Çatlaklar Adası :D

yurt dısında yasıyorum ben, meslek yaptım canım.. subat ayında dıplomayı aldım ve ıstıfayı verdım :KK53:

ne oldugumuz bellı olmayan aramızın lımonu oldugu sevdıgım kısı dıyelım bız suna =D oda kesınlıkle karsı garsonluk ısıne ama gecıcı dıyorum hanı düzgün bır ıs bulana kadar, hem oyalanma hemde para kazanmak icin :KK31: ailemin durumu ıyı allah sükür ama 20 yasında ınsanım onlardan para ıstemek ıstemıyorum :KK50: ve ınsallah ılerıde evlenırsemde esimin elıne bakmakda ıstemem :KK50:

o zaman yardımcı olamıcam:emir_bebek:

sen annenin sözünü dinle tatilinide yap..:KK1:

kafanı dinle boşver zaten çalışmanın sonu yok tadını çıkar bu günlerin:KK34:

zaten çalışcam diyorsun acele etme.

aaaa cuma cuma ne pikniğiii

Komşularla kahvaltı pikniğydi şekerimm :)

çalışmayanlar,çalışanlara hava atıyor pikniği:KK5: :KK9:

Aşk olsun hava atmadım ben ya sadece hıııhh yaptımmm :)

hadi kızlar toplanın pikniğe gidiyoruz

Gelseydiniz çok bekledim gelmedinizz :)

ohhh süper :KK1:

sakin ol o dangalaklardan heryerde var sen bi de burayı görsen :KK1:
ayyy kocam geliyo bu akşam yaaa çok sevinçliyim :KK24:

Gözün aydın bebişim ohh ne güzel işte güzel güzel hasret giderin :KK76::KK76: :KK9:

hadi bizde pikniğe gidelim baskın yapalım bu arada henüz çıkmadıı ):

Selamun aleyküm hatunlar nörüyonuz ben geldimmm :)

Baskın basanındır şekerimm kaçırdınız döndüm piknikten süperdi tam biz kalktık rüzgarlı hava çıktı yapmur çiseledi eve geldim üstümü değiştim miss gibi havada açtı tam süper oldu yanii :))

o zaman yardımcı olamıcam:emir_bebek:

sen annenin sözünü dinle tatilinide yap..:KK1:

kafanı dinle boşver zaten çalışmanın sonu yok tadını çıkar bu günlerin:KK34:

zaten çalışcam diyorsun acele etme.

tatile anca austos ayında gıdebılırız ve ben ozamana kadar kafayı yemem ınsallah :KK50: net bagımlısı asosyal bır kız olmaktan korkuyorum :18:

hayırlısı herseyın, vardır mutlaka benımde bır yerde nasıbım ama yınede cok gecıkmesın ınsallah.. :KK23:

Komşularla kahvaltı pikniğydi şekerimm :)

Aşk olsun hava atmadım ben ya sadece hıııhh yaptımmm :)

Gelseydiniz çok bekledim gelmedinizz :)

Gözün aydın bebişim ohh ne güzel işte güzel güzel hasret giderin :KK76::KK76: :KK9:

Selamun aleyküm hatunlar nörüyonuz ben geldimmm :)

Baskın basanındır şekerimm kaçırdınız döndüm piknikten süperdi tam biz kalktık rüzgarlı hava çıktı yapmur çiseledi eve geldim üstümü değiştim miss gibi havada açtı tam süper oldu yanii :))

sağol ,akşamki ekşına hazırlanıyorum :KK60:
aman görmemişin biri pikniğe gitmiş anlatmış da durmuş :KK60:
bizim her haftasonumuz piknik naber :KK33:

sağol ,akşamki ekşına hazırlanıyorum :KK60:
aman görmemişin biri pikniğe gitmiş anlatmış da durmuş :KK60:
bizim her haftasonumuz piknik naber :KK33:

sensin :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33: bu :)

Ne var tabi bi pikniğe gittim havada güzel ne var gıcıklık yapam dedim... He hafta sonu bende gidiyom pikniğe zaten göksunun dibinde oturuyorum bana her gün pknik bebeeeemm :))

:KK51::KK51:

yine ağırlık çöktü:KK31: akşam 10 da yattım insaf.bir güzel uyudum deliksiz:KK31:

ay ben de 2 gündür gece 2 de uyuyorum :KK43:
hayatta 12 den sonrasına dayanamam ama eşim olmayınca uyku tutmuyr valla
sensin :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33: bu :)

Ne var tabi bi pikniğe gittim havada güzel ne var gıcıklık yapam dedim... He hafta sonu bende gidiyom pikniğe zaten göksunun dibinde oturuyorum bana her gün pknik bebeeeemm :))

:KK51::KK51:

sanki göksuyu bilmiyoruz annem de eryamanda merak etme :KK51:
eryamanda hangi bloklardasın sen bakayım :44:

ay ben de 2 gündür gece 2 de uyuyorum :KK43:
hayatta 12 den sonrasına dayanamam ama eşim olmayınca uyku tutmuyr valla

sanki göksuyu bilmiyoruz annem de eryamanda merak etme :KK51:
eryamanda hangi bloklardasın sen bakayım :44:

Hee sicilimide verem mi bacım dur az özeline yazam :)

Neyse hatunlar komşum kahve içmeye çağırdı gideyim bariiii ahahahahah :KK9::KK9::KK9: Sizde çalışın :)

Var ya böyle kıskandırıyom ama bebk oldumu hiçç bi yere kalkamıcam ozaman da siz beni ksıkandırırsınız :)) :21::21::21:

Neyse hatunlar komşum kahve içmeye çağırdı gideyim bariiii ahahahahah :KK9::KK9::KK9: Sizde çalışın :)

Var ya böyle kıskandırıyom ama bebk oldumu hiçç bi yere kalkamıcam ozaman da siz beni ksıkandırırsınız :)) :21::21::21:

maaşı elimize alınca ,bizde seni kıskandırırız :KK60: :nazar:

Son düzenleme:

ver ver :KK1:
valla ben çalışmaktan çok memnunum ,kendi paramı kazanıyorum ohh mis gibi çatır çatır da yiyorum :KK1:
sen kahve içmelerde gez :KK53:

X