Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar size bir şey soracağım
dermaroller sonrası madecassol,hametan,e vitamini ve c vitamini kullanacağım ama bunları nasıl kullansam? hepsini karıştırıp mı süreyim? vitaminleri nasıl sürsem? off yine kafam karışık

1 eylül 2016 - 1 ekim 2016

* her pazar dermaroller yapılacak.(karın,yanlar,kalça ve diz arkasına,kol ve göğüs için 2.5 mm kalın onlara yapmayacağım şimdilik)

* dermaroller sonrası madecassol,hametan,e vitamini ve c vitamini sürülecek.

* sabah + akşam çatlak düzgünleştirici losyon sürülecek.

* her öğlen at kılı fırçası ile tüm vücut fırçalanacak ve nivea sıkılaştırıcı yağ sürülecek.

Merhaba Canım biz fitblack ile çok araştırdık hatta başka bir sayfadan tanıştık biodermogenesiyle ilgili çok araştırdık bende aynen doktorlarla telefonda konuştum çünkü yaşadığım yerde yapan doktor yok onlarda aynı şeyi dediler işe yaramaması imkansız mutlaka işe yarar diye ama bi kaç kişiden de diğer sayfada işe yaramadığını söyledi foto bile yolladı bende umutluydum ama fitblack ile kafamızı karıştırdılar inş işe yarar sende benim tek umudum o yöntemdi çünkü

Canım belki klinikten klinige degisiyordur ama ben kendi gozlerimle gördüm. Ve kadin kesin konustum muhakkak bir degisiklik oluyor azaliyor bu kesin dedi. Biodermogenesi elele yazarsan nilgun adli kose yazarinin yazisini gorebilirsin. Besinci seansta hissediyor sekizinci seansta azalmaya baslamis. Genelde onbesinci seansla yirmi arasi fark çok belliymis. Bende cok care aradim. Tum hayatimi etkiledi. Gerekirse iki kez yaptiricam ama kurtulmam lazim. Her yerim catladi. Uc dort kilo aliyorum catladim. Verdim artti. Ergenlikten artti. Arttida artti. Fraksiyonel lazer ide sordum ama onu tavsiye etmedi. Hiçbir kremi tavsiye etmem dedi bana. Sadece yağ ve nemlendirici kullan diyordu. Kol icin calismam zor olacak dedi mesela. Eksilerini soyledi. Ciltten cilde dedi ama yuksek oranda geciriyormus. Hep unlu estetisyen ve dr ler paylaşmis. Belma sahin mesela. Youtube videosu var. Ben kesin yaptiricam ama öğretmen olduğum için haftada iki kez en az izmire gidebilir miyim bilmiyorum. Yazin garanti yaptiricam ama. Hatta haftada uc seans alip yedi haftada bitirmeyi düşünüyorum. Izler kalirsa bi alti ay sonra bi daha yaptiracagim. Karin ve gogus bolgemde var. Onlari napicam bilmem. Koluma ve omzuma bakip sinirlenip uzulmekten iyidir anneme bile anlatamıyorum. Ne var bende de var diyo. Gelinlik giyicem ben olur mu diyemiyorum. Yani psikolojinizi en iyi bilenlerdenim. Bacaklarimda da var. Ama ince olduklari için gormezden geliyorum.

Yani en basitinden lieracin ampulunu iki ay duzenlo kullanin diyorlar. Ve ise yarayacagi garanti değil. Sadece siliklestiriyor. O da kesin değil. Bu tedaviyi haftada uc kere yaptirinca lieractan daha kısa surede sonuc verecek. Arti sikilastirip selülit tedavisinde kullaniyorum dedi. Bu yontem en iyisi diye bastırdı. Ve yuzde yüz gecen hastam var dedi. Iki kez yaptirilabilir miyim bi bölgeyi dedim evet kesin gider dedi. Yani yüzlerce insani tedavi ediyor. Hepsinde değişiklik kaydettim dedi. İlk önce psikolojini duzelt dedi bana. Ben cok kotu hissediyordum hala bazen geliyor ama bi umudumuz var. Bence sizlerde deneyin. Sonradan pisman olmayalım

Birde sadece tek bolge yapılıyor. Ve diğer bolgeye gecmek için alti ay bekleniyor. Catlaklarin rengi değişiyor ve yavaş yavas duzelme saglaniyor. Hatta besinci yılda bile etkiliymis. Kac yil once bulunan yontem bizde daha yeni gelmis. Dunya kadinlarinin neden catlak siz oldgu ortada. Ha birde oncesinde bi foto cekiyorlar. Sonrasında degisikligi gormek için

canım elinde somut bir delil var mı doktorun peki? öncesi sonrası gösterdi mi sana hiç?
bu % meseleleri de çok göreceli bence.
benim arkadaşımın yakın bir arkadaşı da yaptırdı. %5 diyeyim sana o kadar azalmıştır yani.ama doktoru %30-40 azaldı diyormuş. hayır benim mi gözlerim bozuk yoksa doktorun mu? ben fotoğraf görmeden inanmıyorum artık.
gerçi fotolarla oynayanlar da çok ama neyse

Canım İnan izledim Belma şahinin videosunu rica etsem sana bana özelden doktorun adını yazar mısın bu senin konultuğun bende konuşmak istiyorum Oraya gidemem İzmir bana çok uzak ama en azından telefonla konuşmak istiyorum

Izmir özel derim dermatoloji klinigi. Melda hanimda var ama estetisyen bilgen hanim daha cok yardımcı oldu. Ben klinigi aradim. Görevliye bile sormustum azalma oluyor mu diye:) fotograf bakmadim ama kadin bnaa eksilerini söyledi . Kola uygularken duz olmadigi için çalışırken zorlaniyorum dedi. Karinda cok yuksek dedi. Izmirin taninan bir klinigi oldugu için guvendim tabi ki. Her ciltte aynı olmaz dedi ama yuzde altmis en az dedi. Kolda biraz zor oluyor diye belirtti. Yuzde yuz gecenlerde var diye anlatti. Benim baska seçeneğim yok. O kadar catlak kremle gitmez maalesef. Bi müdahale gerekiyor. Keske haziran gelsede size sonucu verebilsem

Birde instagrama biodermogenesi yazarsaniz cikan fotograflari paylaşan kliniklere bakın. Cok yüksek duzelme var. Eger ben gibi fazla catlaklariniz varsa ikinci kez bile yaptirirsiniz. Alti ay dan sonra karnima gecicem ben. Sonraki alti ay tekrar kol. Cok rahatsız ediyor omuzlarim

Baktık tabi fotolara ama canlı insanlardan işe yaramadı yorumunu görünce kafamız karıştı doktor demiştin sanki ben mi yanlış hatırlıyorum

Yani o insanlari bilmiyorum. Belki isinin ehli olmayan isimler yapmistir. Guvenilir ellere birakmak lazim. Cilt bu. Ama bu kadar kesin konusmalari beni motive etti
Sadece o değil unlu estetik doktorlari bu yontemin en gecerli yontem oldugunu soyledi. Antalya daydi galiba bi klinik fraksiyonel lazer tedavisini biodermogenesi geldikten sonra kaldirmislar. Cilt doktor dermatolog melda hanim var. Birde bu isim egitimini alan estetisyen bilgen hanim var. Baska doktor ve estetisyenlerden vardi. İzmir in tam merkezinde alsancakta bi klinik. Yani ben cok umutluyum. Biraz maddi olarak yipranacagim ama degecegine eminim. Birde bu bi one makinesin getiren bi sirket var. Beaty form muydu her neyse ona instagramdn yazdim. Kol tedavim bitince göbeğe alti ay sonra mi başlıyorz dedimm. Onlarda ayni bolgeye bi daha yaptirmak için alti ay bekleniyor dediler. Farkli bi bolgeye, biten bölgemizden kirksekiz saat sonra başlanabilir dediler. Belki bi yardimi olur diye yazdim. Nasil cikmaza giriyo insan iyi bilirim. Ben maddi durumu ve zamani ayarlarsam mart nisan gibi kol ile baslayacagimm . Alti ay beklemeye gerek yokmus madem. Haziran gibide gobek.birde bir bolgeye ikinci kez uygulamaya gerek kalmıyor demisler. Bendekilerden habersizler :))

L Lalhilal canım teşekkür ederim bizi de bilgilendirdiğin için.
senin için sorun olmazsa şimdiki halini atabilir misin çatlakların? tedaviden sonraki haline de bakarız objektif yorum yaparız. ben hala pek güvenemiyorum çünkü yakın çevremde olan bir arkadaşınki geçmedi çünkü.

Suan tatildeyim. Daha sonra tabii atarim. Ama kolumun ust kismi özellikle dolu. Omzuma dogru fazla artti. Bi ara agirlik calistim ergenken onun zarari oldu. Gobegi hic görme goruntu kirliligi. Gogus yarisina kadar birkac tane var ama yan taraflar biraz fazla. Bir aydir dahada derinlesti. Uc aydir sporsuz diyet yaptigim icin haliyle sıkı degil sikilastirirsan o görüntü azalr catlak kuculur gorunmez demisti diyetisyen arkadaşım. Birde bu estetisyen kadin agirlik disinda spor yap demisti. Agirlik yirtiyormus galiba. Tatil donusu spor merkezine yazilacagim. Özellikle ckarin catlaklarim genisledi. Valla aciklamisti kadin ama ben oyle heyecan yaptim ki. Dedim kesin olumsuz konusacak. Ama öyle olmadı. Birde bu kilo verince catlak cikar olayi biraz da bizle alakali galiba. Ben saglikli yavas amq sporsuz yaptim. Olan catlaklar derinlesti. Bağlar kuvvetini yitiriyormus galiba. Onun icin spor şart. Ben suan bioil ve nivea ile idare ediyorum. Umarım biodermogenesi ile güzel haberler verecegim size. Ama bu sefer eminim gibi. Hissediyorum yani bu kadar uzman yanilmis olamaz. Her seyden suphe duyuyoruz ama buna inanmak istiyorum

Aaa pardon birde lierac serum aldim. Ufak birkac catlaga surecegim etkisine bakmak icin. Etki etmezse almam. 145 lira. Onun yerine tedaviye biriktiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…