Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin daha vaktin varmış zaten kakao yağını bende duymuştumkakao yağı iyi geliyor diyorlar ben de daha başlamadım ama artık başlayacağım :)
kakao yağı ve shea yağını karıştırıp kullanmayı düşünüyorum.
sen ne zaman başlamıştın? benim şimdiden göbiş çok büyüdü gibime geliyor da :)Senin daha vaktin varmış zaten kakao yağını bende duymuştum
Canım benim çok büyümedi ya 6.aya gircem hala öle çook çok ya benim bi anda büyüdü sonra durdu yada bana ölr geliyor :)sen ne zaman başlamıştın? benim şimdiden göbiş çok büyüdü gibime geliyor da :)
Canım lıerac o kadar çok var ki serumu kremi jeli hangisi iyi geliyo bilemedim ayrıca fiyat olarakta baya tuzluLierac aldım ben 100 ml bitti 2. 100 ml başladım. Şuana kadar şükür çatlak yok. Son ayımız bakalım olcak mı..
Bilmesidiğin bişey alma bence canımArkadaşlar ben de badem yağı ve kakao yağı aldım. Ancak aktarım bana bir de kukuı yağı diye bir şey önderdi ancak bilmediğim için almadım. Hiç duydunuz mu bu yağı?
Doktorumda onu önermişti ne kadar fiyatı4. aydan itibaren kullanılması önerilen Bio-Oil'i kesinlikle tavsiye ederim bacağımdaki çatlaklarımı bile gidermişti hamile kalmadan önce.
2 aydır göbeğime kullanıyorum. Hiç çatlağım yok çok şükür.
İçerisinde kimyasal madde olmayan ve kullanan herkesin memnun kaldığı bir yağ fiyatıda uygun gayet. Muhakkak deneyin derim
Ben bizim burda 38 liraya aldim insallah fayda eder banada cevrem tavsiye ettiDoktorumda onu önermişti ne kadar fiyatı
Bilmesidiğin bişey alma bence canım