çatlaklar için aldığınız önlemler nelerdir

lou92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
122
33
kızlar ben 21 haftalığım 2 aydır başladım önlem almaya bebe yağı badem yağı bepathen sürüyorum özellikle duştan çıktıktan sonra peki siz neler yapıyorsunuz. sizinde önerebilcekleriniz var mı

kakao yağı iyi geliyor diyorlar ben de daha başlamadım ama artık başlayacağım :)
kakao yağı ve shea yağını karıştırıp kullanmayı düşünüyorum.:anneadayı:

kakao yağı iyi geliyor diyorlar ben de daha başlamadım ama artık başlayacağım :)
kakao yağı ve shea yağını karıştırıp kullanmayı düşünüyorum.:anneadayı:
Senin daha vaktin varmış zaten kakao yağını bende duymuştum

sen ne zaman başlamıştın? benim şimdiden göbiş çok büyüdü gibime geliyor da :)
Canım benim çok büyümedi ya 6.aya gircem hala öle çook çok ya benim bi anda büyüdü sonra durdu yada bana ölr geliyor :)

bebe yağı kullanıyorum o da her banyodan sonra 8 aylıkken başladım ama hiç çatlağım yok çok şükür yapı meselesi çatlicağı varsa isterse her gün sür yine olur

4. aydan itibaren kullanılması önerilen Bio-Oil'i kesinlikle tavsiye ederim bacağımdaki çatlaklarımı bile gidermişti hamile kalmadan önce.
2 aydır göbeğime kullanıyorum. Hiç çatlağım yok çok şükür.
İçerisinde kimyasal madde olmayan ve kullanan herkesin memnun kaldığı bir yağ fiyatıda uygun gayet. Muhakkak deneyin derim:anneadayı::KK200:

Lierac aldım ben 100 ml bitti 2. 100 ml başladım. Şuana kadar şükür çatlak yok. Son ayımız bakalım olcak mı..

Arkadaşlar ben de badem yağı ve kakao yağı aldım. Ancak aktarım bana bir de kukuı yağı diye bir şey önderdi ancak bilmediğim için almadım. Hiç duydunuz mu bu yağı?

Lierac aldım ben 100 ml bitti 2. 100 ml başladım. Şuana kadar şükür çatlak yok. Son ayımız bakalım olcak mı..
Canım lıerac o kadar çok var ki serumu kremi jeli hangisi iyi geliyo bilemedim ayrıca fiyat olarakta baya tuzlu

Arkadaşlar ben de badem yağı ve kakao yağı aldım. Ancak aktarım bana bir de kukuı yağı diye bir şey önderdi ancak bilmediğim için almadım. Hiç duydunuz mu bu yağı?
Bilmesidiğin bişey alma bence canım

4. aydan itibaren kullanılması önerilen Bio-Oil'i kesinlikle tavsiye ederim bacağımdaki çatlaklarımı bile gidermişti hamile kalmadan önce.
2 aydır göbeğime kullanıyorum. Hiç çatlağım yok çok şükür.
İçerisinde kimyasal madde olmayan ve kullanan herkesin memnun kaldığı bir yağ fiyatıda uygun gayet. Muhakkak deneyin derim:anneadayı::KK200:
Doktorumda onu önermişti ne kadar fiyatı

[QUOTE="Aysima1905, post: 41206076, member: 19k duştan sonra bebe yağı ve günlük vazelin kullanıyorum.[/QUOTE]
Genel olarak benimde yaptığım o bide bepathen kullanıyorum bazen

Bio-Oil tavsiyemdi ancak bilemiyorum hamileliğim dolayısıyla hormonlarım mı sebep oluyor yoksa Bio-Oil'in marifeti mi ancak 6. Ayımı bitiriyorum ve aşağı yukarı 1.5 - 2 aydır kullanıyorum, göbeğimde tüylenme oldu ve küçücük sarı tüyler siyahlaşıp gürleşti. Bembeyaz tenli biri olarak da berbat bir görünüm aldım.
Hamilelikten kaynaklanıyor da olabilir kesinlikle Bio Oil e kabahat bulmuyorum. Neticede vücut baştan aşağı değişiyor bu hormonlarımız sağolsun...
Kendi annelerimizde çatlak olup olmaması da çok önemli tabii. Ne hikmetse bazen ne yaparsak yapalım annede varsa çiçeği burnunda anne adayı olan bizlerde de oluşuveriyor Kırkpınar güreşçilerine dönmemize rağmen...
Ben birkaç gündür bu tüylenmeye kafamı takıp Bebak'ın zeytinyağlı kremini kullanmaya başladım. Basit bir vücut kremi nemlendirici...Ama tüylenmeden rahatsız olunca işi nasip'e bıraktım ve kreme geçtim...Umarım çatır çatır çatlamam :KK43:

merhabalar,
ben 4. ayımdan itibaren saf zeytinyağı kullanmaya başladım. şuan 31. haftadayım ve 10 kilo aldım. normalde vucudum çatlaklara çok müsaittir ama hiç birşey olmadı. tüylenme sorunu nedeniyle badem yağını önermediler etrafımdakiler. bu nedenle bende doğal olsun hem gerginliğimede iyi geliyor diye zeytinyağı kullanıyorum. bu arada sadece göbeğime değil gögüs kısmı, kalçalar ve diz kapaklarıma kadar her duştan sonra tam kurulanmadan sürüp o şekilde bi 5 dk. bekliyorum. buda beni çok rahatlatıyo :)

QUOTE="roxelanne, post: 41228986, member: 620558"]Bio-Oil tavsiyemdi ancak bilemiyorum hamileliğim dolayısıyla hormonlarım mı sebep oluyor yoksa Bio-Oil'in marifeti mi ancak 6. Ayımı bitiriyorum ve aşağı yukarı 1.5 - 2 aydır kullanıyorum, göbeğimde tüylenme oldu ve küçücük sarı tüyler siyahlaşıp gürleşti. Bembeyaz tenli biri olarak da berbat bir görünüm aldım.
Hamilelikten kaynaklanıyor da olabilir kesinlikle Bio Oil e kabahat bulmuyorum. Neticede vücut baştan aşağı değişiyor bu hormonlarımız sağolsun...
Kendi annelerimizde çatlak olup olmaması da çok önemli tabii. Ne hikmetse bazen ne yaparsak yapalım annede varsa çiçeği burnunda anne adayı olan bizlerde de oluşuveriyor Kırkpınar güreşçilerine dönmemize rağmen...
Ben birkaç gündür bu tüylenmeye kafamı takıp Bebak'ın zeytinyağlı kremini kullanmaya başladım. Basit bir vücut kremi nemlendirici...Ama tüylenmeden rahatsız olunca işi nasip'e bıraktım ve kreme geçtim...Umarım çatır çatır çatlamam :KK43:[/QUOTE]
canım ben açıkcası kozmetiğe pek inanmıyorum eğer vücut müsaitse buna isteristemez oluyor annemde hiç yok ama ablamın vücut berbat oldu. Bilmem artık ben hangisine benzicem :)

X