- 9 Ekim 2012
- 4.625
- 3
canım verdım ama adam arıcaz deı aramadı arkadasım orda calısısyor onu ıkı gunde aramıslar bende halan haber yok !canım kekse saklamasaymıs gelınce ısısne devam ederdı
Hee anladım canım :26: Hayırlısı olsun o zaman bulursun inşallah
Yok çağrı merkezi açmayı düşünüyo gelince olmadı başka planlar da var
Bakalım bizim için de hayırlısı olsun
ya arkdaasım dedı alıcak olsalardı ararlardı dıye ,haberde yok baksana ,ınsallh hersey gonlunuzce olur canım
Amin canım inşallahSizin de her şey gönlünüzce olsun
Yok mu başka bi iş imkanı :26:
canım var fakat guvenemıyorum ya herkez afedersın yıcek gıbı bakıyor ,bır keresınde ıse gırdım aksam ıs cıkısıs gelırken eve otobusle sadcee erkkler vardı aklım cıktı
Offf evet ya o çok kötü oluyo
tamam herkez kotu demıyorum yada ben oyle hıssedıyorum korku ıste
evet bendede aynı durum basgosterıyor ama bırazda ınsanların bakıs acısı boyle hıssetmemeızı saglıyor degılmı?off sıkıldım ya uykumda geldı valla
valla gozlerım gııtı gıdıyor benımkını bı aramda yatam ya alsıamadım buraya yabancı gelıyor korkuoyrum odada salonda yatacam kaynnamlarlar gelırse sabah ayıp olur bır sagıma bır soluma bakarak uyuyuorum
Korkma bee nolcak
Bazı şeyler bitmiş belli ki canım ama şu da var ayrılığın bile adabı var ve o bunu güzelce anlatmış sana ne güzel herkes yapamıyor bunu
Canim benim yaa
Uzulme diyemicem simdi biliyorum ki cok sacma olucak..
Bence anlik bi durum anlik bi dusunce bu. O kadar arkadaşligi hatirayi birlikteligi boyle bi sekilde silip atamaz
Zamana birak dicem ama o da cok zor biliyorum
Zamanla anliyolar iste hatalarini zamanla pisman oluyolar
Bikac gun icinde yoklugunu eksikligini hisseder birazcik sakin olmaya calis :26:
Tamam canım hadi sen biraz toparlanmana bak mesafeler etkilemiş sizi biraz bence :26:
o zaman kendini toplar belki yeniden başlar. belki kafası karışık. ama neredeyse 9 yıl seni tanımamışki bu nasıl duygu...
bunun bi tarifi yok sana ne desek içindeki acıyı geçirmicek ama herşey zamanla artık
Sınavlarında basarılar canım. Rabbim kolaylık versn nasıl hayırlısıysa öyle olsnn...
Günaydınn kızçeler
Günaydııııınnnn..
Nasılsın canım biraz daha iyi misin?
Bende konuşimmmiii:26:Konuşmanızı bölmek istemedim ama yeni yeni bişeyler bulup sürekli konuşuyosunuz güzel bi topik oluşturmuşsunuz gerçekten
Konuş tabii
Biz bi grup geveze bi araya geldik işte konuş babam konuş
hoşgeldinn bende yeni geldim zaten ama hemencecik giriverdim aralarına