Çatlaklar Adası :D

ah bnm patronum bu dunyada görüp görebileceğim tek insan :KK1:

melek gibi adam sinirlenioo kızıyoo ama sonra sakınce anlatıoo bie yemek yapıo bazen kahve cay bardaklarımızı mutfaga götürüoo :KK1::KK1:

heh işte bunları bilmen güzel ,insanoğlu çok dengesiz takma boşver ,hem herkes herşeyi bi anda yapamayabilir ,dalgın olur vs .
öyle hemen sana laf soktu diye işten çıkartacak değillerya ,içini ferah tut

öyle diğer elemanın çıkacagını duydu sinirlendi sanırım..kafa birton:KK14: amaben yokyere bagırmalarda fırçalardan hoşlanmam .aglayacak gibi oluyorum
tam bura bana gre diyecekken bu oldu.demekki herşey zamanla.çıkartıcandan değil ya.benden öncekiler işi bırakıymuş söyelmiyormuş.telle ben gelmiyorum diyomuş
ilk girerkn demişti.suç kimde bir sorsana a deli.,bende eskidim ya yüzünü göstermeye çalıştı herhalde.takmamak elde değil motivasyonum düşüyor:KK14:

birde çay götürüyorum ona:emir_bebek: gün boyu olmadı yaza kadar tatile kaçacagım zman bilmyorum ya..:KK9:

vuuuuuuuuuuuuuu rekor heee :KK1::KK1:

aynen kız rekor yaptım diye seviniyordum ne güzel:KK34:

Kuzenim, beş yaşındaki çocuğunu sokak ortamını da görsün, öğrensin diye ilk kez dışarıya yolluyor. Akşam sofrada "Yemeğini bitir ama!" uyarıma aldığım "Sana ne p.ç!" cevabıyla ilk ve son sokak dersi de bitmiş oluyor

Biraz tüylüydüm; lazer epilasyon yaptırdım. Burnum kemerliydi; estetik yaptırdım. Saçlarım kısa ve seyrekti; kaynak yaptırdım. Saçlarımın doğal rengi koyu; bal rengine boyattım. Kirpiklerim güzel olsun istedim; kirpik perması yaptırdım. Kaşlarım istediğim şekilde değildi; kalıcı makyajla kaş yaptırdım. Her sabah eyeliner çekmek zor geliyordu; kalıcı makyajla eyeliner yaptırdım. Boyum kısa(166); bu yüzden sürekli topuklu ayakkabı giyiyorum. Tüm bunlara rağmen annem beni severken, "Allah'ım nasıl böyle güzel bir kız doğurmuşum ben ya, kurban olayım bana, bu kadar güzel olduğun için sana da!" diye seviyor!

Sevgili adayıma ''İlişkide disiplin her zaman dik tutar'' dedim. ''Neyi?'' diye cevap verdi. Ağzına vurunca...

Ortağım sevgililer gününde karısına epilasyon cihazı, sevgilisine pırlanta küpe almış. Sorunun ne olduğu ortaya çıktı bence

:KK60::KK60::KK60:

Sevgili adayıma ''İlişkide disiplin her zaman dik tutar'' dedim. ''Neyi?'' diye cevap verdi. Ağzına vurunca...

Ortağım sevgililer gününde karısına epilasyon cihazı, sevgilisine pırlanta küpe almış. Sorunun ne olduğu ortaya çıktı bence

:KK60::KK60::KK60:

nerden kopyalıyon bunları gız:KK1:_?????

nerden kopyalıyon bunları gız:KK1:_?????

itiraf.com dan ..çok seviyorum sürekli okur okur gülerim:KK1:

Rüyamda beni aldatırken gördüğüm kocama uyanır uyanmaz karşımda görünce, o sinirle tokat attım. Uyku sersemi tekmeyle karşılık verdi. Bir haftadır konuşmuyoruz.

Uzun süredir birlikte olduğum erkek arkadaşımla evlilik hakkında konuşurken evde kalacağımı ima ederek "Paket açılmadan iade olacak" demiş olabilirim. Demiş olabilirim olmasına da, yüzüme saf saf bakıp "Ne paketi, kurdeleyi ben kestim bir kere" dedikten sonra yüzündeki o sırnaşık gülüşte neydi öyle? Hayattan soğudum resmen
:KK60:

Son düzenleyen: Moderatör:
Rüyamda beni aldatırken gördüğüm kocama uyanır uyanmaz karşımda görünce, o sinirle tokat attım. Uyku sersemi tekmeyle karşılık verdi. Bir haftadır konuşmuyoruz.

yarıldımmmm :KK60::KK60::KK60::KK60:

Sevgili konusunda oldukça seçici birisiyimdir. Bu nedenle uzun zamandır yalnızım. Uzun zamandır seyretmek istediğim Avatar filmini dün gece izleme fırsatım oldu. Filmdeki uzun boylu, mavi renkteki ve kuyruğu olan dişiden hoşlanmaya başladım. Tamam kriterlerim fazlaydı kaldırmak istiyordum ama bu kadarını da bir anda beklemiyordum. Kriterlerim daha fazla değişmeden birisini bulsam iyi olacak.

bu nasıl :KK70::KK70::KK70::KK70::KK60::KK60::KK60:

Kır evine kurduğum yapışkan tuzağa yapışan fareyi gördükten sonra, banyonun tabanına komple çam sakızı döküp, istenmeyen tüylerim için, üzerinde yuvarlanasım var!:103::103::103:

yarıldımmmm :KK60::KK60::KK60::KK60:
sorma adamlar iyi anlaşıyorlar demekki :KK60:
hele ben işyerinde koptum herkese de okudum herkes de yarıldı :KK60:
bazen kendi kendiem gülüyorum bunları okuyunca ,herkes alıştı ama bana gülmeme :KK60:

Sevgili konusunda oldukça seçici birisiyimdir. Bu nedenle uzun zamandır yalnızım. Uzun zamandır seyretmek istediğim Avatar filmini dün gece izleme fırsatım oldu. Filmdeki uzun boylu, mavi renkteki ve kuyruğu olan dişiden hoşlanmaya başladım. Tamam kriterlerim fazlaydı kaldırmak istiyordum ama bu kadarını da bir anda beklemiyordum. Kriterlerim daha fazla değişmeden birisini bulsam iyi olacak.

bu nasıl :KK70::KK70::KK70::KK70::KK60::KK60::KK60:
evet bunu da okumuştum :KK60:
durn ben süper için bişey buldum bunu okuyun bi de :KK1:
o demet akalıncıya o açıdan :KK1:
demet akalın tweeetleri

Acımasız: Demet Akalın düğün sonrası “Bu ne biçim damat, siyah beyaz! Paramı geri istiyorum” der ve ayrılırsa yaza 26 albümyapar...

Özge Sarıçam: Demet Akalın evleniyormuş. Bari gelinliğini bir beden büyük alsın seneye de giyer.

Onur Şeref: 3. kez evlenen Demet’- in şahitliğini 7. kez evlenen Seda Sayan yapmış. Kılavuzu karga olanın...

Hayırlı Damat: Demet Akalın ve Seda Sayan’ın avukatı olsaydım sırtım yere gelmezdi. Paraya para demezdim. Bak yine evlendi, 3 ay sonra yine avukata iş düşer.

Kirlikedi: Dünyaya Demet Akalın’ın kuzeni olarak gelmediğimize şükretmeliyiz bence, her sene bi çeyrek takmaya can mı dayanır? Yazık o akrabalara. Akalın bugün evleniyormuş. Umarım damat 23 Nisan nedeniyle nikâh masasına bir günlüğüne oturmadığının farkındadır

delikız ben onların hepsini okudum:KK9:

dün gazetede okudum..biris yazmış..bu nikahın şahidi seda sayansa eger hiç umut beklmeyin bu evlilikten yazmışlar:KK60:

X