Çatlaklar Adası :D

canım aynı şeyden bahsetmişiz ikimizde delikızdan

delikız nirelerdesin sen????????? sessiz kalma yavru kuşşşş :)

delikız geldi..garibimin oku oku gözleri yorulacak :90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

herkesler pastasını yedi mi??? yediyse şimdi ne yapıyoruz..sfi ye nice sağlıklı,mutlu yaşlar diliyor ve onu alkışlıyoruz haydee hep birlikte..

hadi kızlar dansaeşlik edin hadi

dale don dalee

survivor topiğiydi sözde biz maşallah kaç konu atladık oralarda twetty.de geçen gün esma saçını başını yolcam yazmış benim topiğimde planlar kurmuşsun gibisinden

valla kız maşallah bak okumuş yorum bile attı deli hızı var bunda

hadi kızlar Eki Görüntüle 396112 buyruuuuuun buda benim pastam alın bakalım birer dilim
yok deli hızı değil hem deli hem çatlak hem manyak hızı
sfi nice yıllara ula iyi ki doğdun

anaların sözü dinlenir ,analar ne derse doğru der zilli ,kocaya değil hocaya heves et ( okuldaki hocaya )
koca dolu ortalık ama doğru kocayı bulmk marifet yoksa evlilik azap olur bunu da düşün..
evet bideneciğinizin ben sizin bi kere

dale don dalee

survivor topiğiydi sözde biz maşallah kaç konu atladık oralarda twetty.de geçen gün esma saçını başını yolcam yazmış benim topiğimde planlar kurmuşsun gibisinden

evet ben vardım o zaman.dediğim yarışma bitince bizim topiğe bekliyoruz yazdım ona sende bir çatlaksın zaten dedim tamam gelirim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…