Çatlak Patlak Yusyuvarlak :)

Kızlar ben bu sene geyiklere kapatmak istiyorum kendimi girdiğim zaman kpss ve ygs topiklerinde olurum o yüzden buraya yazamayacağım sınav dönemim geçsiin gitsin ondan sonra görüşürüz inş :)

Ama böyle yapma Be kuzum :26:

Hay Allah ne denir bilmiyorum kii :44: :26:

Annen seni üzgün görürse o da üzülür bak :26:

Bugün dedim zaten hiç gitmek istemiyorum diye
O da hayır gidiceksin okumayıp ne yapıcaksın dedi :KK14:
Ama gözüm arkada napiyim dedim sen oku yeter ki geçicek hepsi dedi :KK43:

Kızlar ben bu sene geyiklere kapatmak istiyorum kendimi girdiğim zaman kpss ve ygs topiklerinde olurum o yüzden buraya yazamayacağım sınav dönemim geçsiin gitsin ondan sonra görüşürüz inş :)

Peki canım kendine iyi bak :KK54:
Umarım istediğin yerde olursun :KK16:

ve ben an itibariyle takrar döndüm buralara çok uzun zamandır yoktum o yüzden dağılıp gitmiş herkles sanki :KK61:

96410-1433244758-d9f797196d1660c93fae03c4ddff7ae1.jpg

Cok ozlemisim ya ben de dunden beri suratimda şapşik bi siritmayla dolaniyorum:KK200::KK74:
Bundan sonra habersiz kaybolmak yok kimse kaybolamaz ona gore:KK11:

Yaaa ben sizi yerim çok özlemişim ben siziiii :KK200::KK200:

Mathilda yı görünce bi, an kendim geldim aklıma ya şimdi de sen mi mati oldun ya çok tatlı :KK200::KK74:

Kimler en sık ne zaman online oluyo acaba nasıl topliycam ben sizi geln bakalım buraya :)

Ben yarın öğlen 12 1 gibi burdayımmm :)

O zamaan önce sen başla bakalım ben en son nerde kaldım biliyo musun sen asker yareniydin en son tee ne zamanlar olmuş be günler geçmezdi :KK51::KK14:
Ben hala asker yareniyim desemm:KK70:

Zorunlu askerligi bitti uzman cavus oldu kuzum yine hasret yine ozlem icim sistii:KK51:

Sen de anlatt ama:cool:

Ben hala asker yareniyim desemm:KK70:

Zorunlu askerligi bitti uzman cavus oldu kuzum yine hasret yine ozlem icim sistii:KK51:

Sen de anlatt ama:cool:

Ah kıyamam bıraktığım gibisin hala.. Uzak yerde mi peki görüşme imkanınız oluyor mu ?

Sen en son beni nerde bıraktın hatırlayamıyorum ama işte ben üni sınavlarına hazırlanıyodum sonra kazandım ve İzmir deyim şu an :) İLk senem bitti ebelik yazdım artık bebişlerle ve hamilelerle ilgilenicem :emir_bebek::anneadayı:

İlk senesi bitti ebe beyinin 10 gün sonra memlekete dönücem ablam evlenicek bu yaz onun hazırlıklarına koştururuz artık :) Henüz 1 senelik bir de yarim var mutlu mesut geçiniyoruz ama uzaktayız o türkiyenin bi ucunda okuyo ben de bir ...

X