- Konu Sahibi DevrimGzde
-
arkadaşlar bu vücut çatlaklarını azaltmanın bir yolu var mı?yok etmek neredeyse imkansız ama en azından görünümünü azaltacak bişey olsa keşke.....:teselli:
birde acneylse e yıkıyoruz. ovalamadan gün aşırı kullanıyoruz. peki madeccassol merhem i nasıl kullanıyoruzzz
valla ben kayısı yağı susam yağı üzüm yağı limaon yağı buğday yağı ne buldusam karıştırdım,akşamda servi yagı limon yağı susam yağı sürüyorım hangisi iyi geldi bilmiyorum ama 3senelik derin çatlaklarım yok olmaya basladı çok mutluyum bu arada bol masaj ve kese yapıyorum yani kimden ne duyduysam yaptım arkadaslar
RoJ€k-t€;3392782 .!.:teşekkürler arkadaşlar, inanın çok ihtiyacım vardı, hemen denemeliyim..
acnelyse sivilce lekelerim için kullanmıştım ben, hani şu kahverengi lekeler.. yüzümün derisi soyulmaya başladı, pütür pütür dökülüodu hatta.. izler geçti ama söyliyim bi kaç gün arka arkaya yapınca acayip tahriş oluyo, kıpkırmızı oluyo yüzünüz tokat yemiş gibi..
çatlaklarda nası işe yarıcak peki, yine soyularak mı:1shok: allallaa.. çok merak ettim yawfisfisfis.. aslında şu vazelinle yapılan tedaviye daha bi olur gözüyle baktım, ikisini de deniycemm, umarımm işe yarar.. HEPİMİZDE..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?