Çatlaklar Adası :D

al bugünki burcunu oku çok konuşma:KK9:
başak
Bugünkü etkiler sayesinde, başta aşk ilişkiniz veya evliliğiniz olmak üzere, bir çok yaşam alanınızda çok olumlu bir dönemi başlatabilirsiniz. Bu dönem, oldukça güzel sürprizler getirebilir. Sorumluluklarınızın ön plana çıkması, kendinize vakit ayırmak konusunda zorlanmanıza sebep olabilir. Yine de, çalışarak aldığınız yol sayesinde memnun olabilir, kendinizle gurur duyabilirsiniz.
Bugün, risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Sosyal yaşamınızda hareketlenme söz konusu fakat karşılaştığınız kişilerle bazı problemler söz konusu olacak. Evinizle ilgili yoğun bir çalışma temposu içindesiniz. Girişimciliğinizi farklı konular üzerinde de denemek istiyorsunuz. . Sadece, riskleri unutmamalısınız.

Açılın uleynnnn ben geldim deli kadir uleynnnn ahahah :)

Günaydın şekerler naasssssığızzzz muhabettni gözüne vurmuşsunz bende geldim kaçmayın azıcık iki lak lak edelim :) Bu arada kim başak burcu gııı bende başak burcuyum her burçla iyi anlaşırım :)

Açılın uleynnnn ben geldim deli kadir uleynnnn ahahah :)

Günaydın şekerler naasssssığızzzz muhabettni gözüne vurmuşsunz bende geldim kaçmayın azıcık iki lak lak edelim :) Bu arada kim başak burcu gııı bende başak burcuyum her burçla iyi anlaşırım :)

hoşgeldin mavis.naber,sen çalışıyormuydun?

delikız başak burcu:nazar:

X