- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
bu saatte uykum geldi:95:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gömül masaya azıcıkbu saatte uykum geldi:95:
gömül masaya azıcık
sağolasın amin
ama böyle baştan boşarım filan bence doğru değil
evlilik bir yarış değil ,evlilikte her istediğini yapma hakkın da yok bence çünkü evlilik ortak bir hayat ,o yüzden fedakarlık olmadan ,anlayış ,sabır olmadan evlilik yürümez ..
en önemlisi de onu yaparsa boşarım bunu yaparsa boşarım tarzı yaklaşımdır ,her zaman yapıcı olmak orta yolu bulmaya çalışmak lazım ,çünkü evlilik oyuncak değil öyle her istediğinde boşanılacak ,evlilik kutsal bir kurum
bişey olmaz çaktırmadan hafif şekerleme yapya ne demezsin müdür tam karşı odada..
agrlık çöktü herhalde okudum kendimi
Canım tabi ki evlilik kutsal bir kurum fakat birinin seni eve kapatmasından bahsediyoruz. Ben böyle bir durumda evlilik kutsaldır kocam beni eve kapatsın diyecek biri değilim.
Ben sadece eve kapatırsa diye belirttim , yoksa kıskandı boşanayım , dediğimi yapmadı boşanayım kadar komik bir durum değil o durum da .
Yoksa kim yuvası yıkılsın ister , ama sırf bu yüzden de eve kapatılıp mutlu olmaya devam edemem.
Çok şükür şu büyük durumda ailem arkamda durur tabi allah korusun yinede.
bende rahat kestirebileceğim bi yerde olsaydım keşke
bişey olmaz çaktırmadan hafif şekerleme yap
nazarım değmiştir
bencee değdi değdi seni seni
şekerleme ney kız?
günaydın
bişey olmaz çaktırmadan hafif şekerleme yap
nazarım değmiştir
bencee değdi değdi seni seni
şekerleme ney kız?
gözlerime baksana sen benim
felfecir mübarek
şekerlemem mi duymadın mı hiç
hani ağırlık çökünce böyle 5-10 dakika gözlerini kapatır mayışırsınya o işte :60
Merhaba , günaydınn :)
Tunaydinmis size bana gunaydinmis sadece Nasilsiniz bacilarr
esssmaaa nirede acebasııı ????
o da dgru neyse o çalışssın derslerıne sınavını gecsın..snra rahat rahat yazarkonuyu açtı fikri verdi çekti gitti
napsın kız ögrencilik yolunda imiş.bizim gibi çalışmıyor ki her topik başında olsun
o da dgru neyse o çalışssın derslerıne sınavını gecsın..snra rahat rahat yazar
çalışsın çalışsın
sen napıosun canım
bende daha yeni yemek yedim,şimdi çayımı yudumluyorum