- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
günaydın hoşgeldim ..günaydınlar napıyonuz beya
Burda herkes bunlardan kaçılmasını söylüyor .
Şimdi benim erkek arkadaşım iyi biri , ahlaki değerleri yüksek , belki karşıma çıkmış en iyi adam , efendi ,içki sigara alkol yok , evden ie işten eve modunda.
Ancak kıskançlıklar hadsafada , erkek arkadaşım olmasına değilde dışarda öyle kızlı erkekli buluşmaya bile izin vermez , telefondan herkesi silmiştir , tatilde şort giyerim dert eder falan bu tarzda sorunları var.
İlerde nasl iş açar bilmiyorum. Beni sevdiğinden şüphemde yok ama korkmuyor değilim.
Kızlar bir el atın
Burda herkes bunlardan kaçılmasını söylüyor .
Şimdi benim erkek arkadaşım iyi biri , ahlaki değerleri yüksek , belki karşıma çıkmış en iyi adam , efendi ,içki sigara alkol yok , evden ie işten eve modunda.
Ancak kıskançlıklar hadsafada , erkek arkadaşım olmasına değilde dışarda öyle kızlı erkekli buluşmaya bile izin vermez , telefondan herkesi silmiştir , tatilde şort giyerim dert eder falan bu tarzda sorunları var.
İlerde nasl iş açar bilmiyorum. Beni sevdiğinden şüphemde yok ama korkmuyor değilim.
Kızlar bir el atın
günaydın esencim işler nasıl biz iyiyiz gördügün gibi..
günaydın hoşgeldim ..
ne yapalım benim evden konuştuk ,yeni bi çatlak gdüştü adaya onun dertleriyle boğuşuyoruz şuanda
kıskançlık zor iş gerçekten ,ben de hiç sevmem ,ALLAHtan bana karışan müdahele eden bir eşim yok ,gerçi müdahele edeceği ortamlarım ya da giyinişim de yok ama müdahele eden ediyor işte yapı meselesi ..
valla kıskançlığının dozuna bağlı tabi bu işler ,bir de seviyorsan sen de bazı şeylere dikkat edebilirsin ,yani hem sen hem o fedakarlık yaparsa ortak noktada çözülr bu işler
sanki evlilik uzmanıyım
olur öyle vakalar..allah seni hemibu dert mi kızım..
tatilde şort giydirmemesi hoşuma gitmedio kadarda değil yani benim kocişde kıskanç karışır giyimime açık giyinmem ama tatilde sınır yoktur
senin yapman gereken agırlıgını koy.normal güne birşey diyemem tamam ama tatilde karışması fazla geldi bana.
kıskançlık bıyere kadar hoş ama insanı boğmamakta lazım. sevgiliyken böyleyse evlendnzmı düşünemiorum.he belkıde tam tersı olur hep yanndasın dıe bukdr sıkmaz yda eve faln kapatırBurda herkes bunlardan kaçılmasını söylüyor .
Kızlar bir el atın
günaydın canımm muhabbet sohbt buyurrrgünaydınlar napıyonuz beya
evlenince bu karışam biraz daha artıyor aslında bende öyle olmuştu şayet anlıyorum seni bazen sıkıyor insanı
ben mesela eşim çıkıyordum karışıyordu.başka nedenlerden dolayı ayrılmıştık bir süre sonra tekrar barıştıgımızda ben v yaka falan giyiyorum tabi içine badi giymeden rahatım yani.,
bana demezmi bak artık karışmıyorum deditabi bu barışmamızın ilk günleri
evlendik ilk yıl v yaka tişörtlerime falan çok fazla dikkat etmeye çalıştı.etek boylarıma kadar neymiş dizden aşagı olacakmış
hatta bir ara etek yasak dedi
2ci yıl hafifledi v yakalarıma falan karışmadı arada bazen karışıyor..yapı meslesi bu ee birde çevre faktörü tabi.
bazen dert oluyor tabi kardeşim..mini etek giyesim bile geliyor..hey gidi günler hey..bende bunu tatilde rahat yapabiliyorum işte
Olayın başı şöyle ben abimle tatile gittim bu yaz bana sabahtan gerginim aşkım ordasın diye bişey dediğimde yapmasan bile tamam de. Akşam ne giydin dedi şort badi dedim giyme dedi bende yalan konuşamam hayatta dürüstlük abidesiyim ya demedim tamam konu büyüdü büyüdü gitti. Belki onunla olsam ikna edicem bilemiyorum.
Ama bana bu hafta askere gitmeden muğlaya gidelim dedi bende iyi olur dedim ama şort giymicen dedi bende dizimin üstünde biyer gösterip burda olur dedim ozaman gitmiyoruz dediBende iyi gitmeyelim kusura bakma giyerim ben şortumu o kadar da değil dedim. Sıkıntı veriyor bunları düşününce geleceğimi ateşe atmak da istemiyorum. Yer ve zaman anlayışı pek yok sevgilimin onun dşında sıkıntımız olmaz. Ben zaten istemeyi bilirsem o herşeyi yaparmış ben kandırmayı bilmeliymişim
kıskançlık bıyere kadar hoş ama insanı boğmamakta lazım. sevgiliyken böyleyse evlendnzmı düşünemiorum.he belkıde tam tersı olur hep yanndasın dıe bukdr sıkmaz yda eve faln kapatırerkek milletı bellı olmazz
amann tek sorun tatılde sortsa sen sort deılde kaprı gıyersınnYok eve kapatmaz , cesaret edip aklına getiremez boşarım .
Beni kimse ezememiş bugüne kadar ,o da ezemez.
Öyle biride değil zaten belli başlı şeyler var hepsi zaten benm için sorun değil tek tatil de ki şort biraz muamma
Nasıl aştın peki ... Erkek arkadaşım bana etek giyme demiyor ama içine yaz kış farketmez siyah çorap giymeliymişimBana pantolon aldı giydim geçen bu da darmış diyor sen aldın kusura bakma dedim
Düğüne gidiyorum elbise giydimiçine ten rengi çorap vay efendim siyah giycem demişim. Gerçi benim başım hep dürüstlükten ağrıyor
O kadar da kötü değil artı yönleri de çok fazla bu sorunlar yanında , zaten önümde 2.5 sene gibi bir süreç varben senin yerinde olsam ,ufak ufak uzarım durmam
sen bence bu mevzuyu büyüt,agırlıgını koy gerekirse bir süre görüşme..izaya getir..
tarielensar hoşgeldin topiğimize
kıskanclık dozunda güzel yazın şort giyme konusunda tatil beldesi ise ne giyicen tabi şort etek...
ama her yerde şort giyilemiyor ne yazık ki binbir türlü sapık var
amann tek sorun tatılde sortsa sen sort deılde kaprı gıyersınn
bende öyel dürüstüm etek giyme dediğinde hiç giymedim gizliden istesem giyerim ama ne gerek var. yalana sen dürüst ol bacım..
aştıgım birşey yokki benim canımyok pantolondadamesela gidiyoruz almaya bol olan pantolonlara yakışmıyor bile diyor dar yakışıyor..benim pantolonlar hep arka ceplidir ben diger türlü giyemem zaten..
en sevmediğim şey biliyormusun şu kıyafet küçüklüğümden beri ailemde karşırdı babam falanhep içimde var benim rahat giyim ahha gerci rahatım bende
ben beşinci sınıfa gidene kadar babam bana tayt giydirmedi besonra büyüdüm bu neya dedim..ablam dinlmezdi ben çok masum oldgum için her denileni yapardım:2:
hiç yalan söyleme sana tavsiyem,seni sen oldugun için kabul etsin
O kadar da kötü değil artı yönleri de çok fazla bu sorunlar yanında , zaten önümde 2.5 sene gibi bir süreç var
Ya ben bunla yaparım derim devam ederim , yada bitiririm , şuan bitirmeye hazır değilim seviyorum.
kız ben ayrıl çıkar hayatından demedim.cazibeni kullan..o vazgeçilmezde,sen değilmisin yani
çoçukta zaten seni sevdiğinde böyle yapıyor,sahipleniyor seni.fakat bu durumu seni üzüyor,üzen bir durum var.maksat onu ortadan kaldırmak..
seviyorsun,oda seviyorsa zaten sırf bu nedenden seni bırakmayacaktır zaten..
kendine güven senhe yapamam diyorsan o zaman fedakarlık yapıcaksın başka çare yok.benim sana tavsiyem budur.
sağolasınbende iyiyim canım hafta onu yaklasınca adapte oluyorum işe:129:
delikız evini cok beğendim bu teşhir evidir tabi ki
güle güle otur kocanla mutlu mesut insallah
Yok eve kapatmaz , cesaret edip aklına getiremez boşarım .
Beni kimse ezememiş bugüne kadar ,o da ezemez.
Öyle biride değil zaten belli başlı şeyler var hepsi zaten benm için sorun değil tek tatil de ki şort biraz muamma