çatlaklar için aldığınız önlemler neler kızlar..

egeliii

biri cadı biri sıpa :))
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
1.192
2
malum bizimki çoğul gebelik ve çatlama olasılığı çok daha yüksek,,neler kullaniosunuz ne yapiosunuz önlem için yazarsanız sevinirim kızlar...

ben arkonun e vitaminli ve badem özlü nemlendiricisini sürüom hergün birde haftada 1-2 kayısı-badem-fındık yağı karışıyla masaj yapiorum..tabi birde en az 2 lt su içiorum

ya sizler???

ben hiç bişey sürmüyorum daha bu gidişlede sürmem hiç özentim yok kendime ayy ne pasif oldum sadece günde 4lt yakın su tüketiyorum yani su hayatım benim ayyy kızımın adını SU mu koyayaım acaba zemuszemus

su ismi güselde neden bu kadar pasif oldun pekii,,bakmıycakmısın kendinee ?? :)))

ben 1 haftadır aktardan aldığım karışımı sürüyorum.kakao,lavanta,badem,melisa yağı,gliserin falan var içinde.her gün üşeniyorum ama gün aşırı sürüyorum.sonra aklıma bikini giymek geliyor,çatlak falan ödüm kopuyor.

alemsin güselim yaaa :))) peki kaç kilo aldın aldın ve kaçıncı haftadasınız :))

Ben dr uma sormadan bişey kullanmak istemiyorum açıkçası kızlar bu hafta sorucam sizlerlede paylaşırım,bu arada ben doğum çizelgesi yaptım ama çıkmıyo nerde yanlış yaptım acaba :KK43:

canım burası cok sıcak eee bende basımı yastıktan kaldıramıyorum inan wc gitmek bile beni yoruyo mafoldumben zaten 5 sene kendimi öldürdüm cocuk diye dogumdan sonra genel bi estetik cok iyi gider :))) aman catlıcaksam zaten catlıcam sadece nemli olsun acı vermesin diye bu yaglar

bana badem yağı ve kakao yağı önerdiler birde bebe yağı tamda tiksinme döneminde başladım ben o bebe yağına kokusundan tiiksindim kullanamıyorum artık diğer yağların boyutları küçük olduğu için bana yetmiyor bende saf zeytinyağımız bol zaten bol lbol sürüyorum bana anca yeter :))))) artık yüzümden çok göbeğime bakar oldum bu korku varya bu korku nelere kadirmiş :))))

bebe yağını bende kullanıcaktım ama diğerlerine başladım artık bu arada zeytinyağıda çok güzell bi seçim.. :))))

Bir kere şu kesin;eğer cilt yapımız ince ve genelde cilt tipimiz açık renkse,genetiğimizde de bu varsa maalesef önüne geçmek mümkün değil.Bunu bilerek, ben o çok pahalı çatlak önleyici cilt kremlerine para vermiyorum.Bunu bitkisel yağlarla halletmeye çalışıyorum.Kakao yağı,badem yağı ve çilek yağını karıştırıp sürüyorum.En önemlisi boooool su tüketiyorum.Ben elimden geleni yapacağım,ama gene de çatlayacak biliyorum.Feda olsun kuzularıma....

aynı fikirdeyim tatlım :)) biz yinede elimizden geleni apalımda sonrada yapmadık demeyiz..tabiki herşey minişlerimiz için :))

alemsin güselim yaaa :))) peki kaç kilo aldın aldın ve kaçıncı haftadasınız :))

:)) ne yapayım.çatlamak ve kilolu kalmak istemiyorum.ama ben hızlı kilo aldım ya.14+2 yim bugün.4 kilo aldım tam.ilk 3 ay çoğu kimse almıyormuş.ben bu hızla 20-22 kilo alırım sanırım.

bende bugün 16.haftama girdim henüz bi kilo almadım ama bundan sonra başlarım ... :))

kızlar elimden geleni yaptım kremler , yağlar ama olmadı.
24. haftamda çatlamaya başladı ben şuanda çok fazla çatlağım var.
demek ki çatlağa yatkın bir cildim varmış hamilelik öncesi sımsıkı gergin bir karnım vardı daha fazla dayanamadı.
ama feda olsun meleklerimeee.onlara kavuşmak için nelere katlanıyoruz bu nedirki..

valla şanslımıyız dersin bilmiyorumm belkide kustuğum için kilo almıyorumdurr ama bugünden sonra kilo almaya başlıycamı söledi dr um.görücez bakalım.. :)))

valla şanslımıyız dersin bilmiyorumm belkide kustuğum için kilo almıyorumdurr ama bugünden sonra kilo almaya başlıycamı söledi dr um.görücez bakalım.. :)))

azalmıştır kusmaların,ilk 3 ay gibi mi hala?zor ya,ben de hiç çıkarmadım ama sürekli öğürdüm.daha bu hafta geçti sayılır.yeni yeni gözlerim açılıyor öğürmekten.ama yediğim için az az sık sık da olsa aldım kilo.

Arkadaşlar biraz önce bir topikte okudum...Hamilelik sonrası çatlakları gidermek için limon ile kahveyi karıştırıp çatlayan yeri ovuyomuşsunuz...Deneyenler varmış ve inanılmaz sonuç alınıyormuş...Valla topiği hatırlamıyorum öyle karıştırırken gördüm...Umarım işinize yarar...Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum...Sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza haaaa bu arada banada dua etmeyi unutmayın , benimde ikizlerim üçüzlerim olsunnn :))) öpüyorum hepinizi...

X