kadınlarda vajinal iç ve dış dudaklarda yırtılma sebepleri ne olabilir arkadaşlar başına böyle bişey gelen varmı benim başıma geldi sebebi ne olduğunu bilmiyorum sizce neden yırtık olabilir canım çok yanıyor
kadınlarda vajinal iç ve dış dudaklarda yırtılma sebepleri ne olabilir arkadaşlar başına böyle bişey gelen varmı benim başıma geldi sebebi ne olduğunu bilmiyorum sizce neden yırtık olabilir canım çok yanıyor
Yırtılma dediğiniz egzama gibi mi açık yara şeklinde mi yoksa cilt altında mı?
Aslında bunları sormaya bile gerek yok vajina kolay kolay bahsettiğiniz hale gelmez. Yerinizde olsam 1 dakika beklemez doktora giderdim.
Selam
Benimde bir ara canım yanmıştı peçeteye de kan gelmişti ayna tutup inceledim çizgi şeklinde kanama vardı çizilmiş gibiydi doktora gidince mantar enfeksiyonu olduğunu söyledi ilaç kullanınca geçti ,geçmiş olsun doktora gitmekte fayda var
Tuvaletinizi yaparken yanma yapıyorsa (dıştan,ama içten de olabilir) enfeksiyon riski yüksek gibi duruyor. Cinsel ilişkiden dolayı olması ihtimalini eledim,inşallah oyledir