Çatlak tedavisi

aslına bakarsanız tamamen kaybolmasını beklemiyorum hic olmazsa farkedilmeyecek hale gelsinler. ki bunu ilk seanstan sonra ince olan catlaklarda gördüm.kalın olanlarda o şekilde görünürse sonuç benim için tatmin edici olur.

Prp cilt yenilediği için çatlaklara da çözüm oluyor ben çok kilo al ver vücudumda kalın çatlaklarım vardı.Mehmet Akgün e yaptırdım ankarada şimdi çoğu yok bazıları da gözükmüyor bile.Araştırın biraz başka tedavilerde olabilir.

Seans fiyatları nedir acaba hangi ildesiniz bende ankarada düşünüyorum.

Merhaba, benimde sizin gibi bacağımın aynı bölgesinde çatlak problemim var.. Bende lazer yaptırmayı düşünüyorum ama boşa kürek çekmekten sıkıldım.. Siz sonuçlardan memnunmusunuz. Görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum

Merhaba ben lazer yaptırmadım , ama fibroderms ve Dermapen yaptırdım , memnun değilim .. tavsiye etmem boşa para vermeyiniz sevgiler

Ben franksiyonel lazer yaptıran fotograf paylaşan üyeye yazdığımı sanıyordum ama meğersem size yazmışım Gerçi bir bakımada iyi oldu çünkü ben dermapenide düşünüyordum en aZından işe yaramadığını öğrendim teşekkür ederim

Mila00 Merhaba, benimde sizin gibi bacağımın aynı bölgesinde çatlak problemim var.. Bende lazer yaptırmayı düşünüyorum ama boşa kürek çekmekten sıkıldım.. Siz sonuçlardan memnunmusunuz. Görüşlerinizi yazarsanız çok memnun olurum

Arkadaşlar biodermogenesis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yaptıran var mı? Ben yaptırmayı düşünüyorum

Siz hangi tedaviyi önerirsiniz?
benim kuzenimin öyle sorunu vardı 3-4 yıl önce, birşeyler denemişti ama tam olarak ne yaptırdı bilmiyorum, hatta yurtdışında yaşıyor orada tedavi oldu pek bir işe yaramamıştı buraya gelince yine birşeyler yaptırdı, biraz zaman gerektiğini söylemişti ordan hareketle zaman gerektiğini söylüyorum canım

Canım strıort nasıl denedin mi %80 sonuç diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…