- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
de de selam da söyle
olmaz öyle hemen hissedilmez daha çok vakit geçirmemiz lazım ,başka bahara kaldı senin iş
hakkında hayırlısı olsun inş.
tamam haklısın kuzum:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
de de selam da söyle
olmaz öyle hemen hissedilmez daha çok vakit geçirmemiz lazım ,başka bahara kaldı senin iş
yok sen haftaya gidiyorsunhe ya ne olurdu yani üç beş cümle söyleseydi..
çabuk söyle dokunulmazlıgı kapacakmıyım ben
Eki Görüntüle 396187
kızlar acıkmışsınızdır buyurun açlığınızı bastırsın :)
de de selam da söyle
olmaz yıllardır bakmıyorum çok günah ,zaten bakarken de başıma başka işler geliyordu nerdeyse o yüzden fal işine tövbe ettim ..
he ya ne olurdu yani üç beş cümle söyleseydi..
çabuk söyle dokunulmazlıgı kapacakmıyım ben
yok sen haftaya gidiyorsun
avucunu yalarsın sen,ben birinciliği alıcam
hemen bir ev birde altıma jip çekicem
sende izlersin beni böyle
sağol esmoş
yok sen haftaya gidiyorsun
anacığımın yaptığı koca gözlme ve sabahki 4 te bir yaş pastadan sonra yiyecek yerim yok
ama pisboğazımya yiyedebilirim
inşallahhhavucunu yalarsın sen,ben birinciliği alıcam
bende ev de var araba da yakında yenisini alacağız inş.yok sen haftaya gidiyorsun
avucunu yalarsın sen,ben birinciliği alıcam
sen yala avucunu
aman ben para için katılmıyorumki yarışmaya ,benim amacım sizi uyuz etmek
bi de öpüver anacığını ,eli maşalı bi abla var ,senin dediklerini yüzde yüz destekliyor bi de ananın sözünü dinle diye kafama kafama vuruyor dealeyküm selam kız amin canım inşallah
haklısın canım yaa boşver zaten.. günah gerçekten de
afiyet olsun canımmm
dime kız haftaya gitmesin o dağılmayalım biz yaa
ye canım yaa stokla midende acundan gizli gizli getirttim bunları adaya görmeden yiyelim
stoklayayım ama size stoktan vermem
sağol esmoş..
pişr aramızda acun duymasın
bende ev de var araba da yakında yenisini alacağız inş.
sen yala avucunu
aman ben para için katılmıyorumki yarışmaya ,benim amacım sizi uyuz etmek
bi de öpüver anacığını ,eli maşalı bi abla var ,senin dediklerini yüzde yüz destekliyor bi de ananın sözünü dinle diye kafama kafama vuruyor de
stoklayayım ama size stoktan vermem
kızlar ben çıkıyorum.. sizinle sohbet etmek güzel ama çıkmam lazım :) akşama girebilirsem girerim ama eğer akşam giremezsem yarın sabah girerim :) kendinize çok iyi bakın :) hepinizi çok öpüyorum
duyarsa eğer diskalifiye oluruz mazallah
hepsini harfi harfine diycem öpücem de biz alıştık zaten sana vermiyceğini biliyoruz sen ye bişey deil karnın tok kalsın da huysuzluk çıkarma adada
evet git de azıcık ders çalış yeter burda oynaştığınkızlar ben çıkıyorum.. sizinle sohbet etmek güzel ama çıkmam lazım :) akşama girebilirsem girerim ama eğer akşam giremezsem yarın sabah girerim :) kendinize çok iyi bakın :) hepinizi çok öpüyorum
hayırlı işler o zaman deli kız napalım bizde eglenmek için geldik adaya
sen şimdi bize bakmıosun öylemiiiyok içime delikiz diye bi cin girdi deseydin
analtıyorum aşağıda
ya rüyalarımda görürüm bazı şeyleri ,biri sınava girer kaç puan alacağını nereyi kazancağını bilirim ..
korkun benden
evet bakıyordum ..
hemen konuya geçiyorum
bi gün şiddetli bir yağmur yağıyor arkadaşla yoldayız yağmura tutulduk ..
ilk önümüze gelen cafeye attık kendimizi yağmurdan kurtulmak için.
o telaşla bakmamışız da içeri girerken.
bi girdik içeri.
aboooo içerisi nonoştan kaynıyor
4-5 tane var ,meğer bunlar falcıymış iimi
her biri bi masada genelde kızlara fal bakıyorlar..
neyse girdik bi kere çıkamıyoruz da yağmur feci ,oturup çay içelim dedik ..
oturduk ,içerdeki tipler uzaydan gelme gibi sanki ,saçını onbeş renge boyayanı mı ararsın ,nonoşunu mu
beni aldı bi gülme tutamıyorum kendimi ortam çok tuhaf geldi ..
arkadaş kıkırdama kızım başımız belaya girecek diyor
neyse yan masada bi tanesi fal bakıyor..
tatlım şöyle şekerim böyle filan kıvırıp duruyor ,ha bi de sallıyor yani mantıklı sallamıyor..
sonra bizim masaya geldi size de bakayımmı tatlım dedi
dedim nerden tatlın oluyorum senin ,asıl otur ben sana bakayım bi fal dedim ..
bu da sandıki ne anlar bu faldan ..
kendinden emin bi eda ile oturdu ..
buna bi fal baktım dut yemiş bülbüle döndü
yan masadaki kızlar da duymasın mı aboo bi baktım herkes benden fal istiyor
arkadaşa kalk sıvışalım burdan başımız belaya girecek dedim apar topar kalktık o yağmurda
falcılara fal bakmış adamım yani
saol tatlımmmEki Görüntüle 396187
kızlar acıkmışsınızdır buyurun açlığınızı bastırsın :)
sen şimdi bize bakmıosun öylemiii
saol tatlımmm
bende size fal ile iligi bi anımı anlataym durun :):)
arkadaslarla taksime gittik...
falcı arıoruz he kapı kapı orasıda dolu.amma velakın hep sapa yerler böyle karanlık karanlık tırsıoruz girmeye.:)
neyse taksimde majezik sinemasınn üstnde bir cafe var oraya gittik.
oturdk içtk kahvelerimizi :) sırayla kadına gittik
ilk arkadasım gitti.sonrasında ben
neyse kadın basladı saymaya:)
yok işte senın birinde cok uzakta böyle dağlar yeşillikler var fln çok korkuosn basına bişey gelıck diye hep dua ediıosun ama cok ıcten fln böle ama merk etme sağsalim gelicek dedi.sevgilim van bitlis muş fln komando olrk yaptı hep gezdi dağdaydı aynen sağsalim geldi..snra siz evınzn banyosunu yaptrmk ıstıyosnz sanırım dedı resmen duş çıkmştı falımda.harbıdn de evımz tadilata girickti girdi yapıldı tabe banyo fln snra işte en yaknndan bir arkdsn isminn içinde İ ve S harfi var dedi o kişi senı çoook üzück dedi ki en yakn arkadasm neslihan la cok kötu kavga ettk o günn :S ya yaaa böle işte snra ben bunu arkdslarıma anlttm hepsi ertesı gun kadına gitti :):):)bunlar bulamıolr sinemayı da kadınıda kızım sen hayal mı gördn yoksa o kadın yok kızım orda oyle bı cafe bıle yok fln die dalgasını gecmstk :):)
kızlar ben çıkıyorum.. sizinle sohbet etmek güzel ama çıkmam lazım :) akşama girebilirsem girerim ama eğer akşam giremezsem yarın sabah girerim :) kendinize çok iyi bakın :) hepinizi çok öpüyorum
galiba kadını rüyanda gördün