çatlaklar için aldığınız önlemler neler kızlar..

önce bi doğumu yapalımda süreriz evelallah limonlu kahveyideeee :)))

allah gönlüne göre verir inş :))

Amiinn canım ... Sizlerde sorunsuzca hamileliğinizi bitirip bebişlerinizi kucağınıza alırsınız ıNŞAALLAH...

kızlar benim karnımda falan çatlaklık yok ama göğüs ve bacaklarda hafifte olsa var. şimdi ben size bir krem ismi vereyim. eczanelerde var. 5.70 tl.hem ucuz hemde denedim.çok iyi...bebek losyonu gibi BALMANDOL ilacın ismi..

kızlar hamilelik döneminde karnınıza petrol atıkları sürmeyin
bebek yağı ve vazelin çok zararlı
bebeklere zarar verir zeytinyagı en ıyısı

arkadasım bebek yağını bana doktor önerdı nasıl zararlı oluyo anlamadım ben sürüyorum bi kaç aydır

çatlak patlak yusyuuvarlak,kremalı bööörek,sütlüü çöörek............ hobaaaaaa
:teytey::teytey::teytey:

kızlar çatlarşla ilgili ben çok baktım araştırdım dermatoloğada gittim
ama malesef çatladım annemde tek çatlak patlak yok ama babaannem harita gibiydi bende onlara çekmişim ....badem yağı ,bebek yağı ,doktorumun verdiği bir krem fayda etmedi ilk 3 ay çatladım sonra 6 aya girerken çatladım ve 9 girerken ama ikize göre azmış dermatolog dedi bana buda tesellim oldu hahaaa

daha dün halay çekiyordum ben de bu sabah çatlamışım anasını satıyım yaaamafoldumben
badem yağı sabunuyla güzelce masajımı yapıyordum banyoda,çıkışta da bebe yağı sürüyordum ama sonunda milli olduk yaamafoldumben

daha dün halay çekiyordum ben de bu sabah çatlamışım anasını satıyım yaaamafoldumben
badem yağı sabunuyla güzelce masajımı yapıyordum banyoda,çıkışta da bebe yağı sürüyordum ama sonunda milli olduk yaamafoldumben

hadi yaaa demek ne yaprsak yapalım olucak buuu :1no2:

yani sanırım canım,,
üstelik benim hamilelikten önce göbeğim de vardı,yani belli bir bolluk vardı zaten:kedi:,bir de doktorum hep iç karnımın geniş olduğunu rahat bir hamilelik geçirebileceğimi umduğunu söylüyordu,bu yüzden çok da çatlamam diye düşünüyordum,buna rağmen bugün sağ tarafımda tek bir çizgi gördüm işte.
Dümdüz bir karnı olanlar daha da çatlayabilirler sanırım,
bunlar doğumdan sonra da geçmiyor mu çeşitli yöntemlerla acabaa?

kahveyle limon karışımını sürersenm geçiyor diyorlar çatlaklar artık çatlarsak deniycez bakalım..

bende badem yağı almıştım onu sürüyorum aklıma geldikçe çatlamam yok henüz ama malesef badem yağı tüylenme yaptı göbüşümde.. kimsii diyorki bu aya kadar çatlamadıysan artık çatlamassın bakıcaz görücez. ama yinede hymarry cim gibi çatlak patlak yusyuvarlak demeden önce iyice bi kontrol ediyim aynada kendimi dimi neme lazım sonra milli filan oluruz bizde kaydirigubbakcemile

her ne kadar herşey çocuklar için desekte kadınlık duygularından dolayı bu tür şeylere üzülüyoruz haliyle canım çatlağa bir sürü yöntem var özellikle de bu kahve ile limon suyu kürünü bu sitede çok okudum ve sonucun iyi olduğundan bahsediliyordu bence çatlağı sorun etmeyelim önemli olan sarkmaması sarkarsa zor bende ne güzel moral verdim dimi çatlağa çözüm var sarkarsa napıcaz :kedi::roflol:

her ne kadar herşey çocuklar için desekte kadınlık duygularından dolayı bu tür şeylere üzülüyoruz haliyle canım çatlağa bir sürü yöntem var özellikle de bu kahve ile limon suyu kürünü bu sitede çok okudum ve sonucun iyi olduğundan bahsediliyordu bence çatlağı sorun etmeyelim önemli olan sarkmaması sarkarsa zor bende ne güzel moral verdim dimi çatlağa çözüm var sarkarsa napıcaz :kedi::roflol:

Canım benim valla sarkarsa gider varımı yoğumu verir estetik olurum,ama asıl çatlaklar düzelmiyor diye biliyorum,değilse hemen limon kahveye başlıyorum yerimseniben,
ben çatlak patlak yusuvarlakla halay çekme mesajımda karnımda çatlağım yoktu var ya,ertesi sabah duş sonrası farkettim vallaamafoldumben

bir de pamuğum bu saate kadar çatlamadıysa bundan sonra çatlamaz diyen kim yaa,asıl ilerleyen zamanda çatlayıveriyor,hem de bir gece de arkadaşııııımmm:çok üzgünüm:,

canım limonlu kahve doğumdan sonra şimdi değil kaydirigubbakcemile yani araştıralım ben öyle biliyorum ayrıca sarkma ameliyatlarını araştırdım hiçde kolay bir ameliyat değil biz çatlaklara dua edelim yerimseniben

canım limonlu kahve doğumdan sonra şimdi değil kaydirigubbakcemile yani araştıralım ben öyle biliyorum ayrıca sarkma ameliyatlarını araştırdım hiçde kolay bir ameliyat değil biz çatlaklara dua edelim yerimseniben

Hadi yaaakafamçokkarıştı zormuyumuş,peki sporla toplanmıyor mu yaaaa:nazar:,ya ben zaten zayıf değildim,bir de oram buram sarkarsa ne yaparım ben yaaa:çok üzgünüm:
yani çatlayacağı kadar çatlıycak doğumdan sonra mı sürücez?O zaman düzeliyormuymuş?

hymarry cim 2 doğum yapmış bi komşum var karnını gösterdi hiç bi iz bile kalmamış o dedi ne bilim bende sevindim çatlasa çatlardı dedi .. aslında mantıklı olanı büyüdükçe gerildikçe çatlaması git gide zaten gergin bi hava alıyor bazen asılıyor derilerim özellikle içten badem yağını sürüyorum biraz yumuşuyor sanki.. aman neyse nil in dediği gibi sarkmasında çatlakları görmezden geliriz. sarkma olayı daha kötü onun için sarıcakmıyız napıcaz ki doğumdan sonra spor yaparız ama dikişlerimiz iyileştikten sonra başlayabiliriz ancak..

hymarry cim 2 doğum yapmış bi komşum var karnını gösterdi hiç bi iz bile kalmamış o dedi ne bilim bende sevindim çatlasa çatlardı dedi .. aslında mantıklı olanı büyüdükçe gerildikçe çatlaması git gide zaten gergin bi hava alıyor bazen asılıyor derilerim özellikle içten badem yağını sürüyorum biraz yumuşuyor sanki.. aman neyse nil in dediği gibi sarkmasında çatlakları görmezden geliriz. sarkma olayı daha kötü onun için sarıcakmıyız napıcaz ki doğumdan sonra spor yaparız ama dikişlerimiz iyileştikten sonra başlayabiliriz ancak..

ama canım mantıken de gittikçe genişliyoruz,asıl yeni yeni şişiyoruzz yani,
ay neyse yaaa,inşallah yavrular sağlıklı olsunlar da çatlaklarımın da fotoğrafını çekip gösterip nan sizi bu şartlarda doğurduk derim yaaaani:mymeka:kaydirigubbakcemile3

Ben lierac ve bebe yağı kullanıyorum ama aklıma geldikçe düzenli değil,drum genellikle doğumdan 1 yada 2 hafta önce çatlakların ortaya çıktığını söyledi,gerçi ne sürersek sürelim çatlıcamız varsa çatlarız ama olsun bebişlerimizin canı sağolsunkaydirigubbakcemile2

valla bilmiyorum ayy çevremde doğum yapmış bir sürü kadın var hepsi fittt anacım amaaa tek doğumlularrr ben üçüz ikiz doğum yapmış görmedim ama bizim topikte bir arkadaş doğumdan sonra normale döndüm demişti bir arkadaşta sarkmadan bahsttiydi ne bilim ay bende sorun yapıyorum bu deri genişledikçe genişliyor toparlar sanırım heralde yani
doğumdan sonra sarın dediler birde sarılırız mumya giibii kaydirigubbakcemile5

X