Her yerim doğum yapmışım gibi çatlak içinde. Özellikle yan karındakiler beni çok rahatsız ediyor diğer bölgelerde de var ama en büyük olanlar onlar. Küçük bir yerde yaşıyorum dediğiniz tedavi yöntemini uygulayacak yer bulamayabilirim. Başka bir şey var mı uygulayıp memnun kaldığınız en azından hafifletecek kadar?

canım aynen.
karnımızdakiler ve yanlarımızdakiler aynı muhtemelen.
ilk sayfada ayın 1'inde başlayacağım rutini yazdım. en etkili yöntem şu an için o gibi geldi bana.

Ya kizlar birde suan gobegim diyetle iyice sarkti. Catlaklar acildi
Sikilasinca bunlar daralacakta karnımiz forma girince buzusmez catlaklar dimi. Yani ince olan belime suanki catlaklarim nasil durur derdindeyim. Catlaklar sikilasir dedi diyetisyen ama ne bileyim tirstim biraz :) ben yine durmadim instagramda yuz kusurdan seksenlere dusen bi kadina sormustum. Zayiflayip sikilasinca catlaklar daha az görünüyor demisti. Ay nelerden medet ummusum baksaniza

bu arada helal olsun ya 40 kilo vermişsin brenda chenowith benim de öyle olacak daha çok çatlamam inşallah
kilo verirken mi çatladın alınca mı canım
Canım benim kilo alırken çatlamışımdır mantıken ama verince daha fazla görünmeye başladı kiloluyken gergindi çünkü. Fark etmemiştim bu kadar. İlk başta biraz çatlak kremi denemiştim faydası olmayınca bıraktım birkaç senedir amaan be dedim ama şimdi bu konuyu görünce yeniden bir deneyeyim dedim.

canım umarım doktor haklıdır,umarım cidden dürüsttür.
şu an aynı yoldayız o zaman sen de yaptırana kadar yağlanacaksın,sıkılaşacaksın vs
bakalım böyle %30 azaltabilirsek bile süper,o tedavi de etkilerse senin çatlaklar %70-80 geçer gibi inşallah
ama ilk halini mutlaka çek

Birde cok kilo veren bi kadinin hesabina bakmistim. Bir hayli varsi kilosu suan incecik ama bir yilda vermis ve sadece bacaklari catlakmism ama sporla ve niveanin bi kremi var cok kuru ciltler icin onu kullanmis. Birde bepanthol

canım aynen.
karnımızdakiler ve yanlarımızdakiler aynı muhtemelen.
ilk sayfada ayın 1'inde başlayacağım rutini yazdım. en etkili yöntem şu an için o gibi geldi bana.
Ayrıca baktım hemen bakıyorum dermaroller neymiş. Olmadı birlikte başlarız ama önce bir dermatologa giderim muhakkak cildim aşırı hassas çünkü. Eğer onay alırsam ayın 1'inde başlarız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…