Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla iyi fikir vazalin sureyim bari.Catlak kremlerine onca para dokmeyin arkadaslar. VAZELIN kullanın. Gobegime vazelin surdum bir tane bile çatlak yok. Ama göguslerime ve bacaklarıma sürmedim ve hep catladılar. Hergun duzenlide surmedim. Kaşındıkça sürdüm gerildigini hissettikce surdum. 6 aydan sonra daha sık surmeye basladım. Dogum yapali 6 ay oldu.gobegimde hic catlagım yok suan.
Başka başka kremlerde denedim ama onlar hic yumusatmadi en iyi vazelin ve bir defa suruyordum ertesi gun bile nemli oluyordu göbegimvalla iyi fikir vazalin sureyim bari.
Kızlar vazelin sürmek gibi bir hata yapmayın ben de birinden duydum 1 ay sürdüm catlayacagi varsa zaten çatlıyor..Neyse 1 ay sonunda çatlaklar gözle görünür şekilde çoğalmaya devam etti..Doktora sordum o kadar da dikkat ediyorum vazelin sürüyorum diye güldü bana aferin dedi çatlamaya meyilli vücudunu daha da mahvediyorsun dedi vazelin içeriğinden dolayı aksine çatlmaya yardımcı oluyormuş kizlar şimdi birşey yok dersiniz ileride pişman olmayın.O iyi geliyor diye duyduğunuz kişiler muhtemelen bünyesi catlamaya meyilli değildirvalla iyi fikir vazalin sureyim bari.
eşin sorun etmiyorsa boşver çürüyüp gidecek bir beden zorla değiştiremem çatlıyorsa çatlasınTamamen yapısal bir durum. Ben 4. Ayda başlamıştım çatlamaya bebeyağı vs. hiç kar etmemişti. Bildiğin harita.. Bunda da bir şey kullanmıyorum zaten çatlak daha ne kadar çatlayacak kikilodan dolayı kol ve bacaklarda da var. Zeytinyağı iyi gelmişti ama o da pis kokuyor
![]()
eşin sorun etmiyorsa boşver çürüyüp gidecek bir beden zorla değiştiremem çatlıyorsa çatlasın![]()