Çatlaklar Adası :D

işsiz mi?? ne oldu işten mi çıktın

yeni degil 3 ay olcak.. baslarda güzeldi işsizlik ama artık kafayı yeme noktasına geldim zaman gecmıyor, arkadaslarım ya calısıyor ya okuyor yanı onlarlada vakıt geciremiyorum hafta ici.. sırf net basındayım saten havada yagmurlu..belım oram buram agrıyor resmen haraketsızlıkten :S hafta sonu bitmesin istiyorum arkadaslarımı görünce vee en önemlisi kendimi ise yaramaz hissetmeye baslıyorum.. :18:

insan bunalıma giriyor ister istemez,

anlıyorum iş bakmıyormusun

insan bunalıma giriyor ister istemez,

anlıyorum iş bakmıyormusun

bakıyorum, bakmaz mıyım.. iş görüşmelerinede cagırılıyorum ama işe alınmıyorum =(

annem bıraz sabırlı ol, yazda gelıyor tatıl yaparız sonra ıse bakarsın dıyor.. eylül gibi fln tatılden vazgectım ben iş bulayımda.. eylüle kadar işsiz kalma düsüncesi deli edıyor :18: umutsuzluga kapılıyorum ıster ıstemez.. ama biliyorum sokaktakı herkes ıssızlık dönemi gecirdi de iste ınsallah ben cok uzun gecirmem.. ınanın iş ınsanın hayatında o kadar önemliki.. evde oturmak ısteyen kızları hıc anlamıyorum

benım sorunum olmasa ıs yerınde, cıkmazdm da neyse..hayırlısı herseyın..

gelip gecici bir sıkıntı,çok dert etme

hangi pozisyonlara bakıyorsun canım? hayırlısı olsun ya,hayırlı insanlar ile karşılaş inş.:26: ben bilirim o derdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…