Çatlaklar Kulübü

Günaydınn reyann ben bugün biraz daha iyiyim öksürüğüm azaldı. çocuk içerde helak oldu valla.. Sen nasılsın sanırım heyyecan dorukta

Günaydınn reyann ben bugün biraz daha iyiyim öksürüğüm azaldı. çocuk içerde helak oldu valla.. Sen nasılsın sanırım heyyecan dorukta

ayy öksürük çok kötü oluyor yaa.hele son zamanlarda.abooovv kız senin şimdiden heyecan doruktaysaaa sonu nasıl gelcek:)şaka şaka heyecan heran oluyor ama son aylarda artık karmakarışık duygulara giriyor insan.bide tecrübesizliğin verdiği kaygıyla...rabbim doğumlarımızı da kolaylaştırsın inşaallah

e yani beşiğin içi boş olurmu hiç:)) canım yorganı küçük yapıldı uyku setininki gibi zaten kullanam ki yorganı ağır olur minicik bedenine adet yerini bulsun maksat:)) nevresim hazırda satılıyor istediğin şekidle alabilirsin nakışçıya gerek yok rengarenk var bebek mağazalarında, arabaya koyulan ana kucağından aldık canım biz alışverişi genelde internetten yaptık civilden ana kucağını ordan aldık çok uygun 42 liraydı zaten 9-10 ay kulanılıyor pahalıya gerek yok dedik sonuçta sonra araba koltuğu mecbur alıcaz diğer ev tipi ana kucaklarıda güzelde onlarda arabada kullanılmıyor e sizdede araba var bence arabada kulanılandaan l en iyisi ben zaten ev için salıncaklar varya ondan istiyorum hem beşik gibi kullanılıyor o yüzden ev tipi ana kucağına gerek yok

herkese slm.2 gün sonra foruma anca girebildim kucağımda bebekle birlikte.28 mart 9.45 normal doğumla çok şükür taha bebek geldi.

herkese slm.2 gün sonra foruma anca girebildim kucağımda bebekle birlikte.28 mart 9.45 normal doğumla çok şükür taha bebek geldi.

allahım inanmıyorum yaa canım benim gözünaydın
rabbim analı babalı büyütsün ay çok heyecanlandım valla yaa
kız bi ara gel de herşeyi anlat bakalım yaa
tebrik ederim efnanimmmmmmm

Son düzenleme:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok tebrik ederim cnmmmm allah analı babalı büyütsün şimdi ne sevinç vardır evinizde. allahım herkese tatırsın bu duyguyu.

herkese günaydınnn oh ohh hanımlar ne güzel beeişlerini almaya başladılar kucaklarına daha biz yolun başındayız hayrılısıyla bizde sağ selamet alırız inş.

canım gözün aydın nasıl bebiş ve senin durmunn allah analı babalı etsin inş.daırsı başımıza

fatmagülsen nasılsın bacııı

iyim canımm sağolasın temzilk yapıyorum 1 haftadır kayınvaldem bendeydi 2.5 ay kaldı yeni gitti o pek temizlik yaptırmadı boşver torunumu var diye bende o gidince hoop tüm eve havaya az kaldı sonuna geldim ama bende bittim ee sen nasılsın canım nasıl gidyr sen evdesin dimi

kızım kendini niye yoruyorsun bu kadar aman dikkatli ol ya
yavaş yavaş yap bari
ben evde deilim canım bugün çalışabilir raporu aldım bikaç hafta daha burdayım

kızım kendini niye yoruyorsun bu kadar aman dikkatli ol ya
yavaş yavaş yap bari
ben evde deilim canım bugün çalışabilir raporu aldım bikaç hafta daha burdayım

canım ev krili olduğunda içim sıkılıyo mutlu olamıyorum neyseki az kaldı allah razı osun eşim camları sildi perdeleri taktı ağır işleri o yapıyor sağolsun rabbim hepp yardımcısı olsun onun .ben çıkıyorum canım a e ol

tamam canım kolay gelsin
hadi görüşürüzz

Canım maşaallah süphanallah ne olur fırsat bulunca yaz doğum nasıldı kolay mı vs.çok merak ediyorum özelede yazabilirisin buraya yazmak istemezsen

gözün aydın canımmmm yaaa.allah analı babalı büytsün.maşşallah kuzuma.eeeee detayları bekliossssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…