Merhaba Canım bizMerhaba. Alintilama falan nasıl yapiliyo bilmiyorum ama konuyu acan arkadas a da size de yazıyorum bunu. Yazmam sakincali mi bilmiyorum ama istanbulda sordugum çok ünlü bir doktor 5 bin lira gibi bir hesap cikardi. Sadece kollara. Ama bu klinik 2, 500 dedi. Nakitte tabii ki. Sizlere tavsiyem adi bilinen yerler e yaptrmaniz. İzmir'de sadece orasi var sanırım m birde doktora hic etki etmeme gibi bi duruk var mi dedigimde olur mu öyle şey dedi. Yani en az kirk atmis oraninda. Ve kisiden kisiye diyor. Bunun yaninda bana sikilasmami söyledi. Diyetisyen arkadaşimda sikilasinca catlaklar yirtik gorunmez diyor. Spor yapacaksin demisti. Doktoru bir haftadir rahatsız ediyorum. Bu tedavinin etkisi yıllar sonra gecer mi diye. Tekrar catlak olusur mi diye. Kilo alirsan oluşur aka baska yerde dedi. Boyle iste kızlar.caresizlik insana durup dururken hic bilmediğin bi klinigi taksiye binip arattırıyor. Şehir degistiriyor. Birde doktor o kadar sempatik davrandi ki. Psikolojimin bozuk oldugunu anladi. Güzel bi konusma yapip bunu cozecegiz dedi. Dediklerini yapacağım artık. Tabii ki evde bos durmayacagiz ama böyle tedaviler gecirmek için şart. Arastirirsaniz çok basarili isimler övüyor bu tedaviyi. Ilk tedaviden catlagin dolmaya basladigini anlatti falan filan. Tekrar diyorum gidin basarili bi klinige uzmanindan ogrenin. birde unlu bi blogger fraksiyonel lazer ile cok azalttim demişti bana. Ama fraksiyonel lazer galiba dogum yapanlar icin. Bu dedigim tedavi eski catlaklarada etkiliymis
canım elinde somut bir delil var mı doktorun peki? öncesi sonrası gösterdi mi sana hiç?Yani en basitinden lieracin ampulunu iki ay duzenlo kullanin diyorlar. Ve ise yarayacagi garanti değil. Sadece siliklestiriyor. O da kesin değil. Bu tedaviyi haftada uc kere yaptirinca lieractan daha kısa surede sonuc verecek. Arti sikilastirip selülit tedavisinde kullaniyorum dedi. Bu yontem en iyisi diye bastırdı. Ve yuzde yüz gecen hastam var dedi. Iki kez yaptirilabilir miyim bi bölgeyi dedim evet kesin gider dedi. Yani yüzlerce insani tedavi ediyor. Hepsinde değişiklik kaydettim dedi. İlk önce psikolojini duzelt dedi bana. Ben cok kotu hissediyordum hala bazen geliyor ama bi umudumuz var. Bence sizlerde deneyin. Sonradan pisman olmayalım
Canım İnan izledim Belma şahinin videosunu rica etsem sana bana özelden doktorun adını yazar mısın bu senin konultuğun bende konuşmak istiyorum Oraya gidemem İzmir bana çok uzak ama en azından telefonla konuşmak istiyorumCanım belki klinikten klinige degisiyordur ama ben kendi gozlerimle gördüm. Ve kadin kesin konustum muhakkak bir degisiklik oluyor azaliyor bu kesin dedi. Biodermogenesi elele yazarsan nilgun adli kose yazarinin yazisini gorebilirsin. Besinci seansta hissediyor sekizinci seansta azalmaya baslamis. Genelde onbesinci seansla yirmi arasi fark çok belliymis. Bende cok care aradim. Tum hayatimi etkiledi. Gerekirse iki kez yaptiricam ama kurtulmam lazim. Her yerim catladi. Uc dort kilo aliyorum catladim. Verdim artti. Ergenlikten artti. Arttida artti. Fraksiyonel lazer ide sordum ama onu tavsiye etmedi. Hiçbir kremi tavsiye etmem dedi bana. Sadece yağ ve nemlendirici kullan diyordu. Kol icin calismam zor olacak dedi mesela. Eksilerini soyledi. Ciltten cilde dedi ama yuksek oranda geciriyormus. Hep unlu estetisyen ve dr ler paylaşmis. Belma sahin mesela. Youtube videosu var. Ben kesin yaptiricam ama öğretmen olduğum için haftada iki kez en az izmire gidebilir miyim bilmiyorum. Yazin garanti yaptiricam ama. Hatta haftada uc seans alip yedi haftada bitirmeyi düşünüyorum. Izler kalirsa bi alti ay sonra bi daha yaptiracagim. Karin ve gogus bolgemde var. Onlari napicam bilmem. Koluma ve omzuma bakip sinirlenip uzulmekten iyidiranneme bile anlatamıyorum. Ne var bende de var diyo. Gelinlik giyicem ben olur mu diyemiyorum. Yani psikolojinizi en iyi bilenlerdenim. Bacaklarimda da var. Ama ince olduklari için gormezden geliyorum.
Baktım canım çok güzel şeyler yazmış işe yarıyormuş inş dediği gibi olur
aynen ben de ararım belki
Baktık tabi fotolara ama canlı insanlardan işe yaramadı yorumunu görünce kafamız karıştı doktor demiştin sanki ben mi yanlış hatırlıyorumBirde instagrama biodermogenesi yazarsaniz cikan fotograflari paylaşan kliniklere bakın. Cok yüksek duzelme var. Eger ben gibi fazla catlaklariniz varsa ikinci kez bile yaptirirsiniz. Alti ay dan sonra karnima gecicem ben. Sonraki alti ay tekrar kol. Cok rahatsız ediyor omuzlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?