Çatlaklar Adası :D

de de selam da söyle
olmaz öyle hemen hissedilmez daha çok vakit geçirmemiz lazım ,başka bahara kaldı senin iş
hakkında hayırlısı olsun inş.

aleyküm selam kız amin canım inşallah

olmaz yıllardır bakmıyorum çok günah ,zaten bakarken de başıma başka işler geliyordu nerdeyse o yüzden fal işine tövbe ettim ..

haklısın canım yaa boşver zaten.. günah gerçekten de

he ya ne olurdu yani üç beş cümle söyleseydi..

çabuk söyle dokunulmazlıgı kapacakmıyım ben

afiyet olsun canımmm

yok sen haftaya gidiyorsun

anacığımın yaptığı koca gözlme ve sabahki 4 te bir yaş pastadan sonra yiyecek yerim yok
ama pisboğazımya yiyedebilirim

dime kız haftaya gitmesin o dağılmayalım biz yaa

ye canım yaa stokla midende acundan gizli gizli getirttim bunları adaya görmeden yiyelim

sağol esmoş..

pişr aramızda acun duymasın

duyarsa eğer diskalifiye oluruz mazallah

hepsini harfi harfine diycem öpücem de biz alıştık zaten sana vermiyceğini biliyoruz sen ye bişey deil karnın tok kalsın da huysuzluk çıkarma adada

kızlar ben çıkıyorum.. sizinle sohbet etmek güzel ama çıkmam lazım :) akşama girebilirsem girerim ama eğer akşam giremezsem yarın sabah girerim :) kendinize çok iyi bakın :) hepinizi çok öpüyorum

kızlar ben çıkıyorum.. sizinle sohbet etmek güzel ama çıkmam lazım :) akşama girebilirsem girerim ama eğer akşam giremezsem yarın sabah girerim :) kendinize çok iyi bakın :) hepinizi çok öpüyorum

görüşz esma..yarın sabah ben yokum ha .çalışmıyorum cmtsileri haberiniz ola

bende yazı fontum renkli seçtim neden olmadı sence?? sen herdefasındamı yazı şeklini düzeltiyorsun

duyarsa eğer diskalifiye oluruz mazallah

hepsini harfi harfine diycem öpücem de biz alıştık zaten sana vermiyceğini biliyoruz sen ye bişey deil karnın tok kalsın da huysuzluk çıkarma adada

evet açlık başıma vuruyor sonra
evet git de azıcık ders çalış yeter burda oynaştığın
iyi çalış yarına sınav yapacağım
hadi kolay gelsin

hayırlı işler o zaman deli kız napalım bizde eglenmek için geldik adaya

yok siz benim çilemi çekmeye geldiniz
siz kaçacaksınız ben kovalayacağım

sen şimdi bize bakmıosun öylemiii
Eki Görüntüle 396187
kızlar acıkmışsınızdır buyurun açlığınızı bastırsın :)
saol tatlımmm

bende size fal ile iligi bi anımı anlataym durun :):)
arkadaslarla taksime gittik...
falcı arıoruz he kapı kapı orasıda dolu.amma velakın hep sapa yerler böyle karanlık karanlık tırsıoruz girmeye.:)
neyse taksimde majezik sinemasınn üstnde bir cafe var oraya gittik.
oturdk içtk kahvelerimizi :) sırayla kadına gittik
ilk arkadasım gitti.sonrasında ben
neyse kadın basladı saymaya:)
yok işte senın birinde cok uzakta böyle dağlar yeşillikler var fln çok korkuosn basına bişey gelıck diye hep dua ediıosun ama cok ıcten fln böle ama merk etme sağsalim gelicek dedi.sevgilim van bitlis muş fln komando olrk yaptı hep gezdi dağdaydı aynen sağsalim geldi..snra siz evınzn banyosunu yaptrmk ıstıyosnz sanırım dedı resmen duş çıkmştı falımda.harbıdn de evımz tadilata girickti girdi yapıldı tabe banyo fln snra işte en yaknndan bir arkdsn isminn içinde İ ve S harfi var dedi o kişi senı çoook üzück dedi ki en yakn arkadasm neslihan la cok kötu kavga ettk o günn :S ya yaaa böle işte snra ben bunu arkdslarıma anlttm hepsi ertesı gun kadına gitti :):):)bunlar bulamıolr sinemayı da kadınıda kızım sen hayal mı gördn yoksa o kadın yok kızım orda oyle bı cafe bıle yok fln die dalgasını gecmstk :):)

galiba kadını rüyanda gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…