Çatlaklar Adası :D

gelip gecici bir sıkıntı,çok dert etme

hangi pozisyonlara bakıyorsun canım? hayırlısı olsun ya,hayırlı insanlar ile karşılaş inş.:26: ben bilirim o derdi.

seyahat acentasında calısıyordum önceden, simdi yine öyle bir is arıyorum ama sekterlık olabılır, rezepsıyonluk olabılır.. hıc bıse bulamazsam garsonlukta olur.. is istiyorummm is is is ahahahah iş verin banaaaa

Selamm nasilsiniz kizlar ?
slm hoşgeldin

öncelikle hoşgeldin
inş.RABBİM gönlüne göre bir iş verir
sabret sadece sabreden derviş muradına ermiş

kızlar toplaşıyosunuz hiç haber vermiyonuzzzzzzzzzzzz
niye sana haber verecekmişiz ki adaya bi rakip daha istemiyoruz
şaka şaka kıyamadım gene gel bari ,ama hemen geç iş başına da bi hamur baklava neyim aç

hayır o yiyemez çünkü ben şimdi hepiciğini yiyip bitirdim

Bildiğin top Kafasından öyle şeylr uyduruoki elimde kalck yaknda
elinde kalmasın bana pasla ben icabına bakarım

garsonlukmu ? yok canım

lise mezunumusun?* ben buluyim sana iş .hangi şehirdesin onu söyle önce

garsonlukmu ? yok canım

lise mezunumusun?* ben buluyim sana iş .hangi şehirdesin onu söyle önce

yurt dısında yasıyorum ben, meslek yaptım canım.. subat ayında dıplomayı aldım ve ıstıfayı verdım

ne oldugumuz bellı olmayan aramızın lımonu oldugu sevdıgım kısı dıyelım bız suna =D oda kesınlıkle karsı garsonluk ısıne ama gecıcı dıyorum hanı düzgün bır ıs bulana kadar, hem oyalanma hemde para kazanmak icin ailemin durumu ıyı allah sükür ama 20 yasında ınsanım onlardan para ıstemek ıstemıyorum ve ınsallah ılerıde evlenırsemde esimin elıne bakmakda ıstemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…