Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

suan ıyı canm aılevı sorunlar dısısnda guzel gıdıyo bende ıse başlıcam nasıpse ınsallh
Biliyorum mucuksum :KK1: Hayırlı olsun inşallah hadii :KK16:

pekmezım senınkıyle aralar nasıl ?

İyiyiz biz de nasıl olalım canım ya bugün yüzük meselesinden kalbini kırdım oturuyorum sabaha kadar işte hep derdi benden önce uyan da mutlu et beni diyee malum kalbini kırdım askerlik de yaklaştı iyice öyle sabahı bekliyorum :KK1: Uyursam uyanamam çünkü erkenden :KK1:

Biliyorum mucuksum :KK1: Hayırlı olsun inşallah hadii :KK16:

İyiyiz biz de nasıl olalım canım ya bugün yüzük meselesinden kalbini kırdım oturuyorum sabaha kadar işte hep derdi benden önce uyan da mutlu et beni diyee malum kalbini kırdım askerlik de yaklaştı iyice öyle sabahı bekliyorum :KK1: Uyursam uyanamam çünkü erkenden :KK1:

et kız sende bak gıdecek sızı kumrular sızı ,evet ya yaklastı ıyıce alısverıs yapmısmı askerlık ıcın? bızde kavga edıyoruz cok

et kız sende bak gıdecek sızı kumrular sızı ,evet ya yaklastı ıyıce alısverıs yapmısmı askerlık ıcın? bızde kavga edıyoruz cok

Yok canım yaa hiç umrunda değil gibi sanki :26: Ben de soramıyorum artık morali çok bozuluyo :KK50::KK50:

Bi de şimdi yeni bi haber var bilmiyorum gördün mü celp dönemi 4 7 şubat olcakmış bu yıl :44: Pazartesi onu öğrenicez bakalım :KK31::KK5::KK5:

Askerlik yüzünden mi kavgalarınız balım yoksa alelade şeyler mi :26:

Yok canım yaa hiç umrunda değil gibi sanki :26: Ben de soramıyorum artık morali çok bozuluyo :KK50::KK50:

Bi de şimdi yeni bi haber var bilmiyorum gördün mü celp dönemi 4 7 şubat olcakmış bu yıl :44: Pazartesi onu öğrenicez bakalım :KK31::KK5::KK5:

Askerlik yüzünden mi kavgalarınız balım yoksa alelade şeyler mi :26:

canım bende gordum ama tam bır bılgım yok , bıraz askerlıkın verdıgı psıkolojık baskı bıraz teyzesının durumu bana patlıyo halıyle allttan alıyorum

canım bende gordum ama tam bır bılgım yok , bıraz askerlıkın verdıgı psıkolojık baskı bıraz teyzesının durumu bana patlıyo halıyle allttan alıyorum

Biz pazartesi şubeyi arayacağız canım ben söylerim sana.
İyisini yapıyosun alttan almakla ya ben alamadığım gibi bi de üstüne gidiyorum sorun çıkarıyorum :KK50:
Kötü olacak gittiği zaman çok oturcak içime :KK50:
Ben de bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum işte alttan alıcam hep :KK31:
Askerlik gibi bi derdimiz olmasaydı keşke :KK50::KK50:

Biz pazartesi şubeyi arayacağız canım ben söylerim sana.
İyisini yapıyosun alttan almakla ya ben alamadığım gibi bi de üstüne gidiyorum sorun çıkarıyorum :KK50:
Kötü olacak gittiği zaman çok oturcak içime :KK50:
Ben de bugünden itibaren dikkat etmeye başlıyorum işte alttan alıcam hep :KK31:
Askerlik gibi bi derdimiz olmasaydı keşke :KK50::KK50:

canım alttan al ama bır yere kadar haklı oldugun konumda tavız verme derım ben yoksa tepene cıkar sonrada onunu kesemessın ama tartısmalarda bızızm tek yapamadıgımız sey tartısmayı bıtırmek ben bıraz agresıf oldum galıba cok bagırıp cagıran bır kısılıke burundum son gunlerde en kucuk seyı hazmedemez hale geldım bunaldım sanırım kıs vaktı evde ıse baslıcam hayırlısısyla ıyı olur benım ıcın hem ekonomık ozgurlukum olur hemde canım sıkılmaz ,xcanım uzatmayın konuyu ozur dıle gonlunu al kalpını kırma canım ya

canım alttan al ama bır yere kadar haklı oldugun konumda tavız verme derım ben yoksa tepene cıkar sonrada onunu kesemessın ama tartısmalarda bızızm tek yapamadıgımız sey tartısmayı bıtırmek ben bıraz agresıf oldum galıba cok bagırıp cagıran bır kısılıke burundum son gunlerde en kucuk seyı hazmedemez hale geldım bunaldım sanırım kıs vaktı evde ıse baslıcam hayırlısısyla ıyı olur benım ıcın hem ekonomık ozgurlukum olur hemde canım sıkılmaz ,xcanım uzatmayın konuyu ozur dıle gonlunu al kalpını kırma canım ya

Öyle zaten balım yaa resmen sorun çıkarıyorum sürekli :KK50::KK50:
Dikkat edicem artık sabah da erkenden mesaj atmaya başlarım mutlu olur :KK16:
biz de kapatamıyoruz yaa bi türlü o kapatmak isterken ben yanaşmıyorum ben kapatmak istediğimde de fazla naz aşık usandırmış oluyo malesef :KK50:
Evet canım çalışmak iyi gelir hem vaktin de nası geçtiğini anlamazsın :KK34:
Bi de kayınvalidenle yaşıyosun yarın öbür gün laf edemez :KK34:

Öyle zaten balım yaa resmen sorun çıkarıyorum sürekli :KK50::KK50:
Dikkat edicem artık sabah da erkenden mesaj atmaya başlarım mutlu olur :KK16:
biz de kapatamıyoruz yaa bi türlü o kapatmak isterken ben yanaşmıyorum ben kapatmak istediğimde de fazla naz aşık usandırmış oluyo malesef :KK50:
Evet canım çalışmak iyi gelir hem vaktin de nası geçtiğini anlamazsın :KK34:
Bi de kayınvalidenle yaşıyosun yarın öbür gün laf edemez :KK34:

evet canım gonlunu al dogrusunu yaparsın 3 gunluk dunya kalp kırmaya kırılmaya deymezde gelmezde ,bırde alısma surecındeyız bazı bakımlardan :KK1:onnlarında zorlukları var tabı alıscaz artıkın :KK1:

evet canım gonlunu al dogrusunu yaparsın 3 gunluk dunya kalp kırmaya kırılmaya deymezde gelmezde ,bırde alısma surecındeyız bazı bakımlardan :KK1:onnlarında zorlukları var tabı alıscaz artıkın :KK1:

Doğru söylüyosun canım evet :KK31:

Alışırsınız yaa amaaan sevip evlenmişsiniz niye alışamayasınız :KK23::KK1::KK1:

Doğru söylüyosun canım evet :KK31:

Alışırsınız yaa amaaan sevip evlenmişsiniz niye alışamayasınız :KK23::KK1::KK1:

evet canım allaha sukur ıyısıyle kotusuyle yuvamızız kurduk ya daha ne ısterım rabbımden ,temız yuzumuzuzn akıyla geldık kuruldak hazıra :KK1:artık koca peresı yıcez :KK1:

Son düzenleme:
Başvuru yapmıştın ya canım :44:

Kız sorma benimki de işe girerken söylememiş askere gitceğini gizli saklı girmiş işe :KK1:
Zaten söylese almazlardı büyük ihtimal :KK1:

canım verdım ama adam arıcaz deı aramadı arkadasım orda calısısyor onu ıkı gunde aramıslar bende halan haber yok !canım kekse saklamasaymıs gelınce ısısne devam ederdı

X