Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

yanlış zamanda olaya dahil olduğumu düşünerek başka zamana saklıyodum canım:KK1: ev sarmaşığı lafına bayıldım:KK16: :KK1:
Bende iktisat okuyorum canım son senem 22'yim. daha önce üye olmuştum ama bu aralar çok takılmaya başladım hatta şöyle söyleyeyim şu an ders çalışmam lazım ama kendimi burdan alamıyorum:KK1:

Antalya'dan Özlem 18 yaşındayım hemşireyim şu an ev sarmaşığı grubundan olmakla birlikte bir ay sonra çalışmaya başlayacağım aynı zamanda üni. sınavlarına hazırlanmaya çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar :KK9:

18 yaşındayım muhabbete lüleburgazdan katılıyorum :KK1:

yok sağlık meslek lisesini bitirdim acil tıp tknisyeniyim pazartesi işe başıyorummmm :KK52:
sen okuyomusun

Cansum hoşgeldin canım atanmıştın di mi sen bak ben kazık çaktım evime :KK1:
Bi dahaki alımda gitcem inş. sağlık bak. neyi kaybettiğini bilmiyo işte özel sektöre kaptırdı gül gibi hemşireyi :KK1:

herkes kendini tanıtmış ben kendimi tanıtmadım tam olarak çanakkale onsekiz mart üniv. çeko okuyorum aslında bu bölümüğ neden okudugumuda bilmiyorum ama :KK1: 19 yaşındayım aslen istanbulda yaşıyoruma ama okul için mecburen çkaledeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK1:

Sınavım vardı sabah oraya gittim geldim, ama ne yolda ne sınavda aklımdan çıkmadı sürekli söyledikleri yankılanıyo beynimde gözlerim doluyo saç diplerimden başlayan bi yanma hissediyorum.

Canım ya sınavlarına odaklan :KK43:

Canlarım okumayıp atladığım varmı bilmiyorum varsa da kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum. Tarifsiz bi acı duyuyorum yüzlerce fotoğraf sayısız hatıra var ondan kalan hiçbirine dokunamıyorum attıığı mesajlar dahi duruyor cesaretimi toplayamadım henüz.. :KK43:

Zaman lazım canım benim bunları yaşaman çok doğal kimse atlatamaz hemen ama moralini yüksek tutmaya başka şeylerle oyalanmaya çalış :26:

Canım ya sınavlarına odaklan :KK43:

Yapamıyorum keşke yapabilseydim güçlü olmam gerektiğini biliyorum evet ama ...

Zaman lazım canım benim bunları yaşaman çok doğal kimse atlatamaz hemen ama moralini yüksek tutmaya başka şeylerle oyalanmaya çalış :26:

Yani haklısın canım ama evdeyim ben çalışmıyorum haftasonu kurslarım olduğu için uygun bi iş bulamadım. Annem zaten çalışıyor göremiyorum pek. Evde yapacak bişey yok kimseye güvenemiyorum ki bu olaydan sonra bi kere daha güvenmemem gerektiğini anladım bu sebepten arkadaşta edinmek istemiyorum. Zaten yaşıtlarımın çoğu çalışıyor anlıcağın şuan baya çıkmazdayım

Hepinize komplee günaydın şekerlerim :KK61:
Nasılsınız?

O pekmez varyaa sabahlıyo işte buralarda sonra gelmiyo akşama kadar :KK1:

:KK1: iyiyim canım sen nasılsınn neler yapıyosun kızz sen hemşiremişsin ben çok pişman oldum hemşirelik okumadığıma:KK1: bu arada inş. en kısa zamanda atanırsın canımm:KK16:

Yapamıyorum keşke yapabilseydim güçlü olmam gerektiğini biliyorum evet ama ...

Yani haklısın canım ama evdeyim ben çalışmıyorum haftasonu kurslarım olduğu için uygun bi iş bulamadım. Annem zaten çalışıyor göremiyorum pek. Evde yapacak bişey yok kimseye güvenemiyorum ki bu olaydan sonra bi kere daha güvenmemem gerektiğini anladım bu sebepten arkadaşta edinmek istemiyorum. Zaten yaşıtlarımın çoğu çalışıyor anlıcağın şuan baya çıkmazdayım

Zor bi dönem bende bu ara evdeyim bunaltıdan el işlerine vurdum kendimi amigurimi öğrenmeye çalışıyorum tek başıma internetten baya oyalıyo aslında bu tür şeyler belki oyalar seni de :26:

:KK1: iyiyim canım sen nasılsınn neler yapıyosun kızz sen hemşiremişsin ben çok pişman oldum hemşirelik okumadığıma:KK1: bu arada inş. en kısa zamanda atanırsın canımm:KK16:

Evet canım hemşireyim ben :KK61: İnşallah dediğin gibi 2013ün ilk atamasında giderim özel sektör istemiyorum :26:
Şu an pek bi şey yaptığım yok valla evde pinekliyorum :KK1: Bir ay kadar sonra başlıyorum ama işte :KK61:

Sen neler yapıyosun ?

Evet canım hemşireyim ben :KK61: İnşallah dediğin gibi 2013ün ilk atamasında giderim özel sektör istemiyorum :26:
Şu an pek bi şey yaptığım yok valla evde pinekliyorum :KK1: Bir ay kadar sonra başlıyorum ama işte :KK61:

Sen neler yapıyosun ?

hakkında en hayırlısı olsun canım :) bende yarıyıl tatilini girdik geldim güzel evimee tadını çıkartıyorum geri dönücek olmanın hüznü var ama anın tadını çıkarmaya çalışıyorum şuan:KK1:

Zor bi dönem bende bu ara evdeyim bunaltıdan el işlerine vurdum kendimi amigurimi öğrenmeye çalışıyorum tek başıma internetten baya oyalıyo aslında bu tür şeyler belki oyalar seni de :26:

Denedim bende meraklıyım hatta bi ara örgüye falan sardım ama yok olmuyor çok meşgul olmam gerek Rabbim hayırlı bi iş çıkarsa karşıma keşke.

Mathi engele takıldım canım. Adnı hatırlamıyorum Akdeniz üniversitesinin bi kampüsü ..

hakkında en hayırlısı olsun canım :) bende yarıyıl tatilini girdik geldim güzel evimee tadını çıkartıyorum geri dönücek olmanın hüznü var ama anın tadını çıkarmaya çalışıyorum şuan:KK1:

Çıkart çıkart evi gibisi yok insanın :KK31:

X