Arkadaşlar merhaba. Aşırı kilo alımı ve boy uzaması olmadan meydana gelen çatlaklar, özellikle de direkt beyaz renkte oluşanar bağ dokusu hastalıkları belirtilerindenmiş. Bende sadece 2 kilo aldım ve direkt beyaz renkte çatladım böyle bir durum yaşayan ve doktora görünen var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum canlar.
ya bendede cok catlak var heryerımde ve hıcbrı kızamardı yavas yavas ergenlıkten olusmaya basladılar dırk beraz olark ve gıttıkce artıyoorlar.. bende ergenlıkle hafıf etıne dolgundum ve kılo verdım hanı bu kdr catlayacak bı durum yok benımde ama oluyorr.. baska bı durm ıcn guzellık merkezıne gıttıgımde ordakı doktorum catlak sebebı dedıkı kuru cıltlerde olur ama sadece nemlendırıcı surmek yetmıyormus ve bol bol su ıcmek gerek. vucudu hem ıcerden hem dısardan nemlendırırsen cogalmaz demıstıde acaba dedıgın gıbı bag dokusu gıbı rhtsızlık olabılırmı yaa( ole olsa bıle bu rahatsızlıgın tedavısı varmı acaba bılen varmı??
Canım bende de öyle önce ergenlikte kalçamda oluştu şuan ise üst baldır bölgeme yayılıyor. Bende sadece 2 kilo aldım bu yaz 2 kilodan sebep bu kadar çatlayacaksam bebeğim falan olacağı zaman yüzüme kadar çatlarım heralde.Ben bi online siteden doktora mesaj attım. O da bana aşırı bi boy artışı ve kilo değişimi yoksa mutlaka bir doktora görünün dedi bağ dokusu hastalığı olabilir dedi. Üzüldüm çok. Netten araştırdığım kadarıyla da kesin bir tedavisi yok.
ya o sıteyı yazabılırmısın bana bende konusmak ıstıyorm doktorla benım butn kalcamdan dız kapagıma kdr ınce ınce ama bırsuru cızıkler var karısık sekılde dız kapagmda var kolmn ıcnde var gogsmde var genelde ınce ama cogalıyor ve evlı bıle deılım hamıle kalınca gobegımde fena catlıcak bılıorm artk kocam yuzume bakmaz((
"doktorsitesi "diye bir site üye olup haftada bir soru sorabilme hakkın var. Benim de bacak ve kalçada var işte. Sarı kantarona başladım bakalım işe yararsa söylerim sana.
tamam canm tskr ederim .) beklıorm haberını bende konusunca soncları yazarm sana
tamam canm tskr ederim .) beklıorm haberını bende konusunca soncları yazarm sana
kızlar bende aynı siz gibiyim kalçamda vardı ilk önce paralel şekilde ve ben farkında olmadan baldırıma diz kapağıma sıçradılar 1.65 boyum 49 kiloyum ve 1 2 kilo oynarım genelde neden olduğunu anlamıyorum doktora gttim ama pek önemsemedi herkes de var artık falan dedi yatay olduğu için boy uzamasından oluştuğunu söyledi hiç test fln bişey yapmadı lierac ampul yazdı ama satılmıyomş aynı içerikte olan serumunu aldım ve exicipial lipo verdi bol bol su içiyorum e vitamini yutuyrm meyve tüketiyorum hatta dermaroller aldım onu bile yapıyorm nerdeyse her gün kuru keseyle vücudumu keseliyorum düşünün yani yapılabilcek ne varsa üşenmeden yapıyrm zeytinyğı badem yağı e vitamini ampulü sürüyorum bazen de renklerinde değişme var kesinlikle ama tabi ki istediğim kadar değilbuna rağmen hala çatlaklarım artrsa kaderimdir yani bişey yapamam lazer konusunda da pek bi bilgim yok geçer mi geçmez mi ne kadar tatmin eder bilemiyorm sonuçta tonlarca para vermek gerekiyor neyse ben çok uzun yazdım ama ne zamndır girip yazmıyordum içimde kalmasın dedimmm :)
sanırım bu bizim kaderimiz. kilo almadan böyle bişey yaşamak daha kötü. en azından aşırı kilo alıp verenlerin ya da doğum yapanların çatlamalarının bir sebebi var!. psikolojim bozuldu gerçekten. başka şeylerle ilgilenemez oldum. ama şunu farkettim ki taktıkça artıyorlar. benimde diz kapaklarımda oluşmuş ve şuanda derimle aynı renk ama çukur oldukları için farkedebiliyorum.. 1 seneye beyazlaşıcaklar. bende lierac serum kullanıyorum ampul yerine o üretiliyormuş 2. ayımdayım renkleri ten rengine dönüyor ama o çukurluk geçmiyor. 1 aya kadar tca ya başlayacağım. amerikada ünlü bi kadın var oyuncu fiziği muhteşem ama çatlakları var twitterdan takip ediyorum tca ile çok fazla yol katettiğini yazıyor fotoğraflarını da koyuyor arada. 6 8 seans gerekli evde yapıcam. daha önce 2 seans yapıp bırakmıştım. sana tavsiyem çok fazla keseleme benim daha arttı keseyle sadece duşta ve en fazla haftada 2 kez. bi gelişme olursa yazınn
canım sana katılıyorum taktıkça artıyor bende çok fazla takıyorum malesef bir de erkek arkdşm var uzun süredir ve haberi yok :26: kese çok yapma demişsin kan dolaşımını hızlandrdığı için yapıyorum ama yanlış mı? bir de lierac da ne durumdasın 2 ay olmuş sanırım görüntüleri silikleşmedi mi istediğin kadar çok soru sordum ama bu ünlü kim bende takip edeyim
o zaman çok şanslısın canım çatlaklrın olduğunu bilip hala seninle birlikteyse ne mutlu sana.. umarım ben söyledğim zamanda aynı tepkiyi alabilirm söylesem belki takmaz ama görünce ne tepki verir bilemiyorumlierac hakkında bunları söylemen beni çok mutlu etti çünkü bende babamdan ikinciyi sipariş vermesini istedm :) dermaroller yapmak gerçektn çok ciddi bir iş bende bi ara gaza gelip fazla bastırmışm diz kapağmda olan bir çatlağımın kenarları kahverengileşti o günden beri dikkat ediyorum çünkü o kahverengilik geçmiyor malesefff ama dermaroller yaptıktn snra lierac sürüyorum bir de bi karışm yaptm e vitmni zeytinyağı ve bademyağı onu sürüyorm bende etkisini görüyrm umarım daha da geçer senin kaç yıllık çatlaklarn? benm 15 16 yaşnda biraz kalçmda vardı son 4 5 senede basen bölgeme fln yayıldı şuan 23 yaşındaym.. bir de bio oil kullandın mı hiç?
merak etme canım eğer seni gerçekten seviyosa böyle bişeyi sorun etmez.benim görmeme gibi bi şansı yoktu çünkü aynı şehirdeyiz ve sahil kenarı olduğu için hergün nerdeyse denizdeyizçatlaklarımda 18 yaşında falan olmaya başladı ama bacağımın üzerndeki yatay olanlar son 1 senede oldu bu yaz da dizlerimde de oluşmuşlar.. 3 sene önce apandist ameliyatı olduğumda da bir süre sdece sıvı ile beslenmekten 85beden olan göğüslerim 75e düşünce ordada oldu ama hala beyazlamdılar neyse ki. gerdirmediğim sürece belli olmuyor sen de dikkat et bol bol heryerini nemlendir..yalnız benim hiç kırmızı falan olmadı ilk olduğunda tenimle aynı renk hatta bronzlaşınca onlarda bronzlaşıyor 1 sene sonra falanda beyazlamaya başlıyorlar ama çatladığını o çukurluklardan anlıyorum.. yani şuan dizlerimdeki ve bacagımın üzerindekiler beyaz değil.senin nasıl kırmızı evre oluyomu sende? ayrıca dermaroller bacagmın üzernde baya koyu bir leke bırakmıştı lierac sağolsun peeling etkisiyle o lekeyi de yok etti ama sürerken biraz ovmak lazım cildi öyle etkili oluyor.. ben 1.kutuda hem lierac hemde yağ karışımları kremler herşeyi sürdüm ama şunu da söyliyim sadece lierac ve gün içinde 1 kez nemlendirici sürmek daha iyi birçok şeyi karıştırdığımda pek etkili olmadı. yağları sadece duştan çıkınca sürüyorum.. yine kaptırdım gidiyorum ben
canım bizim de öyle ama cesaret edip daha denize hiç gitmedik düşün hep bişeyler uyduryrm napcm bilmiyorumbenim de bacağımın yan taraflarında kalçamda fln da bir de diz kapağımn oralrda var biraz bende güçlü bi sivilce ilacı kullandım ondan nmı oldu diye düşünüyorum artık çünkü bir arkadaş öyle yazmış :44: bir de bronzlaşıyorlar demişsin bende öyle olmuyo daha çok belli oluyor gerçi son bir kaç senedir bu yüzden çok fazla denize girmek istemiyorum ama :2: benimde aynı sen gibi direk beyaz olarak çıkıyor bu yüzden her gün 2 kere falan nemlendiriyorum bir de lierac kullanıyrm sabah akşam 20 gün falan oldu biraz değişme var ama görünümlü düzelmiyor gibi anlamadım seninkiler nasıl mesela plajda falan bariz belli oluyo muydu beyaz sonuçta? :44: bir de bu tca peelingi uygulayan ünlü kim? ben kendim yapmaya cesaret edemiyorum ama sen başladıktan sonra belki gaza gelebilirm tatalımm