Çatlaklar Adası :D

ben doğuşun gitmesini istiyordum ..
merveye aşırı gıcığım ,çok fesat bir kız ama doğuş da hiçbir yarışı kazanmıyordu takıma zarar veriyor bence ,merve yarışmalarda başarılı ,özellikle denge ve hafıza oyunlarında..
kişisel olarak merve elensin isterdim ama takımın akıbeti için doğşun gitmesi daha ii oldu ..
çünkü yarışlarda bi etkisi yok ,etkisiz eleman:KK1:
nihat da çok savunduğu mervenin iki yüzünü görmüş oldu buna sevindim ..
kız resmen taktik oynuyor çok akıllı aslında
istediğini de ne güzel gönderdi ..
ama umutlanmasın o da yakında gidici merak etmesin yani

nihatada ferhunde karakterini oynayan kızla sevgili iken cok sinir olmuştum megerse ne kadar afrklı biri imiş..

allahıma şükür:26: her işyerinin böyle olması ne güzel olurdu işte.uzun soluklu çalışmam için al işte bana bir sebep:nazar::KK52:

demet akalın evlenmiş sonunda:KK9:

amannn bende demet akalından nefret ediyorum okan kurtun ilk evliliğiymiş bunun 3.
demet 40 okan 30 yasındaymıs:KK53:

cok sasırdım yasıt sanıyordum bunları:nazar:

evli,mutlu,çoçuklu:KK24:

çoçugu yapar bırakırmış.sırf çoçuk içinmiş düşünsene:KK9: yaş kemale erdi çünkü:KK1: neyse ayrılmasınlar demek düşer bize:KK34:

cocuk istiyormus zaten ramazandan sonra,1 ve 2. evliliklerine baktım netten
ilk evliliği sade deniz kenarında yapmıs
2. si esma sultan yalısı bu cıragan hey masallah:KK1:

cocuk istiyormus zaten ramazandan sonra,1 ve 2. evliliklerine baktım netten
ilk evliliği sade deniz kenarında yapmıs
2. si esma sultan yalısı bu cıragan hey masallah:KK1:

para gani kızım ne sandın..nereye harıcyacak başka:KK9:

birde beline kırmızı kurdeleli altın takmış:KK60: amabu sefer güzel gelin olmuş..diğer gelinliğine bakarsak eger..

nostalji yapmışlar her ikiside adamda bıyık bırakmış.:KK9: biri kadir inanır,biri türkan şoray:KK60: tam türk filmi:KK23:

evli,mutlu,çoçuklu:KK24:

çoçugu yapar bırakırmış.sırf çoçuk içinmiş düşünsene:KK9: yaş kemale erdi çünkü:KK1: neyse ayrılmasınlar demek düşer bize:KK34:

ya tam türk filmi,adam yakısıklı masallah,evet bu sefer güzel gelin olmus
diğer düğünlerinde ki halini bende beğenmedim yüzü cok zayıf salık sac gitmiş:KK12:

alişan takmıs o altınlı kemeri demiş herkese ben taktım diye ha hah:KK1:

Son düzenleme:
ya tam türk filmi,adam yakısıklı masallah,evet bu sefer güzel gelin olmus
diğer düğünlerinde ki halini bende beğenmedim yüzü cok zayıf salık sac gitmiş:KK12:

alişan takmıs o altınlı kemeri demiş herkese ben taktım diye ha hah:KK1:

hım baksen alişe:KK9: demet akalın bu saçıyla güzel zaten ama hakkı var yani popun kraliçesi:KK24:

X