Çatlaklar Çatlaklar için krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Aktar ya da eczanelerde bulabileceğimizi yazmıştı daha önceden konu sahibi
Kendisi bildiğim kadarıyla yurtdışında Tr'de çok rahat bulabileceğimizi sanmıyorum

Canim icinde sadece Calendula olan bir krem yeter,,,

sonucta Calendula olsun sadece baska özel madeler olmasin yter.

Teşekür ederim yarimelma
Aktarlarda daha rahat bulabileceğimi düşünüyorum eczanelere göre
Olmadı aynısefa diye de geçiyormuş sorarım her iki türlü de
Alıp kullanmaya başlayınca bildiririm sonuçları
Sen nasıl kullanıyordun
Günde kaç kere bölgeyi temizleyip mi sürüyordun bu bilgileri de alayım da seni bulmuşken :-)

Son düzenleme:
ilgilenen arkadaşlar bu ürün artık türkiyedede bulunuyor petra isimli bir marka adında msj atın size bilgi vereyim...

arkadaşlar çatlaklar için (calendula) aynısafa merhemi kullanılıyor ..yani krem olan şekli değil de merhem olan kullanılacak..link ten inceleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 yaşında bir kızım var.Uzunca bir süre ellerindeki çatlaklar için farklı kremler denememe rağmen geçmedi.Aynısafa kremini komşum denemem için vemişti.Sabah kalkdığımızda elinde çatlatdan eser kalmamıştı.Ayrıca yüzüm içinde calendu kreminide yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.

kızlar bu krem aktalarda satılıyormu alanınız varmı yada hangi marka daha iyidir internetten baktıgımda 2-3 tane marka cıkıyor?aynısafa kremi diye geçiyor.kullanan memnun kalan varmı markası nedir??

çatlaklar maalesef bende de mevcut..umudumu da kestim onlardan gitmezler diye:KK43: neren buluruz bu kremi:)
merhaba arkadaşlar.ben bir petra kullanıcısıyım,bahsettiğiniz calendula kremi özellikle topuk bölgesindeki çatlak veyarılmalara el ve dirsek çatlaklarına da tedavi edip iyileştirici özelliği olan bir krem .tavsiye ederim .firmanın bütün ürünleri harika arkadaşlarEn Büyük TÜRKİYE

Eklentiler

• $biorichi_1280590535.jpg
    $biorichi_1280590535.jpg
    9,9 KB · Görüntüleme: 76
kızlar bu krem aktalarda satılıyormu alanınız varmı yada hangi marka daha iyidir internetten baktıgımda 2-3 tane marka cıkıyor?aynısafa kremi diye geçiyor.kullanan memnun kalan varmı markası nedir??

petra şirketinin kremi çok güzel tavsiye ederim

X