Çatlaklar Adası :D

Ben trkmenkizi=D 21 yasindayım:) evliyimmm ve cocukkkkk beklentisi icersinde birr bayanım gebelik bölümünden nefes alayım biraz dedim buraya atıverdım kendımı azcık stresten uzak olayim diye:)

Ya ne bilim insan isteyınce ve olmayınca sanki hic olmaycakmıs gibi geliyor beklemek bunaltıyor ınsanıı

hoşgeldin ..daha çok gençsin sen beklemek için çok vaktin var ,ben 29 yaşındayım benim de 2 yıldır olmuyor ,sebepsiz infertiliteyiz biz de ,herşey güzel ama olmuyor işte..
senin gibi olsam 5-6 sene bekler öyle üzülmeye başlardım .
hakkımızda hayırlısı olsun inş.

öğlen arasında yedim ula
ben balığı çok severim ..haftada 2 kere filan yeriz ortalama..
balıksız olur mu ula
oooo jelibon hastasıyım ben yaaa..
sünger boblu jelibon istiyorum ben yaaaa

öğlen arasında yedim ula
ben balığı çok severim ..haftada 2 kere filan yeriz ortalama..
balıksız olur mu ula
oooo jelibon hastasıyım ben yaaa..
sünger boblu jelibon istiyorum ben yaaaa

kaç yıldır yemiyorum balık..bakalım bu yıl yedircek kociş inat etti..ben balıgı agzına sürmeyen biriyimde:)

süngerboblu mu oda ne? ben birtane keşfettim harika yaa

hoşbuldum delikiz:). ben daha 5 aylk evlym 4 aydır denıyoruz . Rabbim inşaallah kısa bir zamanda verir.. Aslında hepsi hikaye infertilite falann Allah istediği zaman verir insallah canımm..

kaç yıldır yemiyorum balık..bakalım bu yıl yedircek kociş inat etti..ben balıgı agzına sürmeyen biriyimde:)

süngerboblu mu oda ne? ben birtane keşfettim harika yaa

ayyy balık yenmezmi bayılırım hele istanbul eminönüne bayılıyorum yaa ,sırf onun için bile istanbula gelirim valla
ben de bilmiyordum yeni öğrendim ..
koca ankarada aradım ,büyük süper marketlere baktım yok ,bizim kuzu istemişti ,meğer sadece onların orda bir bakkalda varmış
sünger boblu janjanlı bir kutuda haribo gibi rengarenk
banane madem jelibon dağıtıyorsun istediğimi bul getir
getirebilirsen tabi

hoşbuldum delikiz:). ben daha 5 aylk evlym 4 aydır denıyoruz . Rabbim inşaallah kısa bir zamanda verir.. Aslında hepsi hikaye infertilite falann Allah istediği zaman verir insallah canımm..
aynen ALLAHIN TAKDİRİ tabiki ,hakkımızda hayırlısını versin inş

kız benim dediğimde tropik meyveli harika mutlaka dene haribo

ayenn eminönünde yersem alışırmışım öyle diyor eşim.bir cesaret gelirde yerim inş.

misafir umdugunu değil buldugunu yer canım:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…