Çatlaklar Adası :D

hoşgeldin canım iyi ettin iiyiyiz valla gördüğün gibi iş güç sen nasılsın bahsetsene kendındenn :)

teşek.iyiyiz sen nasılsınız,buyur geç otur biryere hemen kendini tanıt

Bende iyim saoluun :) Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim , istanbulda yaşıyorum sakaryada okuyorum :)
1.5 yıldır düşe kalka devam eden bir ilişkye sahibim başka soru

Wooooooow harikaa
İyi günlerde kullanın inşallah.

aaa delikız senin evmi gercekten çok hoş gözüküyor

azcık inceliyim durbi

sen nerde oturuosun delikız bu ne süpperrmiş :)

hepiciğinize çok teşekkürler
ankarada oturuyorum ben ,ramazan bayramında evime geçeceğim inş.
bu örnek daire ,ama çoğu şey içinde ..
mesela cam balkon ,ankastre ,girişteki vestiyer ve raf ,yattakodasında karşılıklı 2 tane sürglü gardrop vs.
süper incele incele bakalım neler çıkaracaksın

Bende iyim saoluun :) Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim , istanbulda yaşıyorum sakaryada okuyorum :)
1.5 yıldır düşe kalka devam eden bir ilişkye sahibim başka soru
abooo ya bi dene de bana yakın yaşta biri çıkmıyor arkadaş ,kaldım bebelerin içinde
hangi bölümdesin
merak etme bekarken hep düşe kalka olur zaten

allah agız tadınızı huzurunuzu eksı etmesın canımm

aminnnnnnnn
RABBİM isteyen herkese versin inş .
bizi de utandırmasın
çatlak bende senin evin sandım

o yüzden dergi katalog resmi bu dedim..güzel daire harika..e senin evin var zati
ya benim evim içine geçmedim ama daha
ben şuan kiradayım .
teşekkür ederim
işte bu ara mobilyalara filan bakıyorum

kimlikteki yaş 29 ama kafa yaşım 17-18
hımm ben de personeldeyim bana yakın mesleğin demekki
düşmezsiniz merak etme ,onlar şimdi tuzu biberi ,evlenince rayına oturur herşey

Aman çok dertliyim seviyorum ama evlenince rayına mı oturur beni mi o raya atar şüphelerdeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
anlat bakayım derdin ne
belki yardımım olur

Burda herkes bunlardan kaçılmasını söylüyor .
Şimdi benim erkek arkadaşım iyi biri , ahlaki değerleri yüksek , belki karşıma çıkmış en iyi adam , efendi ,içki sigara alkol yok , evden ie işten eve modunda.
Ancak kıskançlıklar hadsafada , erkek arkadaşım olmasına değilde dışarda öyle kızlı erkekli buluşmaya bile izin vermez , telefondan herkesi silmiştir , tatilde şort giyerim dert eder falan bu tarzda sorunları var.
İlerde nasl iş açar bilmiyorum. Beni sevdiğinden şüphemde yok ama korkmuyor değilim.
Kızlar bir el atın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…