Çatlaklar Çatlaklar Bağ Dokusu Hastalığı da Olabiliyormuş !!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

canım keşke ilk şu acnelyse var ya onu kullansaydın olmadı tca yapardın ben çok korkuyorum bir de pahalı zaten alırım bide daha kötü olur moralim bozulur iyice. acnelyse içinde treotin varmış ya o da soyma yapıyomuş zaten ben ilk onu almayı düşünüyorum sen denemedin dmi onu?

canım açıkçası ben artık zaman kaybetmek istemiyorum. acnelyse belki 1 senede etki edebilcek bir krem ve iz kalma ihtimali çok yüksek. ben zaten 2 sene önce falan kullanmıştım madecassol ile birlikte daha sonra da sadece madecassole devam ettim ama bi etkisi olmadı.

bugün o siteden aldığım tca geldi orjinal gibi duruyor faturası falan var umarım öyledir çok heycanlıyım inşallah işe yarar gelişmeleri burdan yazarım :))

bugün o siteden aldığım tca geldi orjinal gibi duruyor faturası falan var umarım öyledir çok heycanlıyım inşallah işe yarar gelişmeleri burdan yazarım :))

merhaba canım ben dün sipariş verdim de merak ettim sende durum nasıl birde kaç günde bi yapıyorsun işlemi ?

merhaba canım ben dün sipariş verdim de merak ettim sende durum nasıl birde kaç günde bi yapıyorsun işlemi ?

canım ben 2. yaptım ilk doadan aldığım tca ile yapmıştım çok az soyuldu hatta kese yapa yapa anca attım deriyi denizde yanmışım hafif soyulmuş gibi oldu 2. de daha çok beklettim bu başka bi tcaydı bunda baya soyuldum ve ilk haline göre baya fark var inceldi ve renkleri beyaz beyaz parlak değil artık.. ben nemlendirici olarak roc multi regenerating body balm kullanıyorum içinde hyaluronic asid ve oligo elementler var. o da etkili diye düşünüyorum pürüzsüz yapıyo cildi kısacası tavsiye ederim. sen kaçlık aldın bide nereye uygulicaksın canım?

30 luk aldım canım bende yok yok ilk önce deneme amaçlı üst bacağımda var oraya denemek istiyorum etkisni görürsem alt bacaklarıma uygulayacam inş faydası olur gördükçe moralim bozuluyo :S

30 luk aldım canım bende yok yok ilk önce deneme amaçlı üst bacağımda var oraya denemek istiyorum etkisni görürsem alt bacaklarıma uygulayacam inş faydası olur gördükçe moralim bozuluyo :S

bilmez miyim gördükçe sinirim tepeme çıkıyo kendimede etrafımdakilere de zehir ediyorum hayatı.. bide bende küçük küçük birsürü oluşmuştu son zamanlarda kilo almadım bişey yapmadım neden oluyo bi anlasam. tca biraz azalttı moralim düzeldi ama yeni olanlara çok takıyorum

alicien seni en iyi ben anlıyorum tatlım o kadar çok benziyor ki halimiz birbirimize.. bende gördükçe çok kötü oluyorum o yüzden bakmıyorum artık ve demen gibi hayatı herkese zehir ettim annemleri de üzdüm sevgilimi de üzdüm bir de sınavlarımda kötü geçti bunlar yüzünden ve bende huzur bulmak için namaza başladım ve çok ciddiyim o kadar çok değiştim ki artık bakmıyorum eskiden her tuvalete gidişimde falan hep bakıyordum sanki baktıkça azalıyor mu hayırr.. ben yine elimden geleni yapıyorum kremleri sürüyorum ama eskisi gibi krem süreyim her an diye düşünmüyorum eskisinden daha az sürüyorum çünkü deli gibi krem sürdüğüm halde oluşan çatlaklarımı gördüm demek ki bu da çözüm değil. sonuç olarak en azından hayattan zevk alabilmek daha kötüsü olmadığı için şükredebilmek ve olacağı varsa olacağını düşünmek için başladım namaza. sonuçta her şeyi yaptığımız halde oluşan bir şeyse bu ancak rabbim isterse şifa verir. biliyosun ben roller da yaptım lierac da kullandım yediğime içtiğime hep dikkat ettim deli gibi su içtim ama oluşan yine oluştu. belki çok kafamıza takıyoruz hormonlarımızı etkiliyoruz bu da çatlamamıza sebep oluyor belki.. o yüzden elimden geleni yapıp Allahıma dua ediyorum inan huzur dolcaksın biraz kadere inanıp Allaha bırakmak gerek. bugün bunları yaşatan rabbim belki de bize bir şey anlatmak istiyor biz onun yoluna gidersek belki bize huzur ve şifayı öyle verir.. tabi bunlar benim düşüncelerim herkes farklı düşünebilir ben sadece yol göstermek istedim iç sıkıntısını bu huzursuzluğu rabbimden başkası geçiremez çünkü..

evet gerçekten şu sitede seninle tamamen her açıdan aynı şeyleri yaşamamız çok ilginç. yani oluşan çatlakların tipi boyu ne biliyim hepsi aynı nerde oldukları bile. evet sebebini bilmiyoruz ve önüne geçemiyoruz. ben de senin gibi yediğim herşeye o kadar dikkat ettim ki sırf vitamin diye sevmediğim şeyleri yemeye başladım, 200 300 lira verip hap aldım bağ dokum güçlensin kolajen artsın diye.. artık olanları bile kabullenmiştim yeter ki yenisi olmasın diye dua ediyodum her gün.. ama hiçbişey etkili olmadı bazen çok ümitsizliğe kapılıyodum.. bu çok berbat bişey başkasına göre basit gelebilir bunu mu takıyosun diyebilir Allah daha beterinden korusun ama ne biliyim beni çok etkiliyo.. senin gibi tuvalete gittiğimde bile moralim bozuluyodu bakıyodum hep şurda da var burda da var diye.. sen çok doğru bişey yapmışsın en azından huzurlu olursun eminim.. Allah yardımcımız olsun ihtiyacımız olan bu...

tatlım ya bende bakınca kötü oluyorum bakmayınca çok takmıyorum artık en azından şu an kıştayız kimse görmüyo mutlu olmaya çalış diyorum Allah da veriyor sabrını yaza kadar inşallah azalır moralimiz düzelir ne diyelim ben artık yememe içmeme çok takmıyorum annem artık kızıyodu çikolata bile yemiyosun falan diyodu artık yiyorum meyve de yiyorum çikolata patates bazen cips :) çünkü dikkat de ettim ama olmadı yapcak bişeyim yok geçen arkadşm söyledi emel acarın programnda biodermogenesiden bahsetmş doktor hamilelikte oluşan çatlakları olan bi kadın varmış değiştiriyolar ya kadınları o kadın da programa katılmış 50 yaşında falanmış kadın düşün ama doktor 2 3 ay önce bi tedavi geldi türkiyeye çatlaklarda %90a varan kesin çözümler var demiş eski yeni fark etmiyo demiş bilmiyorum bi yayılsa bu tedavi işe yarayıp yaramadğını anlarız lazer mi etkili biodermogenesi mi çok merak ediyorum

Merhaba canım pazar günü tcayı uyguladım 5 gün oldu ama hiç soyulacak gibi durmuyo kaç günde soyulmuştu senin birde bende yanma olmadı kaç dk bekletmem lazım ?

Merhaba canım pazar günü tcayı uyguladım 5 gün oldu ama hiç soyulacak gibi durmuyo kaç günde soyulmuştu senin birde bende yanma olmadı kaç dk bekletmem lazım ?

canım yanma olmadıysa soyulma da az oluyor ben 10 dakika kadr beklemiştim 2. yaptığımda 1 hafta sonra da soyulmuştu baya..
bide 30luktu benimki

kızlar ya bende soyulma var ama bacak içlerimde daha çok alicien biliyosun bizim bacak yanlarında var asıl ama oralar soyulmadı daha ve 5i gecesi yapmıştım yeni yeni bacak içlerimde soyulma başladı kalça ve yan taraflarda yani çatlak olan yerlerde henüz soyulma yok bir de ben bu aralar günde 1 kez nemlendirici sürüyorum bazen sürmüyorum ondan olabilir çünkü günde 3 4 kez nemlendirince daha çabuk soyulurmuş öyle okumuştum bu arada sen hangi nemlendiriciyi kullanıyosun ve kullandığın başka bir şey var mı çatlak için

ben roc marka nemlendirici kullanıyorum tatlım yenileyici olanından çokta memnunum hatta artık üretildiği sürece başka bi nemlendiriciye ihtiyaç duymam diye düşünüyorum. tca dışında başka bişey yapmıyorum ben ama dün göğsümün iç kısmında yanda bi çatlak gördüm yeni olmuş ya da vardı da ben dikkat etmemiştim.. yine sinirlerim bozuldu bıktım vallahi bacaklarımdakiler geçiyo diye sevinirken bi yandan sinir oluyorum of offf

ya benimde bacağımın yan tarafları soyulmuyor neden anlamadım bide soyulan yerlerde böyle küçük küçük soyuluyor hep hiç böyle büyük bir şekilde soyulduğunu görmedim.. böyle giderse 1 ayda anca soyuulurum zaten neden böyle oldu anlamadım bişeyi yanlış mı yaptım acaba daha mı fazla bekletmem gerekiyodu? senin nasıl oldu soyulman canım anlatsna biraz böyle iri iri mi soydun benim küçük bazı yerler pul pul gibi deri soyulsada kendine gelse bi 2. seansımı yapamıcam böyle giderse

benim 2. yaptığımda büyük büyük soyuldu ya böyle çarşaf gibi soyuyodum yani bacağımızın yanı sanırım daha sağlam bi deri orda daha fazla bekletmek gerekiyo bence çünkü benimde orası pul pul dediğin gibi soyuldu.. kese yaptım bende oraya öyle deri attım.. sen alkolle ya da asetonla temizlemediğin için mi öyle oldu ki..:26:

bilmiyorum ki ya kese yapıyorum bende ama yine de tamamen soyulmuyo az bekletmiş olabiliirim nasıl sabretcem böyle bilmiyorum bu soyulcak daha diğerini yapcam çok uzun iş sebebini bilmiyorum bakalım bepanthen falan alıp sürcem bidakine belki o zaman bir fark olur sende hiç azalma olmadı mı? bir de forumda okurken gördüm sen 2 sene önce falan da yapmışsın sanırım tca o zamn işe yaramamış mıydı?

bendede var ama ben çok problem etmiyorum . bir sürü krem falan kullanmıştım zamanında ama şu an rahatsız etmiyor . bilmiyorum neden bu kadar dert edilmiş . herkeste var ünlülerde bile . çaresi olsa onlar yaptırıdı . bence paranızı boşa harcamayın ...

demek ki snde az var fazla olmasa bizde bu kadar etmeyiz değil mi? ayrıca ünlülerde faln da yok olanları da geçirmişler demk ki bir şey yapılabiliyor ama bizim maddi durumumuz yeterli değil.. ünlülerin çoğu çocuk doğuruyor mutlaka çatlayan olmuştur ama şimdi baksan yok hiçbirinde bişey shakiranında poposunda vardı ama şimdi yok mesela. keşke benimde az olsa da takmasam bu kadar kafama, belli bi yaşa gelince daha zor oluyor insan özgüvenini kaybediyor rabbim yardım etsin şifasını buldursun bi an önce bize..

haklısın keşke az olsa da takmasak ama heryerde olunca problem yaratıyor gerçekten Allahım sabrını da şifasını da verir inşallah.. ben o zamanlar almıştım tca ama senin gibi çok korkuyodum çok az beklettim 1 dakika kadar sanırım çok iyi hatrlamıyorum ama soyulma falan hiç olmadı o yüzden bidaha da kullanmaya cesaret edememiştim işte şimdi kullandığımda faydasını görüyorum çünkü çok güzel soyuldu cildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…