untmamana sevindim canım her zorluğun arkasındnan RABBİM bi kolaylık verir .sen merak etme bebeğini düşün annesi her şey o doğunca yoluna girer inş. bende iyiyim 3.5 aylık hamileyim hamd olsun gün saymaya başladık bile 5.5 aymız kaldı teyzesi inş. hepimiz sağ salim alırız kucağımza canım aleol
inşaallah...anaaaa maşaallah kız sana.annesinin göbüşüne gelmiş dee bide 3,5 aylık olmuş haa.cinsiyet tahminleri başlamıştır.amin aminnnn inşaalah.bizimki baya bi az kaldı.rüyalarıma girer oldu kerata kolay kolay doğumlar yapıyorum rüyalarımda.inşaallah kolay olur
evet canım 5 ay nazlandıda öyle geldi .ama hamd olsun geldi teyzesi. 16haftalıkken öğrenicem inş. cinsiyeti hayrılı sağlıklı evlat olsunda önemli değil. kaç haftan var normal mi olcak i nş. doğum için bol kuran oku canım inş. kolaylıkla atlatır kucağına alrısın
yi kötü olduysa boşver.ben hiç öyle bişey beklemiyom iki taraftanda,hiç alcak gibi durmuyolar çünkü.moralimi bide ona bozamam.canım işte bugünlerde park beşik bakıyoruz hep.kıyafet de ufak tefek şeyler bide hastane çıkışı başka hiçbişey yok işte.mesela banyo ihtiyaçları falan,alacam ama ne alacağmı pek bilemiyom ki.sen sana zahmet aldığın herşeyi yazarsan sevinirim.tecrübesizliğin gözü kör olsun.ha bide şu çanta setleri var ya içinde kanguru falan oluyor.gerçi kanguru istmiyom ben ama onlardan hangilerini aldın.çok çok iyi tatlım maşaallah.
aleyküm selam cnım.unuturmuyum hiç aşkolsun.iyi olmaya çalışıyorum işte.zorlu günlerin ardından kendimi toparlamaya çalışıyorum.sen nasılsın
KIZLAR YAAA BU ADAMI BÖYLE BOĞUVERESİM GELİYOR,üfffffff çıldırtıyor beni yaaaaa....doğum yaklaşıyor adamın bişey almaya ne hevesi var ne niyeti.daha zaman varmış,nerden emin oluyosa artık.herhalde doğuma 1 hafta kala ben hala alışverişi düşünecem bu gidişle...
ne dersiniz ortadan kaldırayım da kurtulayımmı şundan :97: :95: :95: :95:
slmm kızlarr annemle babm geldiler çok şkr sağ sağlim darısı bebişimin başına işten güçten pek giremiyorumm ama iyiym ben yarın doktora gidiyoz inşallah herşey yolundadır dualarınızı eksik etmeyin
kıslarrrr hadi gelin loo
canım kimsenin gelmeye niyeti yok artık bekleme
canım kimsenin gelmeye niyeti yok artık bekleme
kizlar lo ben geldim. ay ne güzel sizi böyle görmek. napiyonuz giii valla beni eski topikte terketmissiniz. msnde konusuyormussunuz nimet söyledi ama benim msn yokki. özledim sizi yaaa
bende çok özledim ama diğer kızlar özlemiyor msn de takılıyorlarmış artık herkesin keyfi bilir ne yapalım çok yazdım sitem ettim ama tenezül edip cevap bile yazmadılar
herkese günyadın hanımlarrrrrrrrrrrr dolu dolu bereketli bi gün olur inş. ben uyandım kocişi bekliyorum bugün bebişim 14 haftalık oldu çok mutluyum büyüyor hamd olsun
canım diğer kızlarda özlüyor ama bu aralar herkes çok yoğun
işlerden fırsat bulan anca msn yi açabiliyo buraya gelemiyor kimse
sen nasılsın bu arada bebeşinle aran nasıl
günaydın canım maşallah kocaman olmuşsunuz
rabbim tamamına erdirsin
ben arada geliyorum ama kimse olmuyor bekliyorum canım sıkılıyo gidiyorum. evet sohbetlerimizi bende özledim.ya evet ya gelin buraya özledim ben burdaki sohbetleri
bende hamdolsun canım iyiyim zaman azaldıkça heyecan basıyor:)) daha şu yapılacak bu yapılacak diye telaşlıyım ama yaptığım yok:)) 4 gün sonra kontrol var çatı muayenem yapılacak doğum şeklim kesinleşicek inşaallah.sen nasılsın yavrun nasıl?