- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Hoşbuldukkkk
Nasılsınız bende aranıza katılayım dedim :)
teşek.iyiyiz sen nasılsınız,buyur geç otur biryere hemen kendini tanıt
bence de hemen dökül
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbuldukkkk
Nasılsınız bende aranıza katılayım dedim :)
cnm temel bilgileri düzenle de evliyimi işaretleynce yıldönümü çıkıo altta yanı bnde öleeçıkmıyor sadece kişiyi yazma yeri var o kadar:44:
hoşgeldin canım iyi ettin iiyiyiz valla gördüğün gibi iş güç sen nasılsın bahsetsene kendındenn :)
Wooooooow harikaa
İyi günlerde kullanın inşallah.
aaa delikız senin evmi gercekten çok hoş gözüküyor
azcık inceliyim durbi
sen nerde oturuosun delikız bu ne süpperrmiş :)
bence de hemen dökül
abooo ya bi dene de bana yakın yaşta biri çıkmıyor arkadaş ,kaldım bebelerin içindeBende iyim saoluun :) Ben 22 yaşında üniversite öğrencisiyim , istanbulda yaşıyorum sakaryada okuyorum :)
1.5 yıldır düşe kalka devam eden bir ilişkye sahibim başka soru
cnm temel bilgileri düzenle de evliyimi işaretleynce yıldönümü çıkıo altta yanı bnde ölee
katalog resmi ne demek anlamadım ,örnek daire bu işte ,içindeki eşyalar benim değil tabiki ama böyle dizayn edeceğim ben de bi de yukarda yazdıklarım fiyata dahil olan evin kendinden olan şeyler bi bak onlararesimler katalog resimlerine benziyor ama
abooo ya bi dene de bana yakın yaşta biri çıkmıyor arkadaş ,kaldım bebelerin içinde
hangi bölümdesin
merak etme bekarken hep düşe kalka olur zaten
katalog resmi ne demek anlamadım ,örnek daire bu işte ,içindeki eşyalar benim değil tabiki ama böyle dizayn edeceğim ben de bi de yukarda yazdıklarım fiyata dahil olan evin kendinden olan şeyler bi bak onlara
bilemedim ki neden :Saltta bir kutu çıkıyor ama tarih ekle demiyor
kimlikteki yaş 29 ama kafa yaşım 17-18Senin yaş kaç
İnsan Kaynakları Yönetimi :)
Birgün düşcez ama hayırlısı.
bilemedim ki neden :S
allah agız tadınızı huzurunuzu eksı etmesın canımm
ya benim evim içine geçmedim ama dahaçatlak bende senin evin sandım
o yüzden dergi katalog resmi bu dedim..güzel daire harika..e senin evin var zati
kimlikteki yaş 29 ama kafa yaşım 17-18
hımm ben de personeldeyim bana yakın mesleğin demekki
düşmezsiniz merak etme ,onlar şimdi tuzu biberi ,evlenince rayına oturur herşey
anlat bakayım derdin neAman çok dertliyim seviyorum ama evlenince rayına mı oturur beni mi o raya atar şüphelerdeyim
anlat bakayım derdin ne
belki yardımım olur