yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canımev sarmaşığı lafına bayıldım
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum
Ben geldiim
18 yaşındayım muhabbete lüleburgazdan katılıyorum
yok sağlık meslek lisesini bitirdim acil tıp tknisyeniyim pazartesi işe başıyorummmm
sen okuyomusun
Bende geldim beni de alın aranızaaa
HoşbuldukkkŞeyma bende 21 yaşındayım bende ev sarmaşğı sayılırım
İstanbulda oturuyorum , üniversite okuyorum.. ya sen
günaydınn kızlarrr
24 saat nöbet ne zaman uyucam beeeenn
kızlar gıtttınız mı?
Sınavım vardı sabah oraya gittim geldim, ama ne yolda ne sınavda aklımdan çıkmadı sürekli söyledikleri yankılanıyo beynimde gözlerim doluyo saç diplerimden başlayan bi yanma hissediyorum.
Canlarım okumayıp atladığım varmı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum. Tarifsiz bi acı duyuyorum yüzlerce fotoğraf sayısız hatıra var ondan kalan hiçbirine dokunamıyorum attıığı mesajlar dahi duruyor cesaretimi toplayamadım henüz..
Günaydınn kızçeler
Günaydın mathii..
günaydınn kızlarrr
Canım ya sınavlarına odaklan
Zaman lazım canım benim bunları yaşaman çok doğal kimse atlatamaz hemen ama moralini yüksek tutmaya başka şeylerle oyalanmaya çalış :26:
Hepinize komplee günaydın şekerlerim
Nasılsınız?
O pekmez varyaa sabahlıyo işte buralarda sonra gelmiyo akşama kadar
Yapamıyorum keşke yapabilseydim güçlü olmam gerektiğini biliyorum evet ama ...
Yani haklısın canım ama evdeyim ben çalışmıyorum haftasonu kurslarım olduğu için uygun bi iş bulamadım. Annem zaten çalışıyor göremiyorum pek. Evde yapacak bişey yok kimseye güvenemiyorum ki bu olaydan sonra bi kere daha güvenmemem gerektiğini anladım bu sebepten arkadaşta edinmek istemiyorum. Zaten yaşıtlarımın çoğu çalışıyor anlıcağın şuan baya çıkmazdayım
iyiyim canım sen nasılsınn neler yapıyosun kızz sen hemşiremişsin ben çok pişman oldum hemşirelik okumadığıma bu arada inş. en kısa zamanda atanırsın canımm
Evet canım hemşireyim benİnşallah dediğin gibi 2013ün ilk atamasında giderim özel sektör istemiyorum :26:
Şu an pek bi şey yaptığım yok valla evde pinekliyorumBir ay kadar sonra başlıyorum ama işte
Sen neler yapıyosun ?
Zor bi dönem bende bu ara evdeyim bunaltıdan el işlerine vurdum kendimi amigurimi öğrenmeye çalışıyorum tek başıma internetten baya oyalıyo aslında bu tür şeyler belki oyalar seni de :26:
hakkında en hayırlısı olsun canım :) bende yarıyıl tatilini girdik geldim güzel evimee tadını çıkartıyorum geri dönücek olmanın hüznü var ama anın tadını çıkarmaya çalışıyorum şuan