istersen ilk olarak 25 al inan hiç etki etmiyor öyle korktuğun gibi birşey değil. fırçayla çatlak olan bölgelere sürdüm ben sadece çatlağın üzerine değil. benim zaten kalçamda çatlak olmayan yer yok maşallah ince ince birsürü var o yüzden bütün olarak sürüyorum bacağımın üst ön kısmına bide yanlarına sürüyorum çok kısa sürede. dizlerime sonradan sürmüştüm. ben o dediğin siteden alıcam sanırım başka da yok zaten ebayde tr ye göndermiyorlar malesef...
canım keşke ilk şu acnelyse var ya onu kullansaydın olmadı tca yapardın ben çok korkuyorum bir de pahalı zaten alırım bide daha kötü olur moralim bozulur iyice. acnelyse içinde treotin varmış ya o da soyma yapıyomuş zaten ben ilk onu almayı düşünüyorum sen denemedin dmi onu?
bugün o siteden aldığım tca geldi orjinal gibi duruyor faturası falan var umarım öyledir çok heycanlıyıminşallah işe yarar gelişmeleri burdan yazarım :))
merhaba canım ben dün sipariş verdim de merak ettim sende durum nasıl birde kaç günde bi yapıyorsun işlemi ?
canım ben 2. yaptım ilk doadan aldığım tca ile yapmıştım çok az soyuldu hatta kese yapa yapa anca attım deriyi denizde yanmışım hafif soyulmuş gibi oldu 2. de daha çok beklettim bu başka bi tcaydı bunda baya soyuldum ve ilk haline göre baya fark var inceldi ve renkleri beyaz beyaz parlak değil artık.. ben nemlendirici olarak roc multi regenerating body balm kullanıyorum içinde hyaluronic asid ve oligo elementler var. o da etkili diye düşünüyorum pürüzsüz yapıyo cildi kısacası tavsiye ederim. sen kaçlık aldın bide nereye uygulicaksın canım?
30 luk aldım canım bende yok yok ilk önce deneme amaçlı üst bacağımda var oraya denemek istiyorum etkisni görürsem alt bacaklarıma uygulayacam inş faydası olur gördükçe moralim bozuluyo :S
alicien seni en iyi ben anlıyorum tatlım o kadar çok benziyor ki halimiz birbirimize.. bende gördükçe çok kötü oluyorum o yüzden bakmıyorum artık ve demen gibi hayatı herkese zehir ettim annemleri de üzdüm sevgilimi de üzdüm bir de sınavlarımda kötü geçti bunlar yüzünden ve bende huzur bulmak için namaza başladım ve çok ciddiyim o kadar çok değiştim ki artık bakmıyorum eskiden her tuvalete gidişimde falan hep bakıyordum sanki baktıkça azalıyor mu hayırr.. ben yine elimden geleni yapıyorum kremleri sürüyorum ama eskisi gibi krem süreyim her an diye düşünmüyorum eskisinden daha az sürüyorum çünkü deli gibi krem sürdüğüm halde oluşan çatlaklarımı gördüm demek ki bu da çözüm değil. sonuç olarak en azından hayattan zevk alabilmek daha kötüsü olmadığı için şükredebilmek ve olacağı varsa olacağını düşünmek için başladım namaza. sonuçta her şeyi yaptığımız halde oluşan bir şeyse bu ancak rabbim isterse şifa verir. biliyosun ben roller da yaptım lierac da kullandım yediğime içtiğime hep dikkat ettim deli gibi su içtim ama oluşan yine oluştu. belki çok kafamıza takıyoruz hormonlarımızı etkiliyoruz bu da çatlamamıza sebep oluyor belki.. o yüzden elimden geleni yapıp Allahıma dua ediyorum inan huzur dolcaksın biraz kadere inanıp Allaha bırakmak gerek. bugün bunları yaşatan rabbim belki de bize bir şey anlatmak istiyor biz onun yoluna gidersek belki bize huzur ve şifayı öyle verir.. tabi bunlar benim düşüncelerim herkes farklı düşünebilir ben sadece yol göstermek istedim iç sıkıntısını bu huzursuzluğu rabbimden başkası geçiremez çünkü..
canım keşke ilk şu acnelyse var ya onu kullansaydın olmadı tca yapardın ben çok korkuyorum bir de pahalı zaten alırım bide daha kötü olur moralim bozulur iyice. acnelyse içinde treotin varmış ya o da soyma yapıyomuş zaten ben ilk onu almayı düşünüyorum sen denemedin dmi onu?
Merhaba canım pazar günü tcayı uyguladım 5 gün oldu ama hiç soyulacak gibi durmuyo kaç günde soyulmuştu senin birde bende yanma olmadı kaç dk bekletmem lazım ?
kızlar ya bende soyulma var ama bacak içlerimde daha çok alicien biliyosun bizim bacak yanlarında var asıl ama oralar soyulmadı daha ve 5i gecesi yapmıştım yeni yeni bacak içlerimde soyulma başladı kalça ve yan taraflarda yani çatlak olan yerlerde henüz soyulma yok bir de ben bu aralar günde 1 kez nemlendirici sürüyorum bazen sürmüyorum ondan olabilir çünkü günde 3 4 kez nemlendirince daha çabuk soyulurmuş öyle okumuştum bu arada sen hangi nemlendiriciyi kullanıyosun ve kullandığın başka bir şey var mı çatlak için
ya benimde bacağımın yan tarafları soyulmuyor neden anlamadım bide soyulan yerlerde böyle küçük küçük soyuluyor hep hiç böyle büyük bir şekilde soyulduğunu görmedim.. böyle giderse 1 ayda anca soyuulurum zaten neden böyle oldu anlamadım bişeyi yanlış mı yaptım acaba daha mı fazla bekletmem gerekiyodu? senin nasıl oldu soyulman canım anlatsna biraz böyle iri iri mi soydun benim küçük bazı yerler pul pul gibi deri soyulsada kendine gelse bi 2. seansımı yapamıcam böyle giderse
benim 2. yaptığımda büyük büyük soyuldu ya böyle çarşaf gibisoyuyodum yani bacağımızın yanı sanırım daha sağlam bi deri orda daha fazla bekletmek gerekiyo bence çünkü benimde orası pul pul dediğin gibi soyuldu.. kese yaptım bende oraya öyle deri attım.. sen alkolle ya da asetonla temizlemediğin için mi öyle oldu ki..:26:
bendede var ama ben çok problem etmiyorum . bir sürü krem falan kullanmıştım zamanında ama şu an rahatsız etmiyor . bilmiyorum neden bu kadar dert edilmiş . herkeste var ünlülerde bile . çaresi olsa onlar yaptırıdı . bence paranızı boşa harcamayın ...
demek ki snde az var fazla olmasa bizde bu kadar etmeyiz değil mi? ayrıca ünlülerde faln da yok olanları da geçirmişler demk ki bir şey yapılabiliyor ama bizim maddi durumumuz yeterli değil.. ünlülerin çoğu çocuk doğuruyor mutlaka çatlayan olmuştur ama şimdi baksan yok hiçbirinde bişey shakiranında poposunda vardı ama şimdi yok mesela. keşke benimde az olsa da takmasam bu kadar kafama, belli bi yaşa gelince daha zor oluyor insan özgüvenini kaybediyor rabbim yardım etsin şifasını buldursun bi an önce bize..