Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

canım verdım ama adam arıcaz deı aramadı arkadasım orda calısısyor onu ıkı gunde aramıslar bende halan haber yok !canım kekse saklamasaymıs gelınce ısısne devam ederdı

Hee anladım canım :26: Hayırlısı olsun o zaman bulursun inşallah :KK16:

Yok çağrı merkezi açmayı düşünüyo gelince olmadı başka planlar da var :KK1:

Bakalım bizim için de hayırlısı olsun :KK1::KK16:

Hee anladım canım :26: Hayırlısı olsun o zaman bulursun inşallah :KK16:

Yok çağrı merkezi açmayı düşünüyo gelince olmadı başka planlar da var :KK1:

Bakalım bizim için de hayırlısı olsun :KK1::KK16:

ya arkdaasım dedı alıcak olsalardı ararlardı dıye ,haberde yok baksana ,ınsallh hersey gonlunuzce olur canım

evet bendede aynı durum basgosterıyor ama bırazda ınsanların bakıs acısı boyle hıssetmemeızı saglıyor degılmı?off sıkıldım ya uykumda geldı valla

valla gozlerım gııtı gıdıyor benımkını bı aramda yatam ya alsıamadım buraya yabancı gelıyor korkuoyrum odada salonda yatacam kaynnamlarlar gelırse sabah ayıp olur bır sagıma bır soluma bakarak uyuyuorum :KK1:

:KK1: Korkma bee nolcak :KK1:

ya bısıy olcagından dıkl canım be korku ıste abdest alamda yatam bana dua et kız olurmu ıs bulmam ıcın ve esımın teyzesıne sıfa ıcın zorla gıbı oldu bu :KK1:kendıne ıyı bak canım allaha amenaet ol sevdıcegınlede aranı duzelt kırma cocougu duverım senı mucuk bb:KK16:

Bazı şeyler bitmiş belli ki canım ama şu da var ayrılığın bile adabı var ve o bunu güzelce anlatmış sana ne güzel herkes yapamıyor bunu

Canim benim yaa:KK5:
Uzulme diyemicem simdi biliyorum ki cok sacma olucak..
Bence anlik bi durum anlik bi dusunce bu. O kadar arkadaşligi hatirayi birlikteligi boyle bi sekilde silip atamaz :KK19:
Zamana birak dicem ama o da cok zor biliyorum :KK50:
Zamanla anliyolar iste hatalarini zamanla pisman oluyolar :KK50:
Bikac gun icinde yoklugunu eksikligini hisseder birazcik sakin olmaya calis :26:
Tamam canım hadi sen biraz toparlanmana bak mesafeler etkilemiş sizi biraz bence :26:

o zaman kendini toplar belki yeniden başlar. belki kafası karışık. ama neredeyse 9 yıl seni tanımamışki bu nasıl duygu...
bunun bi tarifi yok sana ne desek içindeki acıyı geçirmicek ama herşey zamanla artık:KK14:

Sınavlarında basarılar canım. Rabbim kolaylık versn nasıl hayırlısıysa öyle olsnn...

Canlarım okumayıp atladığım varmı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum. Tarifsiz bi acı duyuyorum yüzlerce fotoğraf sayısız hatıra var ondan kalan hiçbirine dokunamıyorum attıığı mesajlar dahi duruyor cesaretimi toplayamadım henüz.. :KK43:

Nasılsın canım biraz daha iyi misin?

Sınavım vardı sabah oraya gittim geldim, ama ne yolda ne sınavda aklımdan çıkmadı sürekli söyledikleri yankılanıyo beynimde gözlerim doluyo saç diplerimden başlayan bi yanma hissediyorum.

Bende konuşimmmiii:26::KK1: Konuşmanızı bölmek istemedim ama yeni yeni bişeyler bulup sürekli konuşuyosunuz:KK1: güzel bi topik oluşturmuşsunuz gerçekten:KK34:

Teşekkür ederizz bencede çok güzel bi topik oldu :KK61: Hoşgeldin sende :KK61:

X