Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Mathi engele takıldım canım. Adnı hatırlamıyorum Akdeniz üniversitesinin bi kampüsü ..

Umarım bir an önce bir işe girersin de kafan dağılır canım :26:
Bölümü ne acaba ? Çok meraklıyım di mi ya onunla ilgili konuşmak istemiyosan geçelim bu konuyu :26:

Umarım bir an önce bir işe girersin de kafan dağılır canım :26:
Bölümü ne acaba ? Çok meraklıyım di mi ya onunla ilgili konuşmak istemiyosan geçelim bu konuyu :26:

Aynen kuzum konuşmayalım hatrlamamam gerek.
Bu arada dün sormuşsun kaçırdım orayı. Dış ticaret okuyorum bende.
Hatta şimdi çıkıyorum 2 deki sınavıma yetişmem gerek.
Şans dileyin bana. Hepinizi öpüyorum biter bitmez geleceğim.

Aynen kuzum konuşmayalım hatrlamamam gerek.
Bu arada dün sormuşsun kaçırdım orayı. Dış ticaret okuyorum bende.
Hatta şimdi çıkıyorum 2 deki sınavıma yetişmem gerek.
Şans dileyin bana. Hepinizi öpüyorum biter bitmez geleceğim.

Tamam canım öptüm seni umarım çook güzel geçer sınavın başarılar :KK61:

Denedim bende meraklıyım hatta bi ara örgüye falan sardım ama yok olmuyor çok meşgul olmam gerek Rabbim hayırlı bi iş çıkarsa karşıma keşke.

canım merhaba okudum dün ama yazma fırsatı bulamadım öncelikle hakkında hayırlısı olsun hep Allahtan bunu iste ya olmuyorsa gerçekten hayırlı olmadığı içindir uzasa emin ol daha çok acı çekerdin üzülme diyeceğim ama mümkün değil insan tabi ki üzülür ama bir dön de bak arkana acaba gerçekten beni haketmiş mi üniye gider gitmez değişebiliyorsa bu kadar ben sevgisinden de şüphe ederim çünkü mesafeler engel olamaz aşka sevgiye aslında uzaktayken belli olur gerçek sevgiler bence seni haketmemiş sen ilk gün ki gibi seviyorsun onu araya uzaklıklar girse bile ama bak o ne yaptı o yüzden üzülmemeye çalış belkide daha iyisi çıkacak karşına bilemezsin ki anlamanı sağlayacak aradaki farkı zamanla emin ol seninde acın dinecek şimdi duygusal davranıyorsun zamanla mantığın devreye girecek ve belikde göreceksin olamayacağını böylesinin senin için en iyisi olduğunu... :)

canım merhaba okudum dün ama yazma fırsatı bulamadım öncelikle hakkında hayırlısı olsun hep Allahtan bunu iste ya olmuyorsa gerçekten hayırlı olmadığı içindir uzasa emin ol daha çok acı çekerdin üzülme diyeceğim ama mümkün değil insan tabi ki üzülür ama bir dön de bak arkana acaba gerçekten beni haketmiş mi üniye gider gitmez değişebiliyorsa bu kadar ben sevgisinden de şüphe ederim çünkü mesafeler engel olamaz aşka sevgiye aslında uzaktayken belli olur gerçek sevgiler bence seni haketmemiş sen ilk gün ki gibi seviyorsun onu araya uzaklıklar girse bile ama bak o ne yaptı o yüzden üzülmemeye çalış belkide daha iyisi çıkacak karşına bilemezsin ki anlamanı sağlayacak aradaki farkı zamanla emin ol seninde acın dinecek şimdi duygusal davranıyorsun zamanla mantığın devreye girecek ve belikde göreceksin olamayacağını böylesinin senin için en iyisi olduğunu... :)

Canım sağol yorumun için. Ama şöyle bişey kendisi liseyide il dışında okumuştu çok sık gelmedi ve geldiğinde arkadaştık anne babasına kardeşlerine falan çok soğuktu mesafe onu fazla etkiliyor bi süre onları yabancı gördü bizde ilk defa 2 ay ayrı kaldık geldiğinde birden adapte olamadı ve tekrar gidiş gelişleri olacağı için göze alamadı bence. Çünkü yüzyüze görüşmeden çok iyiydi herşey süpriz bile yaptı gelirken sonra garip hissettiğini söyledi az çok tahmin edebiliyorum ne hissettiğini. ''Yazık olmadı, yazık etti yarım bıraktı o yaptı'' Benim içim rahat çünkü ne zaman git dese geldim. Sevme dese sevdim. en büyük hatayı burda yaptım ve akıllandım kendisi söyledi pişman olacağını zaten biliyorum gururu el vermicek dönmesine tanıyorum onu hem böyle olması gerekiyormş öyle dedi artık bende de öyle HAYIRLISI...

Son düzenleme:
kız bu çocuk beni kanser verem edecek ya vallah bir gün kanser olursam şaşırmayın ya görüşmesini istemediğim bir arkadaşı var şimdi onların evindeymiş bugün çoooook büyük kavga var kızlar vallah

Erkek arkadaşı mı ? Neden istemiyosun kuzum görüşmelerini ?:26:

Canım sağol yorumun için. Ama şöyle bişey kendisi liseyide il dışında okumuştu çok sık gelmedi ve geldiğinde arkadaştık anne babasına kardeşlerine falan çok soğuktu mesafe onu fazla etkiliyor bi süre onları yabancı gördü bizde ilk defa 2 ay ayrı kaldık geldiğinde birden adapte olamadı ve tekrar gidiş gelişleri olacağı için göze alamadı bence. Çünkü yüzyüze görüşmeden çok iyiydi herşey süpriz bile yaptı gelirken sonra garip hissettiğini söyledi az çok tahmin edebiliyorum ne hissettiğini. ''Yazık olmadı, yazık etti yarım bıraktı o yaptı'' Benim içim rahat çünkü ne zaman git dese geldim. Sevme dese sevdim. en büyük hatayı burda yaptım ve akıllandım kendisi söyledi pişman olacağını zaten biliyorum gururu el vermicek dönmesine tanıyorum onu hem böyle olması gerekiyormş öyle dedi artık bende de öyle HAYIRLISI...

canım lise ortamıyla üni ortamı çok fazla ama anlayamadım gerçekten sen üzülme boşver değmez gerçekten bak hep sen fedakar davranmışsın haddimi aştıysam özür dilerim ama üzülme değmez kendine yeni bir sayfa aç için sıkıldığında gel buraya anlat içinden ne geliyorsa yaz destekte oluruz hep ama üzülme canı istediği gibi davranmış durmuş hep yazık sanada yani

Erkek arkadaşı mı ? Neden istemiyosun kuzum görüşmelerini ?:26:

evet canım erkek arkadaşı ama bizi tanıştıran kızda orada arkadaşıyla sevgililer bana onlar hakkında o kadar kötü şey anlattıki şimdi halen daha nasıl arkadaş olabiliyor ben anlamıyorum ben olsam dünyanın lafını yerdim şimdi ama çok büyük kavga edeceğim oda pişman olacak gittiğine

evet canım erkek arkadaşı ama bizi tanıştıran kızda orada arkadaşıyla sevgililer bana onlar hakkında o kadar kötü şey anlattıki şimdi halen daha nasıl arkadaş olabiliyor ben anlamıyorum ben olsam dünyanın lafını yerdim şimdi ama çok büyük kavga edeceğim oda pişman olacak gittiğine

Bende hoşlanmıyorum bu durumlardan bazı arkadaşlar zarar veriyor resmen :KK47:

canım aglama ya sen sinirlerine hakim ol:)

kız deli etti beni sabah sabah ya söylemedim gerçi bir daha görüşmeni istemiyorum onlarla diye sakin olmalıyım evet kavga çıkmasın ki beni suçlamasın sonra güzel güzel söyleyeceğim bir daha görüşme onlarla diye

kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum gidim anneme biraz yardım edim ev kızı modunda olim:KK1: görüşüzz

X