Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha dün halay çekiyordum ben de bu sabah çatlamışım anasını satıyım yaaamafoldumben
badem yağı sabunuyla güzelce masajımı yapıyordum banyoda,çıkışta da bebe yağı sürüyordum ama sonunda milli olduk yaamafoldumben
her ne kadar herşey çocuklar için desekte kadınlık duygularından dolayı bu tür şeylere üzülüyoruz haliyle canım çatlağa bir sürü yöntem var özellikle de bu kahve ile limon suyu kürünü bu sitede çok okudum ve sonucun iyi olduğundan bahsediliyordu bence çatlağı sorun etmeyelim önemli olan sarkmaması sarkarsa zor bende ne güzel moral verdim dimi çatlağa çözüm var sarkarsa napıcaz :kedi::roflol:
canım limonlu kahve doğumdan sonra şimdi değil kaydirigubbakcemile yani araştıralım ben öyle biliyorum ayrıca sarkma ameliyatlarını araştırdım hiçde kolay bir ameliyat değil biz çatlaklara dua edelim yerimseniben
hymarry cim 2 doğum yapmış bi komşum var karnını gösterdi hiç bi iz bile kalmamış o dedi ne bilim bende sevindim çatlasa çatlardı dedi .. aslında mantıklı olanı büyüdükçe gerildikçe çatlaması git gide zaten gergin bi hava alıyor bazen asılıyor derilerim özellikle içten badem yağını sürüyorum biraz yumuşuyor sanki.. aman neyse nil in dediği gibi sarkmasında çatlakları görmezden geliriz. sarkma olayı daha kötü onun için sarıcakmıyız napıcaz ki doğumdan sonra spor yaparız ama dikişlerimiz iyileştikten sonra başlayabiliriz ancak..