- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
okusun okusunbiz de seninle az okumadık kankicim :13: survivor topiğinde :) twetty yazmış ama orda ha bir de karıştırmıştık ya başı dönmüş die
okumuş yorum bile yapmış anacım ne hız bu kızdaki
canım aynı şeyden bahsetmişiz ikimizdedelikızdan
delikız nirelerdesin sen????????? sessiz kalma yavru kuşşşş :)
delikız geldi..garibimin oku oku gözleri yorulacak :90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
ilk defa duydum ii oldu ıyı
kalmaz ooo kalmamışta baksana dökturmuşş deeliii
[okudum tabi okumammı sizi zilloşlarokumuş yorum bile yapmış anacım ne hız bu kızdaki
ula ben çok hızlı biriyim normalde de zaten on işi birden yaparım ,mesela hem işimi yapıyorum şuanda hem size laf yetiştiriyorum hem nette başka işlerim var ,çok feciyim çok
birde bana diyor twetty ne çok gülmüşsünüz diyor.iyi eğlenmişiniz valla diyor
saol canımhadi kızlar Eki Görüntüle 396112 buyruuuuuun buda benim pastam alın bakalım birer dilim
Herkesler pastasını yedi mi??? Yediyse şimdi ne yapıyoruz..sfi ye nice sağlıklı,mutlu yaşlar diliyor ve onu alkışlıyoruz haydee hep birlikte..
oh oh valla o gün ben de orda sizinle konuşmaya başlamadan önce tüm yorumları okumuştum ölüyordum az daha ama iyi kaynattıydık kız orda da ha
bende okudum işte hepsini baya yazmışlar..maşalllah döktürmüşsünüz yazdım hatta survıvor aşkına diye
sonra biz bir başladık muhabbet aldı başını gitti..sonra takip ettim ben bizden sonra .bizim yazılara demiş birisi tam geyik sohbet oldu demiş
ben o gün çok güldüm yaaa.
esmacım sağolsun acun kırmadı bizi yedik içtik:13:
hadi kızlar dansaeşlik edin hadi
hadi kızlar dansaeşlik edin hadi
bende okudum işte hepsini baya yazmışlar..maşalllah döktürmüşsünüz yazdım hatta survıvor aşkına diye
sonra biz bir başladık muhabbet aldı başını gitti..sonra takip ettim ben bizden sonra .bizim yazılara demiş birisi tam geyik sohbet oldu demiş
ayyy çoooooook teşekkür edrim arkidişiiiiiiim
esmacım o güzel dileklerin için
valla kızmaşallah bak okumuş yorum bile attı deli hızı var bunda
yok deli hızı değil hem deli hem çatlak hem manyak hızıhadi kızlar Eki Görüntüle 396112 buyruuuuuun buda benim pastam alın bakalım birer dilim
anaların sözü dinlenir ,analar ne derse doğru der zilli ,kocaya değil hocaya heves et ( okuldaki hocaya )acundan izin kopardık doğum günü için :) tey teyallahtan yok demedi yoksa gizli yapmak zorunda kalcaktık
yaşasınn karnımız doycak
hoşbulduk bacımne var ne yok :)
saol canım yaaşimdi geçti çok şükür
bulamadım ki kız birini hem bulsam anam okumadan müsade etmez
bizim bidenecik başağımız varmış biz nasıl unuttuk burcunu onun
oh oh valla o gün ben de orda sizinle konuşmaya başlamadan önce tüm yorumları okumuştum ölüyordum az daha ama iyi kaynattıydık kız orda da ha
geyik tabi ,en büyük geyik de benim
dale don dalee
survivor topiğiydi sözde biz maşallah kaç konu atladık oralarda twetty.de geçen gün esma saçını başını yolcam yazmış benim topiğimde planlar kurmuşsun gibisinden