Günaydınn reyann ben bugün biraz daha iyiyim öksürüğüm azaldı. çocuk içerde helak oldu valla.. Sen nasılsın sanırım heyyecan dorukta
BETÜL SAĞOLASIN...
CANIM yarın kaynanamlar geliyor inşaalah,belki uyku setini de alır beşiği alıp onu almamk olmaz yani:))yorganı büyük mü yaptırdı annen.zaten yazın başına geliyor bebişlerin doğumu,küçük olması pek iyi olmaz herhalde.nevresimi de anneme sormam lazım artık.o anlar bu işlerden biraz.port bebeyi de anladım canım bende onlardan düşünüyorum.arabaya da koyulabilenler var ya hani bide.ondan alıcan mı.taşıması zor olur diye almayayım diyorum.zaten ikisinden biri alınır da tam karar veremedim.sağol şaşırttılar valla.darısı başına,elbet bişeyler yaparlar ayy belki süpriz yaparlar:)
herkese slm.2 gün sonra foruma anca girebildim kucağımda bebekle birlikte.28 mart 9.45 normal doğumla çok şükür taha bebek geldi.
herkese slm.2 gün sonra foruma anca girebildim kucağımda bebekle birlikte.28 mart 9.45 normal doğumla çok şükür taha bebek geldi.
fatmagülsen nasılsın bacııı
iyim canımm sağolasın temzilk yapıyorum 1 haftadır kayınvaldem bendeydi 2.5 ay kaldı yeni gitti o pek temizlik yaptırmadı boşver torunumu var diye bende o gidince hoop tüm eve havayaaz kaldı sonuna geldim ama bende bittim ee sen nasılsın canım nasıl gidyr sen evdesin dimi
kızım kendini niye yoruyorsun bu kadar aman dikkatli ol ya
yavaş yavaş yap bari
ben evde deilim canım bugün çalışabilir raporu aldım bikaç hafta daha burdayım
canım ev krili olduğunda içim sıkılıyo mutlu olamıyorum neyseki az kaldı allah razı osun eşim camları sildi perdeleri taktı ağır işleri o yapıyor sağolsun rabbim hepp yardımcısı olsun onun .ben çıkıyorum canım a e ol
hayırlısı olsun kızlar