- 12 Mart 2016
- 113
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dövme hiç bir zaman yapıldığı renkte kalmaz dolayısı ile yapmanın mantığı yok yine renk farkı olacakÇatlaklara ten renginde medikal dövme yaptıran yada yaptırmış tanıdığı olan var mı
Uzun yıllar içinde solacağında hepimiz hemfikiriz ama daha kötü olması için sebep ne?Başka bir renge dönüşmeyecek ucuz ve adi kalıcı makyaj dövmeleri gibi, ten rengi dövme sadece çok uzun zaman içinde solacak. Soluyor olması zaten beyaz olan bir çatlağı daha beyaz yapmaz. En kötü hal çatlaklı durum zaten. Yazın yine bronzlaştığımızda da en kötü hal ışıl ışıl olan şuanki beyaz durumumuz. Solsa bile şuan ki beyazlıktan ve ışıldamadan iyidir. Yani kısaca olabilecek olan en kötüsüdeyiz. Bu medikal bi durum yani meme kanserinde memesi alınmış kadın neden solacağını bile bile meme ucu için medikal dövme yaptırıyorsa benzer sebep bizimki de. Bu daha kötü olması hakkında makalelerde ne yazıyor tam olarak. Atar mısın bana makaleyi. Scholardan baktım bulamadım.
Uzun yıllar içinde solacağında hepimiz hemfikiriz ama daha kötü olması için sebep ne?Başka bir renge dönüşmeyecek ucuz ve adi kalıcı makyaj dövmeleri gibi, ten rengi dövme sadece çok uzun zaman içinde solacak. Soluyor olması zaten beyaz olan bir çatlağı daha beyaz yapmaz. En kötü hal çatlaklı durum zaten. Yazın yine bronzlaştığımızda da en kötü hal ışıl ışıl olan şuanki beyaz durumumuz. Solsa bile şuan ki beyazlıktan ve ışıldamadan iyidir. Yani kısaca olabilecek olan en kötüsüdeyiz. Bu medikal bi durum yani meme kanserinde memesi alınmış kadın neden solacağını bile bile meme ucu için medikal dövme yaptırıyorsa benzer sebep bizimki de. Bu daha kötü olması hakkında makalelerde ne yazıyor tam olarak. Atar mısın bana makaleyi. Scholardan baktım bulamadım.
Daha önceki yorumlarından da anlaşıldığı üzere buraya çözüm odaklı değil muhalif olmak için girmişsin. Üzgünüm ama kimsenin tutarlı olup olmadığı bile belli olmayan fikirlerine ihtiyacımız yok deneyime ihtiyaç var. Nedenleriyle uymayan fikirlerinle emin olmak gülünç. burda fiziksel olarak bişeyler deneyip işe yarayan var mı yok mu bunu konuşup çözüm arıyoruz. Zaten hergün umutsuzlukla çatlaklarına bakan çözüm arayan insanlara'' adı üstünde deri çatlıyor nasıl geri dönsün "demenin ne manası var anlamamıştım ama şimdi anladım. Ben burda başka tedavi yaptırırken bile diğer yöntemleri araştırıyorum yapan var mı soruyorum. Haliyle karşılığında fikir değil deneyim istiyorum. Ayrıca evet kanıtlamaya ihtiyacın yoktu ben sadece rica ettim ama cevap veremeyişinden anladım ki ne çatlak için dövme makalesi var nede başka birşey parantez içine yazdığın bile internet sitesinden kopyala yapıştır. Ten rengi dövme yaptıranların fotoğraflarını da gördüm inceledim evet gayet başarılı. Adamlar bunun için yıllar önce Almanya'da eğitim almışlar. Estetik literatüründe yeri var bu olayın. Yani evet dövme ile başarılar . :)
makrofaj (cilde eklediğiniz dövmenin rengini alıp götüren çöpçüler) bunlar ile ilgili birçok makale ve video izlediğim için söylüyorum daha kötü görünecek cildiniz hiç bir zaman aynı renkte kalmadığını bilerek yaptırın yazın cildiniz daha koyu olurken kışın renginiz açılıyor dolayısı ile dövme yaptığınız renk yavaş yavaş solan bir renk olacağı için her daim o renk farkı daha çok gözünüze batacaktır.
Mantıklı gelmiyorsa yaptırmazsınız zaten. Hala "" "yaptıran""" birinin şuraya olumlu olumsuz bir şey yazmasını bekliyorum.
......................İki üç gün önce televizyonda adını bilmediğim şu saçları baya gür olan estetik cerrah konuşuyordu. Meme küçültme Ameliyatı sonrasında oluşan uzun izleri kamufle tatto ile en aza indirdiklerinden bahsetti. Bende bunu biraz daha araştırıyım dedim. Rodolpho Torres'in instagram hesabını keşfettim.kendisi ten rengi dövmeyi uygulayan ilklerden sanırım Adresi rodolphotatuador.Herkese açık değil fotoları ama istek yollayınca kabul ettiler baktım çoğu fotoğrafa. ben ikna oldum gibi Türkiyede yapan yere sormuşlar bronzlaştığımızda ne olur diye söyleyeceğimiz birkaç şeyi uygularsanız sorun olmaz yazmışlar. Aralık Ocak ayı gibi gidip yaptırmayı düşünüyorum sonrasında yazarım buraya canlı örnek olarak. Bu dertten muzdarip olanlara da yardım etmiş olabilirim inşallah