çatlaklar Için Ne önlem Aliyoruz?

misskokulumm

2 kızım 1 oğlum 🧿🧿🧿
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
7.242
17.391
40
Arkadaşlar çatlaklar hamileliğin en korkulan ve kaçınılmaz sonucu ama gene de bazı önlemler albilirmiyiz sizce?Ben bol su içmenin faydasını duydum bi de bebe yağı aldım onu kullanacam badem yağının tüğlenme yaptığını dudum.Siz ne dersiniz?CADIARZU

ben bol bol su içmenin yanında akşamları zayetinyağı sürüyorum badem yağı da aldım arada bir onu sürüyorum.başka yapılcak birşey yok zaten bunların dışında.Karın bölgem ve göğüsteki damarlar çok erken gerilip belli oldu benım.herkes ozaman çok çatlarsın dedi.bende neredeyse 2. aydan beri bakımını yapıyorum devamlı.ama bılıyorsun olacaksa önüne geçilmiyormuşama erken başlamak yinede azaltıcı bir etken.biz önlemimizi alalım da sonra catlayınca bir şey yapmadık dıye üzülmeyelim.bu arada sadece badem yağı değil hepsi tüylenme yapıyor.ama çatlaklar gıbı buda hormonal olduğu için onleyebıleceğimizi düşünmüyorum.benım bıraz tuylenme oldu ama çaresıne bakarım elbet dert etmıyorum.

canım ben ilk hamileliğimde LIERAC kullandım göğsüme ve karnıma sürmüştüm sadece 21 kilo almama rağmen hiç çatlamadı..ama bacak aralarıma ve kalça kısmıma hiç sürmedim niye sürmedim bilmem daha 19 yaşındaydım nerden bilim neresi çatlarsırnaşık şeysırnaşık şeyve lakin bacaklarım çok çatladı..şimdide sabahları lierac akşamları badem yağı kullanıyorum tüylenme olayınıda hiç duymamiştım hatta doktorum kakao yağıyla badem yağını karıştırıp sür demiştii.

ben hamileliğimde mustelanın ürünlerini kullandım öğüs bacakve karın için hiç çatlak olmadı ama bunlar bünyeye görede değişiyor biliyorsunuz

duştan sonra ıslak vücuda bebe yağını sürerseniz çok işe yarıyor. 2. gebeliğim ve pek çatlağım yok.ilkinde 23 kilo almama rağmen

Bana doktorum Pregnacare verdi aldım ay keşke almaz olaydım sözüm ona bitkisel miş miş bi ben yokum içinde zorla sürüyorum arada buğday yağı kullanıyorum...ama kakao yağı ve bebe yağı almayı düşünüyorum...

selam hamişler bende duş jeli kullanıyorum nemlendiricili etkisi çok.
birde eşim eczaneden krem nemlendirici almış değişik bişey 16 ytl adı aklıma gelmedi onu kullanıyorum...............
zaten benim karnım tüylendi erkek bebekte oluyormuş diyorlar bebe yağı alacağım onunda faydası çokmuş..................

Ben de banyo sonrası sebamedin bebe yağını,diğer zamanlarda da lierac diye bir jel var onu kullanmaya karar verdim.Yani gün aşırı yıkandığıma göre bir gün biri,diğer gün öteki.

ben 2. aydan itibaren bebe yağı kullandım ama karın çevremde tüylenme yaptı hemen bıraktım. 3. aydan itibaren doktorum pregnacare diye bi krem verdi onu akşam yatarken düzenli olarak kullanıyorum bitkisel bi krem şimdilik sorun yok

Arkadaşlar ben kakao yağının çok etkili olduğunu duydum.3,5 aydan itibaren kullanmaya başladım. Ayrıca tüylenme de yapmıyormuş diye biliyorum. Bekleyip göreceğiz etkilerini...

sahi mi, kakao yağı hımmmm, ya ben de bebe yağı mı alsammmm yoksa lierac mı alsam diye düşünüyordum, 20 hafta oldu ben halen karar verecem, galiba sonunda hiçbişey kullanmayacam

canım ben lierac kullanıyorum biraz pahalı 60 ytl ye aldım jelini ama badem yağıda kullanıyorum..banada doktor kakao yağıyla badem yağını karıştırıp sür demişti..

lierac var olan çatlakları da tedavi ediyormuş doğru mu , eğer öyle ise onu alırım

ah be güzelim varolanları malesef hiç bişey tedavi edemiyo ama oluşmasında çok etkili yani kızımdada onu kullandım lierac sürdüğüm hiç biyer çatlamadı..

ah be güzelim varolanları malesef hiç bişey tedavi edemiyo ama oluşmasında çok etkili yani kızımdada onu kullandım lierac sürdüğüm hiç biyer çatlamadı..

canım bende bebe yagı kullanıyorum ıcerısınde badem ve bugday yagı var ve lıerac kullanıyorum.bır kere aktardan badem yagı aldım kucuk sıselerde satılıyor cok az gıdıyor,badem yagı ve kakao yagı dedıgın aktarlardan alınanlarmı?bırde benım aldıgım kakao yagı dondu nedense..:1no2:

bu aktarlarda satılan badem yapğından kullanıyorum bende..ama ben cok erken basladım..12,haftam falandı..bizim sülalenin bütün kadınları feci çatlak durumda..önlemimi erken almalıydım..şimdi akşamları göbeğe göğüslere ve bacak arkalarıma kullanıyorum..tüylenmeye gelince bende zaten asırı tüy olduğundan bişi anlamadım..ama zayıf tüyler..umarım erkek kılna dönüşmezler

canım bende tuyluyumdur karın bolgemde benım artıs oldu ama dıger bolgelerde bırsey yok ne yapalım artık katlanıcaz:)

catlagın tedavısı yok ama tuye care buluruz nasıl olsa en guzelı pehlivan gıbı heryerı yağlamak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…