- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
belli zaten salladıgınn
salla salla gür memeler çağlasındelikız da benim gibi bilmiyor sallıyor
bekle o zaman sabırsızya kızlar walla yorumlarınızı ıokumadan yorum yapıyorum sonra sayfa yenilenince sizin yorumları okuyorumaynı yorumları yapmış oluyoruz tesadüfe bak ya bi tesadüftü tanışmamız,aynı sebepten ayrılmamız
salla salla gür memeler çağlasın
yok ula eskiden çok fena bakardım çok ii bilirim ama çok günah o yüzden bakmıyorum
ciddi misin bakıyor muydun kız sen deli değil zır delisin
bekle o zaman sabırsız
her lafa yetişmeye çalışıyorsun bi de bana geveze diyorsun
Hop hoppp ohh oh yandan yandannnsalla salla gür memeler çağlasın
yok ula eskiden çok fena bakardım çok ii bilirim ama çok günah o yüzden bakmıyorum
anlat bebetooohem de feci bakıyordum hislerim aşırı kuvvetlidir ne dersem çıkıyordu sonra baktımki eriyorum galiba bıraktım
hatta bi anımı anlatayım size durun bu konuyla ilgili
hem de feci bakıyordum hislerim aşırı kuvvetlidir ne dersem çıkıyordu sonra baktımki eriyorum galiba bıraktım
hatta bi anımı anlatayım size durun bu konuyla ilgili
yok içime delikiz diye bi cin girdi deseydinkız annemler de diyor bana radyo mu yuttun sen hiç susmuyorsun diye
analtıyorum aşağıdaanlat bebetooo
ya rüyalarımda görürüm bazı şeyleri ,biri sınava girer kaç puan alacağını nereyi kazancağını bilirim ..canım bu konuyla ilgili nasıl hislerin vardıanlat da gülelim
ne bakıyor muydun sahiden
yok içime delikiz diye bi cin girdi deseydin
analtıyorum aşağıda
ya rüyalarımda görürüm bazı şeyleri ,biri sınava girer kaç puan alacağını nereyi kazancağını bilirim ..
korkun benden
evet bakıyordum ..
hemen konuya geçiyorum
bi gün şiddetli bir yağmur yağıyor arkadaşla yoldayız yağmura tutulduk ..
ilk önümüze gelen cafeye attık kendimizi yağmurdan kurtulmak için.
o telaşla bakmamışız da içeri girerken.
bi girdik içeri.
aboooo içerisi nonoştan kaynıyor
4-5 tane var ,meğer bunlar falcıymış iimi
her biri bi masada genelde kızlara fal bakıyorlar..
neyse girdik bi kere çıkamıyoruz da yağmur feci ,oturup çay içelim dedik ..
oturduk ,içerdeki tipler uzaydan gelme gibi sanki ,saçını onbeş renge boyayanı mı ararsın ,nonoşunu mu
beni aldı bi gülme tutamıyorum kendimi ortam çok tuhaf geldi ..
arkadaş kıkırdama kızım başımız belaya girecek diyor
neyse yan masada bi tanesi fal bakıyor..
tatlım şöyle şekerim böyle filan kıvırıp duruyor ,ha bi de sallıyor yani mantıklı sallamıyor..
sonra bizim masaya geldi size de bakayımmı tatlım dedi
dedim nerden tatlın oluyorum senin ,asıl otur ben sana bakayım bi fal dedim ..
bu da sandıki ne anlar bu faldan ..
kendinden emin bi eda ile oturdu ..
buna bi fal baktım dut yemiş bülbüle döndü
yan masadaki kızlar da duymasın mı aboo bi baktım herkes benden fal istiyor
arkadaşa kalk sıvışalım burdan başımız belaya girecek dedim apar topar kalktık o yağmurda
falcılara fal bakmış adamım yani
yürü bir git yafalcılara fal bakmış ama bize bakmıyor küstüm sana
de de selam da söylebi daha söylerlerse ki söylerler dicem
allah seni ne etmesin adam orda sallıyo para kazanıyo iyi mort etmişssin haabenim için ne hissettin söyle bakim:44:üni.yi kazancam mı yaa
eweeeet doğru delikız sen de haa... nie bakmadın kankimizin falına doğru düzgün hııı ??????????
olmaz yıllardır bakmıyorum çok günah ,zaten bakarken de başıma başka işler geliyordu nerdeyse o yüzden fal işine tövbe ettim ..yürü bir git yafalcılara fal bakmış ama bize bakmıyor küstüm sana
eweeeet doğru delikız sen de haa... nie bakmadın kankimizin falına doğru düzgün hııı ??????????