- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #1.381
ay ben de 2 gündür gece 2 de uyuyorum
hayatta 12 den sonrasına dayanamam ama eşim olmayınca uyku tutmuyr valla
bu gece uyursun ..ehöööhmpardon belkide uyumazsınız..
aman sabahlar olmasın
evet dizi film çekeceğiz
aynen
bugün sana çok katıldım hee dikkatini çektimi
Valla bebişim bende kocamın parasını çatır çatır yiyorum güzen oluyor Allah razı olsun yediriyor da... Dur ben bi bebişi doğurayım azcık el ayak olsun sonra bende bakarım iş felan Allah nasip ederse tabe :)
Bu arada sana bol ekşınlar ahaha
yok ula herif gece 3 te evde olacak yarın öğlen 1 de de yola çıkıyoruzay ben de 2 gündür gece 2 de uyuyorum
hayatta 12 den sonrasına dayanamam ama eşim olmayınca uyku tutmuyr valla
bu gece uyursun ..ehöööhmpardon belkide uyumazsınız..
aman sabahlar olmasın
ekşın biraz zor ama yine de şartları zorlayacağız
biz hem koca hem kendi paramızı yiyoruz ,valla ben istesem sadece kocamın maaşı bize 2 kere yeter de artar bile ama kadının çalışması başka birşey ,kadın kesinlikle çalışmalı ,bebek olunca ben de devletin iznini kullanır ,rapor ,ücretsiz izin filan alırım ,inş.2 sene evdeyim ..Valla bebişim bende kocamın parasını çatır çatır yiyorum güzen oluyor Allah razı olsun yediriyor da... Dur ben bi bebişi doğurayım azcık el ayak olsun sonra bende bakarım iş felan Allah nasip ederse tabe :)
Bu arada sana bol ekşınlar ahaha
sağol ekşın için de
evet dizi film çekeceğiz
aynen
bugün sana çok katıldım hee dikkatini çektimi
evet bugün sende bi haller var dilin açıldı ,yoksa sizde de mi ekşın varçekti çekti çekmezz miiçok güzel konuşuyorum ondan tabi
güle güle .Neyse hatunlar ben gideyim namazı kılıp komşuya ineyim hayden öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun... Çok konuşmayın iş yapın iş sonra yorulmayın ekşına enerji kalsın ihihihi ayy çok ayıp
aaaa yeter ama yine aynenhiç birşey insanın kendi parasını yerini tutmaz ama
tuuc buyur çaylarr
oh mis gbi hadi şmdi kahwe
bence de yuhYUHH ARKADASSS :d:d:d:d:d:d
sorma filmlerde bi gün gibi sürüyoryaekşın ,hasret dinlemez saati falan ,zaten ne kadar sürüyor sanki
ekşın ,hasret dinlemez saati falan ,zaten ne kadar sürüyor sanki
merak etme kesmemiz gereken yeri bilir keserizbu muhabbet iyiice çirkinleşmeye basladıı
bekarlık sultanlık kızlar ahhhetyyy :)
bence de yuh
evl,ilik böyle bişey işte alış
:))
sorma filmlerde bi gün gibi sürüyorya
evet bugün sende bi haller var dilin açıldı ,yoksa sizde de mi ekşın var
bizde dün olacaktı ben uyudumaklın yolu bir güzelim:13:
güle güle .
valla ben herşeye yetişiyorum ,evde dört dörtlük bir kadınım ,elime kimse su dökemez ,işyerinde de öyle ,bin tane iş birden yürütüyorum ve ekşın da bol bol
çalışan insan hamlamıyor herşeyin üstesinden daha iyi geliyor buna emin ol
çalışmak gibisi yok kesinlikle
aaaa yeter ama yine aynen
ben kahve alayım pleeease
buyrun kahve ayılalım ,açılalım
bekarlık sultanlık kızlar ahhhetyyy :)