aslında derinlemesine üstünde durulsa bulunurda üstünde durmuyorlar bide devrim bey diyor ki ben buldum yurt dışından gelmiş
fraksiyonel lazer de %25 ila %75 azalma oluyor fiyatları uygun onun ama leke bırakıyormuş bazı ciltlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında derinlemesine üstünde durulsa bulunurda üstünde durmuyorlar bide devrim bey diyor ki ben buldum yurt dışından gelmiş
fraksiyonel lazer de %25 ila %75 azalma oluyor fiyatları uygun onun ama leke bırakıyormuş bazı ciltlerde
semender bişrşey söliyim mi bak japonlarda,çinlilerde,korelilerde çatlak olmuyor genetik yapıları ve ırklarından dolayı eğer olsaydı eğer onlarda çatlak olsaydı inan bana şuanda kesin çözüm bulmuşlardı onlar araştırıyorlar bizimkiler boş aletler ile uğraşıyorlar hala %50 lilerde düşün ama çinliler bir el atsa biri fısıldasa onlara hemen bulurlar eminimm bundan hemde çok onlar sabah akşam çalışıyorlar çünkü belkide çinde tedavisi bile vardır bitkisel yollada vardır onların ciltleri çünkü çokk güzel 80 yaşındaki bile genç gösteriyor çine gidecek olanlar varsa araştırsınlar hatta bir kaç uzmana gidip çatlaklarını göstersinler anca o zaman onlar harekete geçer bir umut işte ama ben çinlilerin bulucağına inanıyorum yanii
kesinlikle çok doğru diyorsun. özellikle çinde tıp tedavisi 7 başlık altında uygulanıyormuş. bunlardan biri bitkiler biri akupunktur. eminim çatlak tedavisi yapılıyordur onlarda. istanbulda çinli bazı fizik tedaviciler var bulup onlara sormak lazım.
shout dediğin gibi genetik yapıdan kaynaklanıyo, bizim kollojn dokumuz zayıf ve elastik dokumuzda gerilmelere çok dayanmıyo zayıf yani bu yuzden yırtılıyo , bizdede kuşak kuşak bu çatlaklar herkesde var yani [/QUevet zayıf ama bunları birşey ile hap veya iğne ile takviyesi olması lazım yani elastini ve kolejeni arttırıcak bir hap ve ya iğne olması lazım
merhaba arkadaşlar benim kollarımda çatlak var küçük bir bölgeye fraksiyonel lazer yaptırdım
hem çok ağrıdı hemde çokkk uzun zaman lekesi geçmedi kolumda yanık izi gibi oldu
sonrada siyahlaştı bildiğiniz yanıyo kol. nokta nokta yanık oldu ağrılı bişey bütün kola kesinlikle dayanamazdım
bu çatlaklar olmasaydı ne iyi olurdu. özellikle kollarımda ve omzumda olmasaydı ne güzel olurdu (((
ben bununlada geçiceni sanmıyorum insallah para tuzağı değildir
RİLASTİL İNTENSİVE Cilt çatlaklarının önlenmesinde ve tedavisinde
Derinin aşırı gerilimine bağlı olarak, cildin elastin ve kollojen dokularındaki tahribat sonucunda ortaya çıkan vücut çatlakları bir çeşit deri yırtılmasıdır. İlk oluştuklarında pembemsi görünümdedirler, zamanla bu pembe çizgiler beyaza dönüşür.
Hamile kadınların %50-90’ında deride gerilmeye bağlı çatlamalar görülür. Kişiyi son derece rahatsız eden bu durum en sık bel, kalça, basen, karın ve göğüs bölgesinde oluşmaktadır.
Bunlara ek olarak uzun süre kortizon kullanımı, obezite, ani kilo değişiklikleri, hızlı büyüme dönemleri, genetik ve yapısal faktörler sonucunda da vücut çatlakları görülmektedir.
RİLASTİL İNTENSİVE ürün grubu ( Krem,ampul), içeriğindeki aminoasitler, nemlendirici ajanlar ve vitaminler sayesinde gerilmeye bağlı çatlakların azaltılmasında ve önlenmesinde klinik olarak kanıtlanmış yüksek etkinlik gösterir.
İçeriği sayesinde;
•Elastik fibrillerin yeniden sentezini sağlar
•Epitel rejenerasyonunu sağlar
•Cildin elastisitesini ve gerginliğini arttırır
•Cildin nemlenme yeteneğini arttırır
•Ciltte antioksidan etki gösterir
KULLANIM ALANLARI:
-Hamilelik sırasında, hamilelik sonrasında ve emzirme döneminde göğüs ucunda oluşabilecek çatlakların önlenmesi ve azaltılmasında,
-Hızlı kilo alış verişleri sonucunda oluşan çatlakların giderilmesinde,
-Ergenlik, obezite, genetik faktörlü çatlakları azaltmada ve oluşumunu önlemede,
-Cilt elastisitesini ve gerginliğini artırmada
-Fizksel kosullar ve kötü hava şartları yüzünden cildin çesitli yerlerinde meydana gelen deri incelmesi ve meydana gelen diğer zararları azaltmayı sağlamada yardımcı olur.
GERİLME ÇATLAKLARINDAN KORUNMAK İÇİN:
Sabah akşam günde iki defa Rilastil İntensive krem ihtiyaç süresince kullanılır.
OLUŞMUŞ ÇATLAKLARIN TEDAVİSİ İÇİN:
İlk 20 gün günde iki defa Rilastil ampul, daha sonra günde İki defa Rilastil krem ihtiyaç süresince kullanılmalıdır.
çatlakları önlemek için sadece krem kullanılıyor,oluşmuş çatlaklar içinse 20 gün ampül daha sonra krem kullanılıyor 2 haftada veya 2 ayda sonuç beklemeyin arkadaşlar uzun süreli kullanımda iyi sonuuç alırız inşallah ben de bir topikte gördüm çatlaklarından kurtulduğunu yazdmış sonra araştırdım evet etkili bir krem hem diğer kremler gibi sırf çatlak önleyici değil oluşmuş çatlaklar içinde ayrı tedavi şekli var saygılar !
canım o kadar çok araştırdım ki çatlak tedavilerini ama iyi sonuç alan yok. birkaç gün önce dermaroller ile çatlak tedavisi uygulayan bîr yerle görüştüm %30 en fazla faydası olur dedi başka yerlerimde de var ama kollarım ve omuzlarım beter aynaya bakmak istemiyorum yaz mevsiminin gelmesinî istemiyorum çok üzgünüm niye böyle
canım geçmiş olsun öncelikle .malum herkesin sorunu bu çatlaklar ama o kadar da takmayın her 3 kadından birinde oluyor bunlar bu bir kusur ve ya ayıp değil bizde insanız sonuçta olabilir.ama umutsuzca soruna çare aranmaz .ben doktora gittim bana lazer tedavisi uygulucak ve çatlakları önlemek için fitolastil jel ve oluşan çatlakları tedavi etmesi içinde fitolastil ampül yazdı .bence dermarollera gitme derim faydası yok ben aldım evde uyguladım sonuç sıfır yani yüzeysel kalıyor onlar dermis tabakasına zarar vermiyor epidermise zarar veriyor ve bende kararma yapmıştı daha yeni geçti 1.5 ay oldu canım sana dicem kendini üzme ve aynalara küsme sonuçta bunlar kusur değil herkeste var nerdeyse sana tavsiyem iyi bir krem edinmen ama önleyicide kullan onarıcıda ve ürünleri uzun vadeli kullanıcaksın yoksa sonuç alamazsın sağlıcakla kal
Nerde yaptıracaksın canım ?
Seans ücreti nedir ?
Ne kadar düzelme olacağı söylendi
Çok sordum,biliyorum
ben özel bir hastanede yaptırıcam ünlü bir hastane isim vermek forumda yasak olduğu için yazmıyorum seans ücreti 200 lira ,ve dermatolog bana fitolastil jelyazdı önlemek için ve onarmak içinde ampülünü yazdı .kalem gibi olan çatlakların ip incecik olucak dedi.bir oran belirtmedi bana ama olumlu konuştu yani önleyiciyi ve ampülü uzun süre kullanıcam yine aklında kalan birşey varsa söliyim canım fakat seans ücretleri değişebilir çünkü benim çatlaklarım ince sadece belimdekiler biraz kalın ve az yerimde var size seans ücreti kaç derler onu bilemicem kib cnm!sağlıcakla kal
Bana seans ücretini daha çok derler tahmin edebiliyorum
Zaten üniversiteye gideceğim şuan yapma imkanım yok anca önümüdeki yaz yaptırabilirim
Bu arada sende haber verirsin bize gelişmeleri zahmet olmazsa
Kaç seans olacağını söyledi mi tahminen
İnşallah kurtulursun bu illetten
Hastanenin adını özelden yazar mısın bana ?