Çatlaklar Adası :D

hiç iyi insan beni bulmazz mı ya:KK5:

patron fırça atar gibi konuştu,rahatsız ya.bir işi sonuçlandır fax gelmediyse gelmesini sağla gbi şyler konuştu:KK76:

fax bekliyorduk diğer yerdeki kız makinayı kullanmyı yeni ögrenmiş boş fks cekti.bende yanlışlk yaptı tekrar yollar diye beklmeye gectim

ne oldu fks dedi boş syfa geldi dedim oda bana böyle dedi işte kırıldım :KK43:

patron fırça atar gibi konuştu,rahatsız ya.bir işi sonuçlandır fax gelmediyse gelmesini sağla gbi şyler konuştu:KK76:

fax bekliyorduk diğer yerdeki kız makinayı kullanmyı yeni ögrenmiş boş fks cekti.bende yanlışlk yaptı tekrar yollar diye beklmeye gectim

Kiz bunda kirilacak ne var herkes is stresi icinde iste bosver herseyi kafaya takarsan ohoooo

onu beklerkende başka işe kalkıştım.ben istediğimde önce onu sonuçlandır dedi tamm dedim bende ne diyim:KK5:

birde bayan sonuçta..4 ayım doldu burda ilk iki ay ssk yok deneme dediler.tamm demiştim ssk mı 3 ay çalıştıktan sonra giriş yaptılar.bişey demedim memnundum çünkü

ssk oldu tavır oldu acba kaçak hem 3 ay çalıştırıp yollamak içinmiya...

yeni gelen biride sevmedim burayı ayrılcak..eski birtane çalışan var oda çıkckmış.durulmaz dediler.haklılar galiba..:KK43:

ohh bnm yerımede ye cnm :):)

??????????????????????????????????????????????

noldu canım yaaa :18::18::18::18:
yerim merak etme :KK1:

onu beklerkende başka işe kalkıştım.ben istediğimde önce onu sonuçlandır dedi tamm dedim bende ne diyim:KK5:

birde bayan sonuçta..4 ayım doldu burda ilk iki ay ssk yok deneme dediler.tamm demiştim ssk mı 3 ay çalıştıktan sonra giriş yaptılar.bişey demedim memnundum çünkü

ssk oldu tavır oldu acba kaçak hem 3 ay çalıştırıp yollamak içinmiya...

yeni gelen biride sevmedim burayı ayrılcak..eski birtane çalışan var oda çıkckmış.durulmaz dediler.haklılar galiba..:KK43:

yaa hemen kuruntu yapma ,işyerinde olur öyle şeyler ,bizim buralarda neler oluyor anlatsam ağzın açık kalır ,dur bakalım hemen çıkmayı aklına getirme ,,evet malesef özelde hep öyle hemen ssk yapmıyorlar ama rahatsan acele karar verme ,takmamaya çalış , ne zor şartlarda çalışan insanlar var ,onları düşün ve rahatını hemen böyle ufak bi lafa alınıp bozma ,inş. herşey düzelir:KK19:

Patron fırça atar gibi konuştu,rahatsız ya.bir işi sonuçlandır fax gelmediyse gelmesini sağla gbi şyler konuştu:KK76:

Fax bekliyorduk diğer yerdeki kız makinayı kullanmyı yeni ögrenmiş boş fks cekti.bende yanlışlk yaptı tekrar yollar diye beklmeye gectim

ahh cnmm bunamı taktın boşversene patron milleti hep aynııı

yerim merak etme :KK1:

yaa hemen kuruntu yapma ,işyerinde olur öyle şeyler ,bizim buralarda neler oluyor anlatsam ağzın açık kalır ,dur bakalım hemen çıkmayı aklına getirme ,,evet malesef özelde hep öyle hemen ssk yapmıyorlar ama rahatsan acele karar verme ,takmamaya çalış , ne zor şartlarda çalışan insanlar var ,onları düşün ve rahatını hemen böyle ufak bi lafa alınıp bozma ,inş. herşey düzelir:KK19:

evet çok rahatım.çıkarsam ssk ma üzülürüm ben,bir daha asla ssk denemeyi kabul etmicem.kadını sevdim ve haftasonu yok diye kabul etmiştim..

biliyorum cnm ben 2011 de baya bir iş değiştirdim neler gördm nler:KK14:

en fazla 2 ay çalışıp çıktım burda 4 ay oldu En Büyük TÜRKİYE

evet çok rahatım.çıkarsam ssk ma üzülürüm ben,bir daha asla ssk denemeyi kabul etmicem.kadını sevdim ve haftasonu yok diye kabul etmiştim..

heh işte bunları bilmen güzel ,insanoğlu çok dengesiz takma boşver ,hem herkes herşeyi bi anda yapamayabilir ,dalgın olur vs .
öyle hemen sana laf soktu diye işten çıkartacak değillerya ,içini ferah tut

vuuuuuuuuuuuuuu rekor heee :KK1::KK1:

evet bizim yukardakiler ne tartısmalar yaşıyor herkes birbirne laf sokuyor ama kimseyi cıkarttıklarını görmedim
bende cok iş değiştirdim 2 ay da değilde 1 sene sonra cıktıgım işte oldu,6 ay dayanabildiğim de her yerde bişiy cıkıyo mutlaka
özel sektör işte..:KK14:

X