Çatlaklar Adası :D

Ben trkmenkizi=D 21 yasindayım:) evliyimmm ve cocukkkkk beklentisi icersinde birr bayanım :KK70: gebelik bölümünden nefes alayım biraz dedim :KK70: buraya atıverdım kendımı :KK70: azcık stresten uzak olayim diye:)

Ya ne bilim insan isteyınce ve olmayınca sanki hic olmaycakmıs gibi geliyor:KK43: beklemek bunaltıyor ınsanıı:KK50:

hoşgeldin ..daha çok gençsin sen beklemek için çok vaktin var ,ben 29 yaşındayım benim de 2 yıldır olmuyor ,sebepsiz infertiliteyiz biz de ,herşey güzel ama olmuyor işte..
senin gibi olsam 5-6 sene bekler öyle üzülmeye başlardım .
hakkımızda hayırlısı olsun inş.

daha yaş 21 gebelik stresine niye girdin canım..,iyi yaptınn gelmekle:KK34:

:KK9: boşuna benimle ugraşma doktor..

nerden balık ekmek yedin hemen ben.allahım nasılda belli survıvorcı oldugu hemen balıgı götürmüş mideye :KK60: başka ne bulacak zati:KK9:

bende jelibon dagıttım burda sen nerdesin kızım:KK52:
öğlen arasında yedim ula :KK1:
ben balığı çok severim ..haftada 2 kere filan yeriz ortalama..
balıksız olur mu ula
oooo jelibon hastasıyım ben yaaa..
sünger boblu jelibon istiyorum ben yaaaa:KK60:

balıksız olur mu ula

kaç yıldır yemiyorum balık..bakalım bu yıl yedircek kociş inat etti..ben balıgı agzına sürmeyen biriyimde:)

süngerboblu mu oda ne? ben birtane keşfettim harika yaa:KK56:

hoşgeldin ..daha çok gençsin sen beklemek için çok vaktin var ,ben 29 yaşındayım benim de 2 yıldır olmuyor ,sebepsiz infertiliteyiz biz de ,herşey güzel ama olmuyor işte..
senin gibi olsam 5-6 sene bekler öyle üzülmeye başlardım .
hakkımızda hayırlısı olsun inş.

balıksız olur mu ula

hoşbuldum delikiz:). ben daha 5 aylk evlym 4 aydır denıyoruz . Rabbim inşaallah kısa bir zamanda verir.. Aslında hepsi hikaye infertilite falann Allah istediği zaman verir insallah canımm..

kaç yıldır yemiyorum balık..bakalım bu yıl yedircek kociş inat etti..ben balıgı agzına sürmeyen biriyimde:)

süngerboblu mu oda ne? ben birtane keşfettim harika yaa:KK56:

ayyy balık yenmezmi bayılırım :KK56: hele istanbul eminönüne bayılıyorum yaa ,sırf onun için bile istanbula gelirim valla :21:
ben de bilmiyordum yeni öğrendim ..
koca ankarada aradım ,büyük süper marketlere baktım yok ,bizim kuzu istemişti ,meğer sadece onların orda bir bakkalda varmış:KK60:
sünger boblu janjanlı bir kutuda haribo gibi rengarenk :KK1:
banane madem jelibon dağıtıyorsun istediğimi bul getir :KK60:
getirebilirsen tabi:KK60:

ben evliyim 2 yıl olucak..

bende bu yıl illkez düşündüm bebiş.üçüncü ayda hemen oldu ama sağlıksız oldugu için hemen kürtaj olmak durumunda kaldım.ya..

allah ne zaman uygunsa hayırlıysa o zaman versinde..:KK34:

hoşbuldum delikiz:). ben daha 5 aylk evlym 4 aydır denıyoruz . Rabbim inşaallah kısa bir zamanda verir.. Aslında hepsi hikaye infertilite falann Allah istediği zaman verir insallah canımm..
aynen ALLAHIN TAKDİRİ tabiki ,hakkımızda hayırlısını versin inş :KK19:

ayyy balık yenmezmi bayılırım :KK56: hele istanbul eminönüne bayılıyorum yaa ,sırf onun için bile istanbula gelirim valla :21:
ben de bilmiyordum yeni öğrendim ..
koca ankarada aradım ,büyük süper marketlere baktım yok ,bizim kuzu istemişti ,meğer sadece onların orda bir bakkalda varmış:KK60:
sünger boblu janjanlı bir kutuda haribo gibi rengarenk :KK1:
banane madem jelibon dağıtıyorsun istediğimi bul getir :KK60:
getirebilirsen tabi:KK60:

kız benim dediğimde tropik meyveli harika mutlaka dene haribo

ayenn eminönünde yersem alışırmışım öyle diyor eşim.bir cesaret gelirde yerim inş.

misafir umdugunu değil buldugunu yer canım:)

Son düzenleme:
X