Çatlaklar Kulübü

rukişciğim hiç üzme kendini beni biliyorsun neler dediler oğluşum için.. doğana kadar kız bile dediler doğunca erkek olduğunu öğrendik oyüzden.. kendini bukadar üzme allah en iyisini bilirr.. sen duanı et yeter moral çok önemli bu dönemde... biz hep yanındayız bunuda unutma...

slm hanımlar iyisiyle kötüsüyle herşeyimizi burada paylaştık dertleştik..
yarın kısmetse dr gidicez inş cinsiyetini öğreniriz meleğimin şimdiden içim kıpır kıpır çok heyecan yaptım..
dualarınızı eksik etmeyin hayırlı haberlerle geleyim inş...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugün kontrolümüz vardı dr büyük ihtimalle kız olucak dedi..
resmen havaya uçtuk eşimle...
doktor dedi ki ya durun daha doğmadı doğunca neler yapıcaksınız kimbilir
Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki gönlümüze göre verdi..
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inş...

slm kızlar bizim de doğuma az kaldı kızım 7aylık oldu.sizin bebişler büyüyo maşallah okuduğum kadarıyla. darısı benim gibi doğum yapıcak ve hamile kalıcak olan arkadaşlara..

canım allahım sağsalim kavuşmanızı nasip etsin hayırlı sağlıklı ömür versin inş.

canım bi dur ya allah aşkına
bakma sen dr lara hep kötüyü anlatırlar ama sen içini ferah tut hiç bişey olmayacak inş.
sağsalim alacaksın bebişini kucağına

gözün aydın canım benim rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin

Ebru canım nasılsın seni çoook özledim senle saatlerce msn de sohbet etmeyi çok özledim elif ile nasıl gidiyor büyüdü mu senin cimcime

karılarrr arada bi uğrayın ya buraya
hepimiz burda tanıştık vefa borcumuz var bu sayfaya

Ben her gün bakıyorum bir mesaj var mı diye kimse yazmayınca bende yazmıyorum deli gibi tek başıma ne yazıp çizeyim ayol:)) gerçekten kızlar kusura bskmayında çok vefasız çıktınız yok face di msn ydi unuttunuz burayı((

Neyse ben delilik yapıp yazıyım yine:)))) malumunuz memlekete yerleştik 4 ay olacak,iyisiyle kötüsüyle geçiyor günlerim oğluşum büyüyor hemde ne büyüme karnımdayken sakin olan çocuk tam bir yaramaz :)) 6, aylıkken emekledi bir aydır tutunup kalkıyor maşaallah süphanallah her yere tutunup kalkıyor koltuk, buzdolabı,masa,sandalye,düz duvar:) ... uyku sorunumuz devam ediyor savaşarak uyuyordu iki haftadır uyguladığım uyku politikasıyla savaşarak uyumayı bıraktı arada sapıtsada ama gece mızırdanmalarımız devam deliksiz uykuyu beceremedik:) kilosu maalesef çok değil boyuda ilk üç ay çok güzeldi anne sütüm çoktu süt azalınca ve hareketli bir bebek olunca kilosu azaldı 8,500 kilo 70cm kuzucum. anne, baba, dede, mama, diyor birde lamba delisi lambaya baaa diyor top delisi bir sürü topu var boo diyor ayağıyla vuruyor tabi biz ayakta tutarken:) yabancıları sevmiyor herkese ağlıyor gittiğim yerde yakama yapışık eve biri gelincede ağlıyor misafirlikten gelince misafirler gidince sevinç çığlıkları atıyor yabani oğlum:))hım bu arada geçen ay sol el işaret parmağımı kırdım tırnakta kökten kalktı şimdi iyiyim demir kapıya sıkıştı:) aklıma gelenler bu kadar

ben geliyom la kimse yok...
sevgililer gününüz kutlu olsun bacılarrrrr

ben burdayım kız nere gittin nasılsın prenses nasıl, ay bugün sevgililer günü değil mi amanbenimki kutlamıyor nasılsa:)

evt ya niye gelmiyosunuz kızlar yaaaaaaaaa
eflalim maşallah tatlı oğluşuna zaman ne çabuk geçiyor dimi
bak tocaman oldu da anne baba demeye başlamış bile..
nereye yerleştiniz cnm?
ayrıca sana da çok geçmiş olsun cnm ya
dikkat et kendine de minnak oğluşuna da..

ben burdayım kız nere gittin nasılsın prenses nasıl, ay bugün sevgililer günü değil mi amanbenimki kutlamıyor nasılsa:)

bende burdayım valla her gün bakıyom yazan yok diye yazmıyorum ...
prenses şimdilik iyi teyzesi tepikliyip duruyo
evt bugün 14 şubat benimki de kutlamaz heralde
iyi bak kendine geldiğinde yaz mutlaka

evet canım çok hızlı geçiyor,sivastayız canım sağol geçmiş olsun dileğin için,tepiklesin bakalım kuzu adı ne olacak annesi malum erkek annesiyim belki gelinim olur:)

evet canım çok hızlı geçiyor,sivastayız canım sağol geçmiş olsun dileğin için,tepiklesin bakalım kuzu adı ne olacak annesi malum erkek annesiyim belki gelinim olur:)

sivas soğuk memlekettir cnm Allah yardımcın olsunn
hee tepikliyo valla hiç acımıyo anneye
kuzumun adı inş BEYZA olucak cnm..
damat ve kaynana adaylarına duyurudur ....

Daha dur canım bu en kolayı tepiklesin:)) en azından içinde peşinden koşturmuyor:)) ay Allah bozmasın sağlıklarını, hım beyza hanım hadi bakalım:))

Daha dur canım bu en kolayı tepiklesin:)) en azından içinde peşinden koşturmuyor:)) ay Allah bozmasın sağlıklarını, hım beyza hanım hadi bakalım:))

ayy herkes öyle diyor bu rahat günlerin diyo..
doğumdan korksam da kızım bir an önce gelsin istiyorum..

ayy herkes öyle diyor bu rahat günlerin diyo..
doğumdan korksam da kızım bir an önce gelsin istiyorum..

korkma canım ya gerçekten pozitif ol azcık acı olacak ki o miniklerin kıymetini bilelim:)) hem öyle çabuk unutuyorsun ki bir daha bebek düşünüyorsun:))benim sancım adet sancım gibiydi gerçi sezaryen oldu sonradan

eflalm canm geçmiş olsuunn canımm sende gel face ye gel işt egel gel gel ordada grup açtı ferdammm kk diye ordan yazıozz senide çok özledikk maşallah kuzuna çok hareketli erkek çocuğu olduğunu belli ediyo desene taha bebekte abi oldu 10.5 aylık 1 aydır yürüyo maşallah tebarekallah senin demen gbi benim oğlumda hareketli bebek ama yabancı görünce biraz sakinleşiyo evdede benim canıma okuyo bizimde hala uyku proplmimiz var ama herşeye rağmen çok sviyorum oğlumu iyiki var diyorum herseferinde şimdi nereye takılıyosun kk da oraya uğrayalım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…