çatlaklar için aldığınız önlemler neler kızlar..

ee biz sezeryanlı olcaz hemen sarılabilirmiyizki kızlarr iice kafam karıştıı CADIARZU

benim bildiğim kozmetik dünyasında birtek çatlaklara çözüm olacak ilacı yada uygulamayı bulamadılar... benim kuzende hamile kalmadan kendiliğinden çatlaklar oluşmuştu... yani kilo alıp vermeden dolayı.... istanbulda gezmediğimiz medical center kalmadı... hıı birkaç işlem var ama onlarda bayağı bir operasyon şeklinde....

Çoğul gebelik yaşayıpta hiç çatlamayan varmıdır acaba ya muhakkak vardır bir iki çizik,tekil gebeliğin 9 aylık karnı bizim 5 yada 6 aylık karnımız gibi kızlar öyle değil mi?

Çoğul gebelik yaşayıpta hiç çatlamayan varmıdır acaba ya muhakkak vardır bir iki çizik,tekil gebeliğin 9 aylık karnı bizim 5 yada 6 aylık karnımız gibi kızlar öyle değil mi?

Canım tabiki karınımızı genişliği bünyeden bünyeye göre değişiyor fakat bebeklerin ağırlıkları,keseleri,amniyon sıvıları derken dediğin gibi nerden baksan herşeyi ikiyle çarpıyoruz.Bu yüzden de sanırım tahminin doğru gibi canım gerçektena.s

Kızlar bu gidişimde doktoruma çatlaklardan şikayet ettim."Lierac" adında bir ilaç tavsiye etti.Yani bu ilaçtan ziyade kozmetik bir ürün analdığım kadarıyla.Çeşitli ünlü parfümerilerde bulabilrisn fiyatlarını bir araştır 60-70 liradan fazla olabiliyor kimi yerlerde dedi.Biz de muayene çıkışı daha arabamıza giderken bir ecza deposuna girdik,herşey öyle uygundu kii,aldığımı bebek hijyen ürünlerine,biberonlara verdiğimiz paraya acıdık.
O bahsettiğim kremi de bulduk orda,45 liraya aldık.Doktorumuzun eşinin de ikizi var,onda doğum sonrasında da çatlakların toparlanmasında bu ilacın iyi bir etki ettiğini söyledi..
"Lierac"..

X