Çatlaklar Adası :D

aynen ben de gönüllülere gıcığım ..begüm aşırı hırslı ve sinsi.bi de sanıyorki ödülü alacak.
salak yaa...
onu da gönderecekler..
mustafa bence sinsi değil ,iyi niyetli bir adam ,ona o kadar laf demesine rağmen yine de merve ile konuşuyor kimseyle küs değil ,bişey yapmasa da adadakilerin moral kaynağı ,onları güldürüyor eğlendiriyor..

nihatada ferhunde karakterini oynayan kızla sevgili iken cok sinir olmuştum megerse ne kadar afrklı biri imiş..

evet ama adam doğru yolu buldu ,evlendi barklandı ,aferin adama
amannn bende demet akalından nefret ediyorum okan kurtun ilk evliliğiymiş bunun 3.
demet 40 okan 30 yasındaymıs

cok sasırdım yasıt sanıyordum bunları

yaaaww evlenseler ne olacak sanki evlenmedikleri de gayrı meşru zaten bırakın ALLLAH aşkına ..
kadından nefret ediyorum çok kaşar bi tip ,iyi bulduğu tiplere yapışıyor ,ibrahim kutluaya senelerce yapıştı adam kurtulacağım diye akla karayı seçti ,sonunda kurtuldu evlendi demet şenerle mutlu mesutlar ,demet akalın gibi insanların ne yapacağı belli olmaz ibugün onunla yarın başkasıyla..
bizim kızlar nerede yahu

işte geldim bak anımı an yeter

Ben trkmenkizi=D 21 yasindayım:) evliyimmm ve cocukkkkk beklentisi icersinde birr bayanım gebelik bölümünden nefes alayım biraz dedim buraya atıverdım kendımı azcık stresten uzak olayim diye:)

buyur geç otur hemen bir kenara.tanıt kendini

sus kız çatlak he özledim ..
evet çatlak kafatasımda ,tıp bi çare bulamıyor
susarım bak pişman olursun
balık ekmek kola indirdim mideye birazdan da kahve tatlı molası var
ALLAHIM sabah öğürüyordum midemden ,iyi oldum hemen başladım yine tıkınmaya
yok yok benim barkodumda var bir sorun ,hatalı mal

Ben trkmenkizi=D 21 yasindayım:) evliyimmm ve cocukkkkk beklentisi icersinde birr bayanım gebelik bölümünden nefes alayım biraz dedim buraya atıverdım kendımı azcık stresten uzak olayim diye:)

daha yaş 21 gebelik stresine niye girdin canım..,iyi yaptınn gelmekle

boşuna benimle ugraşma doktor..

nerden balık ekmek yedin hemen ben.allahım nasılda belli survıvorcı oldugu hemen balıgı götürmüş mideye başka ne bulacak zati

bende jelibon dagıttım burda sen nerdesin kızım

Son düzenleme:
turkmengulu topiğimize hoşgeldin

delikız sende hosgeldin afiyet olsun neler yemişin masallah benim iştahım yok bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…